Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 KHaRoN said: Falanca marka daha ucuz araba yapiyor diye daha pahali araba satan firmalara gore daha az tecrubeli zannetmek hatasina dusmeyin. Mevzu hitap ettikleri musteri ve pazar. Bu renault, psa veya fiat i daha az tecrubeli yapmaz. Veya merc u daha tecrubeli yapmaz. oy baya geride kalmış. orda tecrübe dediğim, sürenin hissettikleri.sürücü tecrübesi drivink ekperians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 suzuki swift alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben hala karar verememiş durumdayım.20k yı geçmek istemiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-grande-punto-active-plus-otomatik-ilk-sahibinden-52bin-kmde-105100357/detay/ en son bunu kestirdim gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz.....2007-108671420/detay/?favorite=1 bugün buna baktık.çok temiz duruyo da arkadaş turbosuna baktırmadan alma dedi.nedir bu turbo? bide fiyatı gayet uygun değil mi arabanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Selam, Bunda turbo var mı ki? Kullanıcısı apaçi mi? O farlar nedir öyle! Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ya sorma.egzosu da değiştirmiş, hoş çok rahatsız etmiyor ama ne gerek var.kullanıcısı baya beyefendi bi tip ben de anlamadım.sürdüm ettim bugün gayet güzele benziyor.ama göstermeden olmaz tabi.park kamerası falan var. ilk işim o xenonları değiştirmek edit : bilmiyorum turbosu falan var mı.çok anlamam ki arabadan.arkadaşın dediklerini yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 En iyisi üstü açık bir Twingo al. Hem cebinde para kalsın hem de yazın sıcak sulara inerken güzel olur. En azından karakterli araba canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Travesti arabası tabi bir karakteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Fakir travesti kalmadı artık ya. Eskiden binerlerdi ama artık Twingoya binen travesti görmüyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 twingoya nerem sığar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 punto 1.4 iyi ya. yeterli bi araba. 6 ileri falan var az yakar uzun yolda. oyle cok yigilip kalan bi motor da yok. turbo degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 5 ileri vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/viets_zps3fbec133.jpg 6. fotoğrafta da 5 vites var.ben mi bişey kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sunu bilir; soylerim. apache arabasindan korkacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 5 olanı var 6 olanı da var sanırım. bizimki 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hatta dizeller 6 direk galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 KHaRoN said: sunu bilir; soylerim. apache arabasindan korkacaksin. abi şu yorum sildi kafamdan arabayı.kime göstersem aynı tepkiyi verdi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ottomanstan-2008-model-hyundai-getz-110579245/detay şu var bide.kaput ve sağ çamurluk değişmiş.2500 liralık hasar görünüyormuş.kaza fotoları var bizde gelip bakabilirsiniz dedi.plakayı falan verdi direk şasi noyu da veririm dedi.en son 18000e bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kayitlarimiza gore ***8064 Sasino lu aracin 3 adet hasari mevcuttur. HSR1:25/10/2011, Carpma, 4500TL HSR2:10/10/2011, Carpma, 400TL HSR3:06/09/2009, Carpma ayh arkadaş ne zor iş ya 2.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Selam, Adam apaçi abi, ne bekliyordun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 apaçi olmadan da oluyo bunlar ya :( park halinde 4 kere giydirdiler benim araca. 2 sini mini onarımdan yaptırdım diğerleri için kasko bozdum mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi bu getzin çarpmaları. işin ilginci adamın tipi görseniz hani uzaktan yakından alakası yok.vizeye arkadaş soktu diyor, bişey soruyorum arkadaş yaptırdı diyor.ya satması için buna vermişler ya da adamın gerçekten zamanı yok. neyse göstericem ustaya ona göre hareket edicez.ilk işim o farları değiştirip filmleri çıkarmak camdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bu apaçi puntoda turbo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Selam, Olamaz, olmaması lâzım. Turboluk bir durum yok ortada. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar