Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Ekim'de Ankara'da yapılacak olan Seferberlik Yürüyüşü'nden haberiniz var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

ya şimdi gingers have no soul ya. bu da inada bindirip cemaate girdi i have a soul!!! diye ağlayarak koştu fem şubesine girdi direk.

MAKLUBE VARDI LAN!
Mesaj tarihi:
Ooo yetemeyince hakaret?

Ps'lenmiş bi resim için ne gaz yiyiyosunuz ha ahahah

Bursa büyükşehir belediyesi hakkında bilgin varsa tartışalım, yoksa CEMAATÇİ ÇALIYO AMA ÇALIŞIYO DİYE OY VERİYOLAR!! diye zıplama.
Mesaj tarihi:
resimdeki iki kişiyle de bir ilgim yada sempatim yok da resmi koyup kendi oy verdiğin partinin o adamla görüşmesinde asıl sorun. ama o devre yanma fenomenini de bursalı olmana bağlıyorum mantıksızlık kalkıyor ortadan.
Mesaj tarihi:
Bursa büyükşehir belediyesi mi görüşüyor bilader apo ile?

Yoksa siz hala belediye seçimlerinde particilik mi yapıyosunuz?

Ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz?

Hatta hiç okumuyorsunuz sanırım.

goldbären ile 2 asırlık geyik şu aramızdaki, tavşan gibi atlıyosunuz konunun ortasına.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

seagle bülent arınç gibi bir adamın 9 senelik icraatını görüp bizzat adama oy attın, arınç you? sen sus olm o yüzden. ne bileyim tayyibe oy veririm bülente vermem ya. hahaha

AMA BANA MEKTUP YOLLADI LAN =)

Sevgili Genç Seçmen yazmış bide btnm yha.
Mesaj tarihi:
FELİX BAUMGARTNER'DAN ÖNCE SEAGLE ATLADI

ancak darwinci basın bunu yazmadı. iki rekat namaz kıldıktan sonra koruyucu elbise ve paraşüt giymeden atlayan seagle, meteorologların kesinlikle rüzgar olmayacak dediği bir günde mucizevi hava akımlarına kapılarak burnu bile kanamadan yere indi.

http://dl.dropbox.com/u/18366514/41750014.JPG
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHAHAHAHAH

NERDEN BULDUN LAN BENDE BİLEY YOK ŞU AN BU FOTO AHAHAHAHA

Atladım tabi. O irtifada kanın kaynar dediler, BENİM QHANIM ZATEN KAYNIYO PANPA dedim, giymedim elbise. Kot tişört atladım işte.

Göbek üstü düşmek hoş olmadı tabi.

Bu arada o gün dasaaa da atladı. Yarı yolda karşılaştık, o azerbaycana indi sonra.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

öncülük ettiği 15 kitle örgütü 29 Ekim'de Ankara'da Seferberlik Yürüyüşü düzenliyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=bFEoMO0pc7k
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...