Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ Testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
40 soru ve doğal olarak İngilizce olan teste buradan dalabilirsiniz. Benim zihinsel tipim Visual Mathematician , puanım ise 124 çıktı, bilmem iyi midir? Birkaç metin sorusunu, anlamını bilmediğim kelimeler yüzünden biraz salladım, siz sallamayın sözlüğe bakın. ;)[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Mesaj tarihi:
anaaa ben de yapmıştım bi kaç ay önce, benim de ööle çıkmıştı... :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
Tüh IQ'm düşüyor galiba 133 çıktı. Böyle salak testlerde genelde 140 filan çıkardı :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
131
güzel mi?
baya kasti beni[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Mesaj tarihi:
Your IQ score is 136

This number is based on a scientific formula that compares how many questions you answered correctly on the Classic IQ Test relative to others.

Your Intellectual Type is Visual Mathematician. This means you are gifted at spotting patterns — both in pictures and in numbers. These talents combined with your overall high intelligence make you good at understanding the big picture, which is why people trust your instincts and turn to you for direction — especially in the workplace. And that's just some of what we know about you from your test results.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Mesaj tarihi:
bi yaptığımda 130 çıktı bi 124 , değişiyor lol ;P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
hepimiz zekiyiz olee[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Mesaj tarihi:
136
We also compared your answers with others who have taken the test, and according to the sorts of questions you got correct, we can tell your Intellectual Type is a Facts Curator.

This means you are highly intelligent and have picked up an impressive and unique collection of facts and figures over the years. You've got a remarkable vocabulary and exceptional math skills — which puts you in the same class as brainiacs like Bill Gates. And that's just some of what we know about you from your test results.

fedaykin senin IQ düşmüyo da sen yaşlandıkça daha az IQ skoru veriyo bunlar.. :) benim de 163 aldığım gün eskilerde kaldı...[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mesaj tarihi:
136 Visual Mathematician
ne dengeli bi komünitedir bu![signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
arkadaşın psikloji kitabında görmüştüm sanırım 120 üstü olanlar üstün zeka muydu neydi, 80-100 normal 100 -120 normal üstü,
bir tmci aydınlatsın bizi =)

yok abi benim gibi Visionary Philosopher, Plato gibi adamım
Mesaj tarihi:
135 çıktı hehehe o laf oyunlarında sıçtım galiba... ingilizcem yetmedi çünkü :P[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
şöyle 110 a kadar normal 110 un zeki oluyo 130 ve üstü üstün zeka oluyo ama şu yaptığımız test çok yüzeysel :) başka iq testleri gördüm ayrıntılı ve uzun... zaten iq testini kendi ana dilinizde olmanız lazım... yanlış yani bu...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
bi ara hacettepe üniversitesinin hazırladıı bi iq testi vardı nette, bayaa da bi ayrıntılıydı, uzun bi testti, yapmıştım ama hatırlamıom şimdi sonucunu falan. ayrıca mühim olan eq dur bence :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
aslında iq testleri düşük iq'da anlamlı ve sonuçları önemlidir.
normal ve üstünde pek bi anlam taşımaz :)
çok çok yüksekse de anlamlıdır tabii
ama oda çocukken yakalanırsa
ki aslında çocuklar içindr :P[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
hepsinde ilk şıkkı işaretledim

Your IQ score is 99
This number is based on a scientific formula that compares how many questions you answered correctly on the Classic IQ Test relative to others.
Your Intellectual Type is Precision Processor

bumudur iq test dediğiniz ?[signature][hline]17/f/ist LFG @ SODA
Mesaj tarihi:
138 çıktı lan[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
armra, 21 Nisan 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
aslında iq testleri düşük iq'da anlamlı ve sonuçları önemlidir.
normal ve üstünde pek bi anlam taşımaz :)
çok çok yüksekse de anlamlıdır tabii
ama oda çocukken yakalanırsa
ki aslında çocuklar içindr :P

yep.[signature][hline]ben olmuşum imza..
  • Yeni Oluştur...