barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 diableri etmen gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 vampire the masquerade ise ben de oynarım beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 iyi bir gm sırf sen experience puanı harcadın diye sana o disiplini öğrenmene izin vermez. vermemeli. bunun senin bachgrounduna oturtabilmen gerek bunu öğrenicek mentoru bulman gerek diğer disiplinlerinin bu öğreneceğin yeni disipline karşı olmaması gerek mesela thamaturgy tremereler haricinde kimse exp verse bile öğrenemez parayı basıncada olmuyor çok net yazıyor bu kitaplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 diablerie etmek hiç bir şey kazandırmıyo generation dışında camarillada da diablerie edersen auspexde eşşek gibi gozuktugundne direk kazıga otututurlar bloodhuntlar dısında (ki bu blood huntların cogunda diablerie gene yasaktır sadece ve sadece diableri serbest diye ozel belirtilen ve cok agır suclara karsı yaqpılan blod huntlarda izin var) diablerie camarillada klabul edilebilir bu arada sabbat olamamamızın sebebi sabbat istanbulda guclu değil benim senaryomada sabbatı istanbula sokmak uymuyor sabbat genelde amerikada guclu ve oymnaması zor kompleks bi durum yane vampirliği tamamen kabul edip insanlıgı terk edip ona gore davranabilmek lzım humaity pathini siliyo cug felan baska pathlere yoneliyo bide sabbat cok kaotic bi duzen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bu arada disiplin orenmek icin diablerie felan gerekli değil ama bi mantıklı açıklama şart orneginm protean orenmek icin bi mentora ihtiyacın var her ne kadar celerity fortitutude felan gibi daha temel disiplinleri oremke kolay olsada mesela thamauturgyi kiöms ekimseye oretmez oretenide öpüyolar örenenenide çünkü tremere ler çok ciddi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben belki oynayabilrim ya. ama işte işim olur filan gelemem her hafta diye ses edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Ben bugün ve yarın bol bol okuyacağım gibi. Spyro, kaynak paslarsın bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 BonePART said: ildeniz spyro asteroth arcane var 4 kişi, etti 4 şimdi dostlar ciddiyseniz gelecek hafta iöçi bi gun yapalım salı aksamı mesela ama su charlarınız bi yaratında ustlerine konusalım bos zamanlarda hatta hepinize birer 15 dakka oynatıyım senaryoya giriş babında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi okumak isitiyosna vampire the masquarade wiki var ordan bakın gene yukarda verdim link cok okumayın biraz heyecan kalsın içinizde ama oynamak istediğiniz klanı secin notr ve camarilla oynayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bone, karakter yaratmayı falan da bilmiyorum ben, o kadar noob'um. Heyecanı kaçıracak kadar okuyamam herhalde 1 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben 24 ündne sorna katılabilirim hacı haftaya da her akşam prova var sonra eve gelip sızıyorum guzzzz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 voice comm mu irc mi yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Asteroth said: Ben bugün ve yarın bol bol okuyacağım gibi. Spyro, kaynak paslarsın bana? abi kaynak dedigin berkay'in soyledigi http://whitewolf.wikia.com ama ben de okumadim daha hic.. sadece clanlarin sayfalarini biraz okumayi planliyorum.. hangisini secsem diye.. http://whitewolf.wikia.com/wiki/Clan_(VTM) http://whitewolf.wikia.com/wiki/Sect_(VTM) bir de bu topic'te cok cok minor bilgiler verilmis iste masquerade nedir vs.. bir goz at istersen oncesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi klanlarınızı okuytun ben bi ozet geçtim zaten en mal klan gşbi gorunen brujahın bile efsane guzel backgroundu var felan falna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yok mu lan bi ilerleme bunca saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 aga haftasonu veya pzt. yaratabilecegim karakteri ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yapma işte bunu yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kk salıya felan zorlucam oyun bi daha tutmassa zarlarımı atıcam çöpe her seferinde aynısnı diyorum spyro zaten acıdıda bende oynarım dedi resmen adam gordukce beni uzuluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Silphatos said: yapma işte bunu yapma daha onceki girisimlerdeki gibi, yine yalan olmus izlenimi alinmis olabilir disaridan ama cts. sabah yaptim karakteri.. sadece clan secimi uyumusuz olmus.. onu degistirip skilleri duzeltmem lazim bir ara =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi ben bu haftasonu da bakacak zaman bulamadım bu haftasonuna kadar da sıkıntılı her akşam çalışmaya kalıyoruz perşembe açılış var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 şu işin bir detaylı bir tutosu olsaydı katılım daha fazla olurdu. hiçbişiy anlamadığımdan katılamıyorum ben :/ disiplinmiş klanmış... onlar ne : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Spyro said: Silphatos said: yapma işte bunu yapma daha onceki girisimlerdeki gibi, yine yalan olmus izlenimi alinmis olabilir disaridan ama cts. sabah yaptim karakteri.. sadece clan secimi uyumusuz olmus.. onu degistirip skilleri duzeltmem lazim bir ara =).. konsepte tepkiydi abi benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi kek pazar sabah skypedan özet geçtim ama sizede geçerm söle anatıyım klan dediğimiz şey dnd deki class gibi bişi o kadar kesin hatları yok yane az cok butun vampirler aynı ozelliklere sahip ama işte alabilcekleri güçleri belirliyo klanlar wow oynadıysan talent tree gibi dusun yane herkes melee combat yapabiliyo tabancayla ateş edebiliyo ama mind control sadece bi disiplinde(süpernaturel güç) var o disiplini alabilende belirli klanlar var mesela ventrue mesela malkavian gibi aynı şekilde belirli disiplinler sadece belirli klanlara alınabiliyo dementation mesela malkavian dısında kimse alamıyo anatabilmişimdir umarım disiplin süper güç clan class gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu arada tuna ve utkuya özet geçtim pazar ildeniz sende bişiler sorcaksan sorabilirsin istediğin an facebook steam felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Spyro said: Silphatos said: yapma işte bunu yapma daha onceki girisimlerdeki gibi, yine yalan olmus izlenimi alinmis olabilir disaridan ama cts. sabah yaptim karakteri.. sadece clan secimi uyumusuz olmus.. onu degistirip skilleri duzeltmem lazim bir ara =).. Mesaj kutun dolu bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar