Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maksimum 20kya hangi araba?

zipzip

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

Falanca marka daha ucuz araba yapiyor diye daha pahali araba satan firmalara gore daha az tecrubeli zannetmek hatasina dusmeyin.

Mevzu hitap ettikleri musteri ve pazar. Bu renault, psa veya fiat i daha az tecrubeli yapmaz. Veya merc u daha tecrubeli yapmaz.

oy baya geride kalmış.
orda tecrübe dediğim, sürenin hissettikleri.sürücü tecrübesi

drivink ekperians
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ya sorma.egzosu da değiştirmiş, hoş çok rahatsız etmiyor ama ne gerek var.kullanıcısı baya beyefendi bi tip ben de anlamadım.sürdüm ettim bugün gayet güzele benziyor.ama göstermeden olmaz tabi.park kamerası falan var.

ilk işim o xenonları değiştirmek

edit : bilmiyorum turbosu falan var mı.çok anlamam ki arabadan.arkadaşın dediklerini yazıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

sunu bilir; soylerim.
apache arabasindan korkacaksin.

abi şu yorum sildi kafamdan arabayı.kime göstersem aynı tepkiyi verdi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ottomanstan-2008-model-hyundai-getz-110579245/detay

şu var bide.kaput ve sağ çamurluk değişmiş.2500 liralık hasar görünüyormuş.kaza fotoları var bizde gelip bakabilirsiniz dedi.plakayı falan verdi direk şasi noyu da veririm dedi.en son 18000e bırakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu getzin çarpmaları.

işin ilginci adamın tipi görseniz hani uzaktan yakından alakası yok.vizeye arkadaş soktu diyor, bişey soruyorum arkadaş yaptırdı diyor.ya satması için buna vermişler ya da adamın gerçekten zamanı yok.

neyse göstericem ustaya ona göre hareket edicez.ilk işim o farları değiştirip filmleri çıkarmak camdaki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...