aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kendimizi ifade etmemizi engelliyolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 keske yeni smileyler gelse ya, biri bi LCD kafasi falan yapsa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 belediyenin bursaya yaptığı tek şey yol kenarlarına park edilen arabalardan park ücreti almak. yasal mafya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Leopar said: keske yeni smileyler gelse ya, biri bi LCD kafasi falan yapsa iyi olurdu http://www.psymusic.co.uk/forum/styles/smilies/lsd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Pati'de 13%'ün haberdar olması iyi bir oran. Teşekkür ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Helal ceto, tek ankette cumhuriyet guc birligi ile isci partisinin senelerdir aldigi oylarin toplamindan fazlasini yakaladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://i8.photobucket.com/albums/a31/USAFFalcon/badumtss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 olmayan yürüyüşün anketini yapıp 13% ün bilmesi pati için iyi diyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yasaklanırsa olmaz tabi, yürüyüşü engellemeye çalışıyorlar. http://www.akisgazetesi.com.tr/29-ekim-yuruyusune-valilikten-engel_202278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 fitnessa yazılın artık yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 “Toplantı ve gösteri yapılacak yerler arasında TBMM önü bulunmamaktadır. İzinsiz toplantı ve gösteri yapılmak istenmesi halinde toplantıyı düzenleyenlerin yanı sıra buna katılanlar hakkında da yasal işlemler yapılacaktır” uyarısında bulunuldu. Bunu ben de yapsam beni de engellerler. Tr'de ne zaman izinsiz gösteriye müdahale edilmediğini gördük ki? Başkanı melih olan ili özgürlük başkenti mi sandınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya sigıl,valla akıllara zarar adamsın he :))) hayır sen kimsin ki "ben de yapsam" diye özne yapıyorsun kendini cümlede? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kominik olmak ne zor lan bu ülkede?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kominik sensin. bu arada takımı kurmuşsunuz yine her zaman ki gibi... sem,sigıl,fin,maytitor,huun... helal olsun lan, dayanışmayı bozmuyorsunuz,takdir edilecek bir durum. hatta takdir ediyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 said: - kimsin lan sen? - sen kimsin lan? - kimsin olm? - sen kimsin lan sen kimsin? (bu noktada yunzuk ve depik vurmaya başlıyorlar birbirlerine) * kavgalarda en çok sevdiğim şey bu kısım. ama bir sorun var: fazla kültürel bir döngü bu. yani bizim memleketimiz dışındaki kavgalarda bu havayı yakalamak mümkün değil. bir londra seyahatim sırasında ingiliz'in biriyle birbirimize girdik. "who are you?" diyorum "i am richard" diyor, "who are you, who are you?" diyorum "i am richard, i am english, 79 years old" diyor, hiç bir tat alamadım, fiske vurasım gelmedi adama. desene sen de bana "who are you?" diye şöyle güzel bir güleşelim, türk tokadının tadına bak, sülüman diye bayıltayım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 KuddusiMavra said: ya sigıl,valla akıllara zarar adamsın he :))) hayır sen kimsin ki "ben de yapsam" diye özne yapıyorsun kendini cümlede? B)- Sen kim olup da eylem yapma planları kuruyorsan ben de aynı şekilde bu tarz bi plan yapabilecek vatandaşım. Var mı benden başka bi farkın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 adam kominik sen değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 değerli kardeşim, okuduğunu anlamaya çalış lütfen. benim bir şey organize ettiğim yok. dolayısıyla bir iddiam da yok. aslında bu yaptığım anket ile ilgili olarak sen ve arkadaşlarının neden rahatsız olduğunuzu da anlamadım. burada bir konu başlığı açarken sizin yüksek müsadelerinizi almam gerektiğine dair bir şey söylenmedi bana. hayatı sen ve arkadaşlarından daha ciddiye aldığım için bu forumdaki insanların ne kadarının bu yürüyüşten haberdar olduğunu öğrenmek istedim. öğrendim. budur, bunun haricinde yazdığınız yazılar,benim bu anketi neden yaptığımı sorgulamalarınız, bana sataşmalarınız, açık-kapalı hakaret etmeniz a)her zaman ki gibi açtığım konu başlığını trolleme çabaları, b)beni sinirlendirmeye çalışıp forumdan attırma çabaları. yoksa şu yazdıklarını okuyan adam, "ne oluyor lan, ne eylemi der?" SeaGle said: Sen kim olup da eylem yapma planları kuruyorsan ben de aynı şekilde bu tarz bi plan yapabilecek vatandaşım. Var mı benden başka bi farkın? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 1. trollenmeye çok müsaitsin, 2. sinirlenip yörüngeye gitmeye çok müsaitsin. Özel bi çabamız yok aslında. Sen yokuş aşağı boşa atıyosun, araba kayınca "siz ittiniz kiii!" diyosun sdfg. Biraz rahat olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Muthis zevkli izlemek patlamis misirda cabasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SeaGle said: 1. trollenmeye çok müsaitsin, 2. sinirlenip yörüngeye gitmeye çok müsaitsin. Özel bi çabamız yok aslında. Sen yokuş aşağı boşa atıyosun, araba kayınca "siz ittiniz kiii!" diyosun sdfg. Biraz rahat olmak lazım. açık açık bu işi planlı yaptığınızı("özel bir çabamız yok aslında") itiraf ediyorsun.yaptığınız şey şık değil. aslında sen de sinirlenme konusunda benden geri kalmazsın, yukarıdaki acele cevapların bile bunu gösteriyor. neyse, bünye yorgun. dakka-istanbul, 9 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Evet planlı yapıyoruz. Malları Sam tedarik ediyor. Sevkiyatı huun hallediyor. Ben işin pazarlama kısmındayım. Moderatörlerin kafasını lcd kafası yapıyoruz, onlar da seni banliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SeaGle said: Evet planlı yapıyoruz. Malları Sam tedarik ediyor. Sevkiyatı huun hallediyor. Ben işin pazarlama kısmındayım. Moderatörlerin kafasını lcd kafası yapıyoruz, onlar da seni banliyor. ben çetintaş olsam şunu kullanırdım sdg hbjslgsdgh neyse kaçtım ben bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar