Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DKE 4. Maç: Türkiye - Macaristan 16.10.2012:21.30 @Star

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

Gurbetçi deryası avcıyı bitirdi. Kabul etmeliyim ki ben bu adama cok güveniyordum her yerde de söylerdim. Göt oldum kaldım.
aynen :P 2 yılımızı 2 maçta çöpe attı adam
Mesaj tarihi:
formsuz hamit, formsuz volkan, formsuz nuri, formda olsa kaç yazar tunay ve formda halini hiç görmediğim mehmet ekici'den takım kurulursa böyle olur.

2 maçta 6 puan hedeflerken 0 aldık. bundan sonrası için ümit yok. bir sonraki turnuva için t.d. değiştirelim bari.
Mesaj tarihi:
Kim gelirse gelsin farketmez. Oyuncu yetistiremeyen, parasi neyse veririz, oynatiriz zihniyetiyle klup yoneten, sirf kendi para kazanmaya devam etsin diye gencleri 25 yasindan sonra oynatan zihniyetin sonucu bu milli takim. 10 sene yatirim yapsalar alt yapiya birseyler olur. O da bir ihtimal. Turk ne anlar yetistirmekten, sistemden.
Mesaj tarihi:
evinde romanyaya
deplasmanda macaristana yeniliyorsun takımdaki tüm topçuların üst düzey liglerde oynuyor bu 2 takımdaki oyuncuların ancak %25'i bizim topçuların kalitesine yetişir. artık şu tokattan sonra çıbanlar başta olmak üzere alayı gitsin bence.
Mesaj tarihi:
Forza Yılmaz. Döve döve oynatır adamları en azından. Kamplarla Sex perizine sokar futbolcuları. Milli takımı bana versinler bedavaya oynatırım diyordu. Misss

http://www.youtube.com/watch?v=qr0SDs2lnkc]

Mesaj tarihi:
ben şu maçta sakat olduğu gerekçesiyle oynamayıp haftasonu oynayacak olan futbolcuların bir daha milli takıma alınmasına karşıyım arkadaş.

gökhan gönül, selçuk, burak, mehmet topal.. kim varsa artık başka.
  • Yeni Oluştur...