Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben kütük gibi oturuyordum gene hissetmedim
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Valla plazanın en üst katındayız, 2 kez vurdu dipten :p
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yakın olmakla alakası olabilir. kavacıkta ofis sandalyesinde oturan götü yağlı bir vatandaş büyükçekmecedekini hissetmeyebilir. ama küçükçekmecedeki götü yağlı vatandaş aynı sallantıyı hissetmiştir. bariz sallandı eşyalar kıpraştı falan, hani hissetmemek imkansızdı. kısacık ama tokat gibiydi.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bazı oluklarda kıştan dolayı ıslanma var ama taşır gibi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 korkmana gerek yok bebeğim. üstüme karton devrilirse benim planım yiyerek hayatta kalırken aynı zamanda dışarıya doğru bi yol açmak. küçük bi tırtıl gibi yiyip, dışarı bi köbölök gibi çıkacağım
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 taksimde hissettim ben, siz nasil insanlarsiniz!
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Adana sallanirken gunboyunca... Simdide istanbulda olmasi ilginc degilmi ?
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 goldbären said: yakın olmakla alakası olabilir. kavacıkta ofis sandalyesinde oturan götü yağlı bir vatandaş büyükçekmecedekini hissetmeyebilir. ama küçükçekmecedeki götü yağlı vatandaş aynı sallantıyı hissetmiştir. bariz sallandı eşyalar kıpraştı falan, hani hissetmemek imkansızdı. kısacık ama tokat gibiydi. Suyun öte yanı edebiyatı mı yapıyosun hocaa, ayrımcılık yapma hepimiz şişmanız.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Editor said: Adana sallanirken gunboyunca... Simdide istanbulda olmasi ilginc degilmi ? CİA DEPREM MAKİNASIYLA UYARI VERİYOR!!! DERHAL SURİYEYE GİRİLMELİ VE AMERİKAYA GÜCÜMÜZ GÖSTERİLMELİDİR
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 goldbären said: Editor said: Adana sallanirken gunboyunca... Simdide istanbulda olmasi ilginc degilmi ? CİA DEPREM MAKİNASIYLA UYARI VERİYOR!!! DERHAL SURİYEYE GİRİLMELİ VE AMERİKAYA GÜCÜMÜZ GÖSTERİLMELİDİR DAPRA projesi var ve CIA in elinde degil o bildigim kadariyla :)
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Son bir aydaki deprem hareketliliğine bak be. Bu nedir abi?
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 dasaaa said: korkmana gerek yok bebeğim. üstüme karton devrilirse benim planım yiyerek hayatta kalırken aynı zamanda dışarıya doğru bi yol açmak. küçük bi tırtıl gibi yiyip, dışarı bi köbölök gibi çıkacağım sdafasdfasgsaas
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 çünkü site amplification diye bişi var.
Öne çıkan mesajlar