Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Sektör bayram tatili

Patice

Öne çıkan mesajlar

senko said:

pazartesi salıyı da bağlamışlar bizde.

de ben yine giderim pzt salı.

bizde de bağlanmış da para almadığımız izin türünden olmuş :/ hmm hayır. sanırım senelik izinden kestiler. o daha da kötü sdfs. gerçi ben yeni girdim. iznim yoktu zaten lol.
Sosyal ağlarda paylaş

tatil için en çok ağlayanlar memurlar öğretmenler falan
ama gelin görün ki en yılda 180 gün falan çalışıyorlar ama tatil yetmiyor.
özel sektörde asgari ücrete haftalık 1 gün izinle çalışanlar var. asgari belki çok az ama 1500 liraya çalışanlarda var.
şu an en düşük öğretmenin maaşı bile sanırım 1000 - 1500 arası bişeydir. yinede memnun değiller yarabbim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gitmiyorum ama bizim şirket de öğlen 12:30'a kadar açıkmış. Normalde öğlen tatili 12:00 olan yer, sırf iş kanununda 4 saat kesintisiz çalışmayla ilgili hüküm var diye sonuna kadar sömürüp 12:30'da paydos etmek de nasıl bir çingeneliktir yav.

O yarım saatte hallolacak işle yarattığın mutsuzluğun fayda maliyet analizini kimse mi yapmaz/yapamaz, ne boş departman şu İK. Kendileri de hiç gelmeyecekmiş o gün bir rivayete göre :p
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

merkez bankası çalışıyor,

Anlamıyorum işte bunu sırf bu yüzden bi çok insan işe gidecek. Lan b.k var arife günü eft yapma, 1 gün 2 gün önceden ver talimatı ne olucak, yok ama illa son dakka, gören Nikkei de, Nasdaq da kağıt alıp satıyor sanıcak. Yok olacak olan o gün ya belediyenin ya da özel bi şirketin son dakika faturaları ödenecek, maaş ikramiye vs. talimatları girilecek ki bu da kendi götleklikleri son dakikada ödeme emri, bi nevi belediyede bi haltıma sap olamamış eline iki üç yetki verilmiş elemanın kendini tatmin etme şekli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...