zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 selamlar. 20k bütçemiz var. Karar veremiyoruz bi türlü hangisini alacağımıza. Az yakması tabi ki önemli. Aşağıda baktığımız arabaların linkini koyuyorum. yaris : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2006-yeni-yaris-terra-102779946/detay micra : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ilk-sahibinden-degisensiz-1.2-benzinli-micra-visia-102627045/detay clio : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-17250-tl2007-clio-3-hacback-1-5-dci-66000-km-de-cift-airbg-abs-102197239/detay c3 : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c-3-xfurio-1.4-hdi-diesel-102865724/detay fiesta : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-ford-fiesta-97930853/detay yarisle fiesta arasında çok kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Fiesta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 2010 model, 55k kmde, dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 benim de gönlümden fiesta geçiyor da diğerlerinin tipi aklımı çeliyor.oldum olası fordum olsun istemişimdir. istanbula gelip alıcak zamanım yok onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 fiestanın o serisinin tuvalet pompası vitesine kılım. sırf o sebeple almam... yarisin bagajını görünce vazgeçmiştim :) clio mantıklı duruyor. fiestadan falan daha şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Aynı dönemde hem fiesta hem de clio3 kullandım, kullanım rahatlığı bakımından clio daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 renault da servistir, yedek parçadır bakımından ucuz diyolar.kulaktan dolma söylüyorum bunları.son model clio olsa gözümü kırpmam alırım baya güzel olmuş ta renault diyince bi düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Fiesta çok çirkin bir araba. Seçenekler içerisinde de uzak ara en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Selam, Clio diesel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 clioyla çeldiniz aklımı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-17250-tl2007-clio-3-hacback-1-5-dci-66000-km-de-cift-airbg-abs-102197239/detay şu araç bebek gibi mesela.özellikleri de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 paramecium said: Selam, Clio diesel. Saygılar. seni bekliyordum ben de :D bi üstteki msjı yazarken clio yazmışsın. çoğunlukta cliodan yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 O araçta elektrikli ayna,far sersörü ve anahtarsız giriş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 şimdi bişey daha sorayım.clio bakındım bi kaç tane yukarda verdiğim linkteki clioda 5600 liralık hasar yazıyor. http://www.otokontrol5664.com/ bu siteden sorguladım. başka bi clio sorgulattım onda da 1 adet hasarı mevcuttur yazmış ama fiyat yok.bu muhtemel kale alınmıcak bişeydir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 23 liraya, 2009 model, dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 az daha diş sıkıp jazz almaya karar verdik otomatik vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 fiesta ile c3 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 o araçlara bineceğime bunu alırım daha iyi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-cc-roland-garros-100160127/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Selam, Jazz'ın otomatiğinin o kadar yüksek yakmasını beklemezdim : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 paramecium said: Selam, Jazz'ın otomatiğinin o kadar yüksek yakmasını beklemezdim : Saygılar. civic otomatikler yillarca su gibi yakit icerken jazz niye yakmasin? kasa degisince birdenbire motor ve sanzimanlar daha efficient olmuyorlar ki. ha sorun jazz in agirligi kadar altin parasina satiliyor olmasi ise, beklentiyi o arttiriyorsa, tamamiyle haklisin ancak o da bizim memleketin dangalakligi. su polo ile jazz in fiyatlarinin hem 0 hem 2. elde bu kadar suni rakamlara yukseliyor olmasi her zaman garibime gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Namessar said: su polo ile jazz in fiyatlarinin hem 0 hem 2. elde bu kadar suni rakamlara yukseliyor olmasi her zaman garibime gitmistir. +1 eşeğe vw amblemi taksan "alman eşeği abi bu" diye sıraya girer bizim millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selam, Jazz'ın ilk CVT'li modeli çok daha ekonomik diye aklımda kalmış. Ben mi yamuluyorum acaba? Bir Volvo V50 hâlâ gözüme çok güzel geliyor ama servis, yedek parça, özel servis ve ikinci el performansı falan gibi konular aklıma gelince tedirgin oluyorum. Gerçi ikinci el alarak oldukça avantaj sağlayabiliyorsun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 jazzın otomatiği için pek güzel yorumlar yok.renaultun edc çok iyi diyolar ama clionun son modelinin de otomatiği yok.görünüş olarak ta çok sindi içime araba. edit : bütçe 30 olmadan tabi lafta kalıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 jazz alacagima gider mazda3 alirim direk. ha jazz kotu arabami... degil ama mazda en iyi en birinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 civic otomatik 1.6 tüplü, 90 liraya şehir dışı 370-400 istanbul içi 300-350 km gidiyor. ha adam gibi kullanırsan vteci daha az yaktırırsın, ama basıyorum ben yani. jazz eğer city nin eski otomatiğini kullanıosa ki 7 ileridir kendileri, yokuş çok çıkmıyorsan ( torku biraz az ) sürekli 2bin devirde gitmekten böle mıymıy az yakıyor. ama işte sıkıntı şu, hondaların torku az olur. Benzinli motor oldukları için. O yüzden dur-kalk esnasında daha çok yakar. Ama honda hondadır tabi, 1 hafta c4 kullandım "0", araba az yakıyo ama at çöpe gitsin hocam. honda hondadır o fiyata o kalite nese doneyım topike clio yu salla güvenlik müvenlik fiesta, overrated diyorlar, içi falan çok ufakmış. Ford gerçi. c3 ler az yakıyor, dizelleri yani. Ama c4 kullandım işte 1 hafta, bacak kası + kol kası. micra&yaris derim ben. nissan da japon dimi? şaşmıcan aga japondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 senko said: jazz alacagima gider mazda3 alirim direk. şöyle diye diye 98 fiestadan en son 0 clioya geldik.para var mı dersen yok.du bakalım ne alcaz en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar