Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surface RT


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
United Kingdom - £399 for 32GB no cover, £479 with Touch Cover, £559 for 64GB with a Touch Cover

Germany - €479 for 32GB no cover, €579 with Touch Cover, €679 for 64GB with a Touch Cover

Farklı para birimleriyle. Bize de 1299TL olur diyorum en ucuzu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat dengesini iyi saglamak lazim; gider 200-300 dolar yaparsin tuketicide iPad'den daha kalitesiz/fonksiyonelsiz izlenimi birakirsin. iPad'e denk yaparsin, piyasaya gec girme dezavantajindan kaybedersin.

Yerinde olmus fiyat. Uzun zamandir iPad, 3-4 aydir Windows 8( Samsung Slate 7) kullanicisi olarak cok rahatlikla soyleyebilirim ki; Surface cok hizli bir tirmanis yapacak tablet/slate marketinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
iPad kullanmaya yeni başladım uzun bir Android sürecinden sonra, kesin olarak söyleyebilirim ki app olarak çok daha ötede, bunun nedeni büyük oranda paranın iOS'da olması. Yıllardır Android'e harcamadığım kadar para harcadım iki ayda alete, gerçi bu harcayışın zaman geçtikce azalacağı ortada ama yine de başarı yani bunu yaptırmaları.

Windows 8'in başarıyı yakalaması sadece sunulan programlara bağlı. Bu aralar param yok ama yaza alırım belki diyorum, o zamana kadar da market oturmuş olur. Yeni girmesinin kötü yanı bu marketinin boşluğu. Daha düzgün bir Newsstand bile yok ki benim için iPad'in asıl satan nokta o oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

valequenta said:

benim oyunlarim var, gecen hafta featured oldu hatta bir tanesi Windows Store'da. onlari oynarsiniz :)-D


ustteki mesajin gec alintisi bu sdfsdf


featured olan Basketball Pro, wp7 da ki oyunu port ettim; 3-5 yeni ozellik koydum 'live ranking' mesela; puanin arttikca leaderboarddaki siralamani goruyorsun oynarken.

Bir de Chain Reaction oyunu yaptim, wp7 da yapmamistim icimde kalmisti ;D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vergenin incelemesinde bazı mantıksızlıklar var. mesela dizimin üzerine koydugum zaman tam sabit duramıyor demiş. ama diger tabletlerde hiç böyle bir özellik yokki bunu eski olarak algılamak olmamış. birde 26sinde bazı büyük programlar release olacak ekosistem fazla düşük olmuş tabi yine ios programlarına yaklaşamaz bile şu an. artı usb çıkışı hiç aktif olarak kullanılmamış.
engadget şeyi:
http://www.engadget.com/2012/10/23/microsoft-surface-rt-review/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...