Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 avrupada da çıkacak sanırım eşzamanlı site tekrar online olsun bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 16 lığı yok mu ya.. fiyat çok geldi mezarcıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 pre order verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Alet god mode olsa bile >windows >bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 windows u kötülemeninde modası geçmedi mi halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 United Kingdom - £399 for 32GB no cover, £479 with Touch Cover, £559 for 64GB with a Touch Cover Germany - €479 for 32GB no cover, €579 with Touch Cover, €679 for 64GB with a Touch Cover Farklı para birimleriyle. Bize de 1299TL olur diyorum en ucuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Borastus said: windows u kötülemeninde modası geçmedi mi halen Modayi takip etmiyorum ya. Kotuye kotu diyoruz 7/24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Fiyat dengesini iyi saglamak lazim; gider 200-300 dolar yaparsin tuketicide iPad'den daha kalitesiz/fonksiyonelsiz izlenimi birakirsin. iPad'e denk yaparsin, piyasaya gec girme dezavantajindan kaybedersin. Yerinde olmus fiyat. Uzun zamandir iPad, 3-4 aydir Windows 8( Samsung Slate 7) kullanicisi olarak cok rahatlikla soyleyebilirim ki; Surface cok hizli bir tirmanis yapacak tablet/slate marketinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 penth nerede ? Mic. başınamı geçti ugramaz oldu buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 iPad kullanmaya yeni başladım uzun bir Android sürecinden sonra, kesin olarak söyleyebilirim ki app olarak çok daha ötede, bunun nedeni büyük oranda paranın iOS'da olması. Yıllardır Android'e harcamadığım kadar para harcadım iki ayda alete, gerçi bu harcayışın zaman geçtikce azalacağı ortada ama yine de başarı yani bunu yaptırmaları. Windows 8'in başarıyı yakalaması sadece sunulan programlara bağlı. Bu aralar param yok ama yaza alırım belki diyorum, o zamana kadar da market oturmuş olur. Yeni girmesinin kötü yanı bu marketinin boşluğu. Daha düzgün bir Newsstand bile yok ki benim için iPad'in asıl satan nokta o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sırf win8 hatırına eğer mantıklı uygulamalar olursa alırım. Mantık olarak çok hoş bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 benim oyunlarim var, gecen hafta featured oldu hatta bir tanesi Windows Store'da. onlari oynarsiniz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 win phone daki oyunlarmi, yoksa yenimi yaptin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 valequenta said: benim oyunlarim var, gecen hafta featured oldu hatta bir tanesi Windows Store'da. onlari oynarsiniz :)-D ustteki mesajin gec alintisi bu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 reyou said: valequenta said: benim oyunlarim var, gecen hafta featured oldu hatta bir tanesi Windows Store'da. onlari oynarsiniz :)-D ustteki mesajin gec alintisi bu sdfsdf featured olan Basketball Pro, wp7 da ki oyunu port ettim; 3-5 yeni ozellik koydum 'live ranking' mesela; puanin arttikca leaderboarddaki siralamani goruyorsun oynarken. Bir de Chain Reaction oyunu yaptim, wp7 da yapmamistim icimde kalmisti ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 şirketler için süper bir alet olabilir. ipadler kan kusturuyor IT personellerine. alıcaksın bunu, domaine dahil edeceksin. bir de direct access. oh mis. ceo lar kapış kapış alır sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 RT ona yaramıyo işte. Surface gerekiyo x86 platformlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 o da olur sdf :D olsun da tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.theverge.com/2012/10/23/3540550/microsoft-surface-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 vergenin incelemesinde bazı mantıksızlıklar var. mesela dizimin üzerine koydugum zaman tam sabit duramıyor demiş. ama diger tabletlerde hiç böyle bir özellik yokki bunu eski olarak algılamak olmamış. birde 26sinde bazı büyük programlar release olacak ekosistem fazla düşük olmuş tabi yine ios programlarına yaklaşamaz bile şu an. artı usb çıkışı hiç aktif olarak kullanılmamış. engadget şeyi: http://www.engadget.com/2012/10/23/microsoft-surface-rt-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bir tüketim aracı olarak Surface RT çok ezik şu anda. Çoook bilinen şeyler var sadece, Crunchyroll yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aynen çorak topraklar şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sanırım surface'in pro olan versiyonunu alıcam, iş açısıından inanılmaz rahat olucak. Bütün gün tabletle takılabiliyorsun git yazılım yap ne yaparsan yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ekran ufak, çözünürlük düşük yalnız kodlama için. Proda da böyle olur mu bilmem gerçi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar