SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hamsiler gaza gelmiş? Bide çetoya yancılık yapıp yancı edebiyatı döndürüyosunuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 goldbären said: ya şimdi gingers have no soul ya. bu da inada bindirip cemaate girdi i have a soul!!! diye ağlayarak koştu fem şubesine girdi direk. MAKLUBE VARDI LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sakin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ooo yetemeyince hakaret? Ps'lenmiş bi resim için ne gaz yiyiyosunuz ha ahahah Bursa büyükşehir belediyesi hakkında bilgin varsa tartışalım, yoksa CEMAATÇİ ÇALIYO AMA ÇALIŞIYO DİYE OY VERİYOLAR!! diye zıplama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kavga etmeyin dasaaaya banlatırım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 seagle bülent arınç gibi bir adamın 9 senelik icraatını görüp bizzat adama oy attın, arınç you? sen sus olm o yüzden. ne bileyim tayyibe oy veririm bülente vermem ya. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 resimdeki iki kişiyle de bir ilgim yada sempatim yok da resmi koyup kendi oy verdiğin partinin o adamla görüşmesinde asıl sorun. ama o devre yanma fenomenini de bursalı olmana bağlıyorum mantıksızlık kalkıyor ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 BURSA DEĞİL GEMLİK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bursanın ayrılıkçı ilçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 editledim. sakin olun olm! işim var sanırım. bana iyi eğlenceler!! banlarım sizi dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 gemlik de laciverti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bursa büyükşehir belediyesi mi görüşüyor bilader apo ile? Yoksa siz hala belediye seçimlerinde particilik mi yapıyosunuz? Ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz? Hatta hiç okumuyorsunuz sanırım. goldbären ile 2 asırlık geyik şu aramızdaki, tavşan gibi atlıyosunuz konunun ortasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 goldbären said: seagle bülent arınç gibi bir adamın 9 senelik icraatını görüp bizzat adama oy attın, arınç you? sen sus olm o yüzden. ne bileyim tayyibe oy veririm bülente vermem ya. hahaha AMA BANA MEKTUP YOLLADI LAN =) Sevgili Genç Seçmen yazmış bide btnm yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dasaaa said: editledim. sakin olun olm! işim var sanırım. bana iyi eğlenceler!! banlarım sizi dönünce. niye editliyorsun editlenicek bir şey yazmadım ben. saçma. neyse hadi ii geceler size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 lan olm siz ne cirkin ergen adamlarmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kantır atak mı aqkila beşyüz binlik açtıralım kantır atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 FELİX BAUMGARTNER'DAN ÖNCE SEAGLE ATLADI ancak darwinci basın bunu yazmadı. iki rekat namaz kıldıktan sonra koruyucu elbise ve paraşüt giymeden atlayan seagle, meteorologların kesinlikle rüzgar olmayacak dediği bir günde mucizevi hava akımlarına kapılarak burnu bile kanamadan yere indi. http://dl.dropbox.com/u/18366514/41750014.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAHAH NERDEN BULDUN LAN BENDE BİLEY YOK ŞU AN BU FOTO AHAHAHAHA Atladım tabi. O irtifada kanın kaynar dediler, BENİM QHANIM ZATEN KAYNIYO PANPA dedim, giymedim elbise. Kot tişört atladım işte. Göbek üstü düşmek hoş olmadı tabi. Bu arada o gün dasaaa da atladı. Yarı yolda karşılaştık, o azerbaycana indi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 geçmiş olsun kızıl kafalı koyunum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Abi sen nasıl indin. Ben bilime güvenemedim ama hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 B)- bu smileyin cetintasla bütünleşmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 KuddusiMavra said: öncülük ettiği 15 kitle örgütü 29 Ekim'de Ankara'da Seferberlik Yürüyüşü düzenliyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=bFEoMO0pc7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Xenocide said: B)- bu smileyin cetintasla bütünleşmesi... arada kullanıyordum, kullanasım gelmiyor artık. cigarasızı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sen donen kafasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 KuddusiMavra said: B)- busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 aquila said: sen donen kafasin. kullanacak bişi kalmadı ki başka. :horas: da kalktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar