Seperate Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6c/Knights_and_Merchants_-_The_Shattered_Kingdom_Coverart.png ne oynadım be ne oynadım bunu zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Saeros said: yok bu da değil devam oyunu değildi zaten ben hala beasts & bumpkins diyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 battle realms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yok bunlar da değil lan amma tanınmamış bi oyunmuş ehe kimse mi oynamadı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 devam oyunu olmadığına eminsin di mi yavuz? Dimensity olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yok bu da değil. zaten baya indie oyun gibi bişeydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya pff bende kasildim surda, sanirim biliyorum ve oynadim senin dedigini boyle bir iki evin oldugu open ended bir random haritada basliyor oyun, etrafta kadinlar var gorevler veriyorsun sende ormana gidip bir seyler avlayip vs ile basliyorsun oyuna. sen daha isin basinda iken geri donene kadar koyunu aliyordu orclar vs, savasmaya calissan geberiyordun. dandik grafikli bir seydi, open ended diye hatirliyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 dandik bi oyunmuş demek ki kusura bakma yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 patiden gormustum bende ya bunu. yanlis hatirlamiyorsam bir aralar majesty e benzer ne var gibi bir konuda geciyordu ismi. eminde olamadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Saeros said: bi oyun vardı, ufak bi şehir mehir kuruyoduk, heromuz vardı yanında askerleriyle haritayı gezip itemlar bişeyler buluyoduk. arada bir şehrimize orklar saldırıyodu. hatta bi yerden sonra baya kendini tekrar ediyodu oyun orda biraz sıkıyodu ama güzel oyundu gene de. hatırlayan bilen var mı? şansımı deniyorum rival realms? total annihilation kingdoms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 eeh be yavuz hasta ettin beni dünden beri o dediğim oyunu arıyorum (kapağında o dediğim resim olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 olm bi buldurun laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Kanuni said: ya pff bende kasildim surda, sanirim biliyorum ve oynadim senin dedigini boyle bir iki evin oldugu open ended bir random haritada basliyor oyun, etrafta kadinlar var gorevler veriyorsun sende ormana gidip bir seyler avlayip vs ile basliyorsun oyuna. sen daha isin basinda iken geri donene kadar koyunu aliyordu orclar vs, savasmaya calissan geberiyordun. dandik grafikli bir seydi, open ended diye hatirliyorum ben ama. evet abi böyle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Medieval Lords? Medieval Conquest? Warrior Kings? Fantasy Wars? Settlers 7? Black & White 2? Seven Kingdoms 2? Age Of Wonders? Heroes Of Might & Magic 5? Warlords 3? Stronghold 3? Warcraft 3? Diablo 3? Dungeon Keeper 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Saeros said: Kanuni said: ya pff bende kasildim surda, sanirim biliyorum ve oynadim senin dedigini boyle bir iki evin oldugu open ended bir random haritada basliyor oyun, etrafta kadinlar var gorevler veriyorsun sende ormana gidip bir seyler avlayip vs ile basliyorsun oyuna. sen daha isin basinda iken geri donene kadar koyunu aliyordu orclar vs, savasmaya calissan geberiyordun. dandik grafikli bir seydi, open ended diye hatirliyorum ben ama. evet abi böyle bişeydi benim kapağını dediğim oyun da böyle bişeydi sanki ama geri dönünce savaşma gibi bi opsiyon yoktu len bi de kral öldüğünden mi, bişey olduğundan sanki yerel lortlar kendi aralarında savaşıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bone said: Medieval Lords? Medieval Conquest? Warrior Kings? Fantasy Wars? Settlers 7? Black & White 2? Seven Kingdoms 2? Age Of Wonders? Heroes Of Might & Magic 5? Warlords 3? Stronghold 3? Warcraft 3? Diablo 3? Dungeon Keeper 3? hiçbiri değil devam oyunu değildi, nispeten yeni bi oyundu ve ejderha falan gibi aşırı fantastik öğeler yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 OsManiaC said: şansımı deniyorum rival realms? total annihilation kingdoms? yok bunlar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 nefarious assault ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bu ne len? fds yok bu da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 dun aksamdan beridir aramadigim wiki vs kalmadi ama medieval conquest e cok benziyordu, bir aralar open ended kingdom builder diye aramistim ne var oynayacak majesty benzeri senin sorduguna cok benzer bir oyun bulmustum. ama emin de olamiyorum ki :( medieval conquest olabilir belki.. arkadas da belirtmis oradan baktim grafiklere falan cok benziyordu ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 degil demissin :( bende o menuleri hatirlamadim zaten o oyunda. aradigimiz oyunun bu sekilde menu sistemide yoktu sanki. daha basit sadece menu sistemi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bence sen beasts & bumpkins oynadın ve oynarken kendinden geçtiğin için tam olarak ne olduğunu unuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 evet kanuni çok sade bi interface'i vardı diye hatırlıyorum, medieval conquest öyle değilmiş yok bone o dediğine de baktım ama değil, daha tatlı grafikleri vardı bahsettiğim oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 EEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Hinterland bu da değilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar