Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben kütük gibi oturuyordum gene hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Valla plazanın en üst katındayız, 2 kez vurdu dipten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yakın olmakla alakası olabilir. kavacıkta ofis sandalyesinde oturan götü yağlı bir vatandaş büyükçekmecedekini hissetmeyebilir. ama küçükçekmecedeki götü yağlı vatandaş aynı sallantıyı hissetmiştir. bariz sallandı eşyalar kıpraştı falan, hani hissetmemek imkansızdı. kısacık ama tokat gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 büyükçekmece istanbul sayılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 deprem öldürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 evinizi kontrol ettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ettim, hala karton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bazı oluklarda kıştan dolayı ıslanma var ama taşır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 korkmana gerek yok bebeğim. üstüme karton devrilirse benim planım yiyerek hayatta kalırken aynı zamanda dışarıya doğru bi yol açmak. küçük bi tırtıl gibi yiyip, dışarı bi köbölök gibi çıkacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 modern pagliacci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 taksimde hissettim ben, siz nasil insanlarsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Adana sallanirken gunboyunca... Simdide istanbulda olmasi ilginc degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 goldbären said: yakın olmakla alakası olabilir. kavacıkta ofis sandalyesinde oturan götü yağlı bir vatandaş büyükçekmecedekini hissetmeyebilir. ama küçükçekmecedeki götü yağlı vatandaş aynı sallantıyı hissetmiştir. bariz sallandı eşyalar kıpraştı falan, hani hissetmemek imkansızdı. kısacık ama tokat gibiydi. Suyun öte yanı edebiyatı mı yapıyosun hocaa, ayrımcılık yapma hepimiz şişmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kartal'da hissedilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Editor said: Adana sallanirken gunboyunca... Simdide istanbulda olmasi ilginc degilmi ? CİA DEPREM MAKİNASIYLA UYARI VERİYOR!!! DERHAL SURİYEYE GİRİLMELİ VE AMERİKAYA GÜCÜMÜZ GÖSTERİLMELİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 goldbären said: Editor said: Adana sallanirken gunboyunca... Simdide istanbulda olmasi ilginc degilmi ? CİA DEPREM MAKİNASIYLA UYARI VERİYOR!!! DERHAL SURİYEYE GİRİLMELİ VE AMERİKAYA GÜCÜMÜZ GÖSTERİLMELİDİR DAPRA projesi var ve CIA in elinde degil o bildigim kadariyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 OŞINS TÖRTİİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 depremle yaşamaya alışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Son bir aydaki deprem hareketliliğine bak be. Bu nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 dasaaa said: korkmana gerek yok bebeğim. üstüme karton devrilirse benim planım yiyerek hayatta kalırken aynı zamanda dışarıya doğru bi yol açmak. küçük bi tırtıl gibi yiyip, dışarı bi köbölök gibi çıkacağım sdafasdfasgsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 3,8'i nasıl hissettiniz yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 çünkü site amplification diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar