BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu arada oynamama kararın içinde aman ne üzüldüm ay ay ay demek istiyorum eauheuhafasfas adam neye kızdı onu bile anatmadan gitmiş
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ninja said: BonePART said: castno reflections baya saglam flaw bu arada lasombra clan flawı olması zaten sakat bide kameralarda felanda gorulmuyosun direk kıl bişi böle havalimanı felan hiç bi yeregiremessin yane bol kameralı Bu yaklasiminizdan oturu oynamama karari aldim. Tekrar tesekkur ederim bilgilendirmeleriniz icin. Tekrar iyi oyunlar dilerim sizlere Bonepart san. hmmm duzeltmişin gene bi tavır goremiyorumama açıklıyım cast no reflections lasombra klanının (sabbatın kurucusu 2 klandan biridir) genetik flawıdır bu tarz bi flawa sahip vampirler camarilla arasında lan bunda lasombra kanı mı var bu bizi mi düdüklüyo diye tehdit olarak görülebilir ayrıca sabbata benzemekten daha tehlikelisibu tarz dümdüz ortada olan flawlar masquaradeye zarar verdiğinden camarilla tarafından sevilmez burda ne tavır var anlamış değilim ben ama neyse
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Tavir derken yanlis cumle kullandim. Yani oyun anlayisi ve kurallari oynatabilecegim oyun duzleminde yer bulamayacagini demek istedim. Ama tabi yanlis cumle secimleri yanlis nedenlere sebeb oldu. Umarim simdi anlasilmisimdir.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tavırdan dolayı prensiplerim var felan diyince anamadım hakaret miettik bi yerden onu çözmeye çalışıyorum bide şeyi açıklarsan sevinirim nedir seni soğutan merak ettim ne gibi bi oyuncu tarzı yane limitleyici mi?
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Vampire The Dark Ages oynarken oyuna yeni katılan oyunculara background kopyası verirdik "Sen haçlı seferlerine katılmışsın. Sefer sona erdikten sonra seni bir vampir alıp embrace etmiş. Ondan sonra adam ölmüş sen tek başına kalmışsın. Seferden sonra kutsal topraklarda tutunamadığından, çeşitli zorluklar atlatarak anavatanına dönmüşsün. Şimdi kendi kendine takılıyorsun, blacksmith işletiyorsun şehirde, bir yandan da itlik uğursuzluk yolları arıyorsun kendine güç ve servet edinebilmek için." falan diye. Bu versiyondaki kopya nasıl oluyor? ben hiç oynamadım bunu. Merak ettim.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kopya diye bişi yok kopya die adlandırdığınız şeyi siz yazmışsınız işte yaz bundada bişi o da bunun kopyası olsun . yolda yürürken aç bir vampirin saldırısına uğradın adam sana acıdı vampir yaptı bitti gitti misal kim ne der adam belki açlıkdan ölecekti ve humanities 6-7 bişi idi bunu yapmak zorunda hissetti aha kısa öz
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: tavırdan dolayı prensiplerim var felan diyince anamadım hakaret miettik bi yerden onu çözmeye çalışıyorum bide şeyi açıklarsan sevinirim nedir seni soğutan merak ettim ne gibi bi oyuncu tarzı yane limitleyici mi? Limitleyici demek istemedim sadece ben asya tabanli bir karakter oynamak istedigim icin belki diger oyunculara da pek cazip gelmeyebilirdi. O sebeble oynamamayi daha cok uygun gordum. Cunku zaten KOE cok farkli bir sisteme sahipmis ardindan da Lassobmra konusu olunca zorlamanin geregi yok dedim. Cunku Assamitte sevdigim bir tarza sahip degil. Hele ki arap tarzi en kactigim tarzdir rol de bile olsa kacarim direk. Bu sebeble pek opsiyon kalmadigi icin onamamayi uygun gordum.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi her klanın embrace etmek için bi sebebi olabilir ba yukarda bi yerde ben yazdım onceki sayfalarda bg örneği olarak ama yane azcık uraşın lan 2 satır bg zaten
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 assamite ol demiyor sana her clanı seçebilirsin ama koe den clan seçemezsin nasıl wod koca bir dünya vampire ayrı werewolf ayrıysa. werewolf oyununda vampir veya mage olamıyorsan koe de ayrı bişi vampire masquerade ayrı, dark age ayrı, victorian age ayrı, kindered of east ayrı aynı dünyanın farklı zamanları ve bölgelerinde geçen oyunlar bunlar karakter kağıtları bile ayrı ondan aynı şey değil diyoruz olamazsın dememizin sebebi o. japon olabilirsin kızılderili olabilirsin hintli bile olursun ama olucaksan ona göre kendine öz geçmiş yazman gerekli veya oyun türkiyede geçecek diyor türkçe bilmek zorundasın bu yüzden de lingustic vermek zorundasın. koe disiplinlerine sahip olamazsın kitapda öle bişi yazmıyor.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bone ne yapar bilmemde standart 13. gen. başlar oyuncu. background da generation alırsa her verdiği 1 puan için -1 generation alır. max 5 verebilir. yani 8 olabilirsin oda oynatının iznine bağlı ki sizin oyunda geneli yeni başlayacağı için 13 başlarsınız gibi geliyor öğrenme açısından
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 wolas eline saglık guzel anlatmıssın evet genelde 13 oynanır modern agede aynen dediklerine artı rep japon olamasson demedim koe olamasson dedim
Akito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben de izleyici olacam, yanda bi channel daha açarız izleyiciler orada konuşuruz. rahatsız etmeyiz onları saklicaklarmış text'i falan.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sıkıntı su oynayıcı yok izleyicicok bi tek ninja oynucam dedi bi char yarattı simdiye kadar
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 euahhuea aylık ircden masaustu oynayalım konusunu aplıyorujm hayırlı olsun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 o zamna ben de skilleri ne veriyoruz? diye sorayım
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 0'dan adam alıyorsanız ben denemek isterim valla.
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu sefer ben de isterim de illa vampire mi olmak zorunda.. simdi onu ogrenmek vakit alir diye diyom..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 aslında 1 hazirandan sonra benim tiyatro fln işelri bitiyor ondan sonra akşamları eve gelince boşum
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abicim istiyosanız dnd oynatıyım farkmaz dnd 2nd edition yada az buçuk 3rd biliyorum ikiside olabilir 4 oyuncu bulursak herşeyi oynatırım valla bildiğim en cok 3rdde azcık kural kitabı karıstırmam gerekir yane warlock felan 4th editiondu di mi 3rdde yoktu
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ben hiçbirini bilmiyorum ama denemek de istiyorum bir yandan.
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya olur vampire da aslinda ama setting'i ogreneyim bari wiki'den falan biraz.. bi de oyle konusunca demin yillarin rpg'cisi gibi gorunmusumdur belki ama masaustu rpg konusunda sifir tecrubeliyim yoksa heuhe.. katilabilioz mu yine de.. star wars'un yeni cikacak settinginin (edge of the empire) kitabini aldim okudum da bir gaza gelme oldu bende =)..
Öne çıkan mesajlar