paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.kingsbountygame.com/, 6 gün sonra çıkıyormuş yeni oyun. Bu sefer adında anlaşılacağı üzere vikingleri oynayacağız, yaratık yerine de Valkyrieler olacak. http://store.steampowered.com/app/203350/ steamde de şuan 27 dolar gözüküyor Pre-orderı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 oo güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 the legend i oynamistim cok guzeldi. es secme olayi falan cok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Serideki diğer oyunlar gibi bu da gayet güzel. Henüz çok ilerlemediğimden dolayı içerikle alakalı pek bir şey diyemeyeceğim. Bitsin, o zamana toplu bi' bakış yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 patiler seviyor mu bunu ya? ilk oyunu bilmiyordum, bunu gördüm aa neymiş diye indirdim ama pek sarmadı. olmazsa ikinci bi şans vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Turn based sevenler için gayet güzel. Büyü, sınıf (ünite) seçenekleri çok ve güzel. Deniz savaşları yapılabiliyor. Oyun haritası da büyük oluyor, doğal olarak uzun bir oynayış süresi veriyor. Bu arada 3. oyun bu, Legend ve Armored Princess'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ya güzel yapıyor adamlar. ama diğer oyunları oynadığımdan olabilir bu biraz çabuk baydı beni. bi de saçmasapan bi bug a takıldım. ama heroes sevenler bakmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 İlk oyuna bakmıştım, olmuş ile olmamış arası gibiydi. Disciples 2 kurmanın zamanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar