kozalak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yarım gün yıllık izinden düşülecek. 1-2 gün de patronun bana borcu vardı, koparabilirsem 1 gün erkenden kaçacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 pazartesi salıyı da bağlamışlar bizde. de ben yine giderim pzt salı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 carsamba tam gun. ama yine de gelip bi kac seyi toparlamam gerekebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ozel sektordeyken cts pzr bile yoktu siz hala bayramin derdindesiniz vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lan çarşamba negzel tatil dedim ama yarım gün yapmışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 senko said: pazartesi salıyı da bağlamışlar bizde. de ben yine giderim pzt salı. bizde de bağlanmış da para almadığımız izin türünden olmuş :/ hmm hayır. sanırım senelik izinden kestiler. o daha da kötü sdfs. gerçi ben yeni girdim. iznim yoktu zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 iznim yoktu lol olmuyor seneyeki izninden gidiyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sanki 14 gün izin verecekler ilk sene sonunda. 2 gün gitsin bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 merkez bankası çalışıyor, yurtdışı çalışıyor, aysonuna denk geliyor, hepsini birleştirince, arife günü de akşama kadar çalışırım diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 özel sektörde çalışıyorum yarın başlıyor tatilim, 12 gün mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 senko said: iznim yoktu lol olmuyor seneyeki izninden gidiyor onlar lan? neden ya. haksızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 arife günü yarım gün, 29 ekim çalışıyorum, lanet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 barbu said: senko said: iznim yoktu lol olmuyor seneyeki izninden gidiyor onlar lan? neden ya. haksızlık welkam to businezzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 belki bizim firma insaflıdır. umudumu yitirmicem ben. 2 gün çok fazla zaten azcık tatilim olacak yeni çalışan olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 tatil için en çok ağlayanlar memurlar öğretmenler falan ama gelin görün ki en yılda 180 gün falan çalışıyorlar ama tatil yetmiyor. özel sektörde asgari ücrete haftalık 1 gün izinle çalışanlar var. asgari belki çok az ama 1500 liraya çalışanlarda var. şu an en düşük öğretmenin maaşı bile sanırım 1000 - 1500 arası bişeydir. yinede memnun değiller yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 örtmen 2bin rahat alıyor bpoş vakitleri de dikkate alırsak en çok tatil yapan imam öğretmenler iyiydir de en çok eve iş götürüyoruz tribine hastayım her gün 8:00-17:00 okulda takılsalar, evde hiç bir şey yapmalrına gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 siz öğretmenliği hala 8 yıl önce okuduğunuz şekilde sanıyosunuz ya. gidin bi sınıf öğretmeninin yanına 1 günü nası geçiyor görün oyle karar verin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben geçen okula gittim 1 saat geçiremedim o karmaşada. haftada bir gün iş altı gün tatili bile kaldırmaz bünyem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Biz çalışıyoruz hala ik dan ses yok. Bugün izin yapacak 3-5 gariban toplanıp durumu açıklicaz. Umut fakirin ekmeği, inşallah maşallah. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 carsamba yarım gun takas bankta acık canavar 12 ye kadar cek senet odedin odedin yoksa yazılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Abi topluca gidince de izin olayı kasar ya.. Bilet bulamıyorum, adam bilet bulamadığımı da gördü. Şimdi mi söylesem, öğle yemeğinden sonra mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Arife günü öğlen 12.30 a kadar çalışıyoruz =/ şerefsizler senelik iznimden bile kullanmama izin vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 İk'ya sorcaklar bizimkiler yine bi insaflı galiba.. Zaten otobisle ankara aktarmalı gidicem. Bide gidemez biletleri patlatırsam evde oturayım kırıp dizimi.. Teallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ben gitmiyorum ama bizim şirket de öğlen 12:30'a kadar açıkmış. Normalde öğlen tatili 12:00 olan yer, sırf iş kanununda 4 saat kesintisiz çalışmayla ilgili hüküm var diye sonuna kadar sömürüp 12:30'da paydos etmek de nasıl bir çingeneliktir yav. O yarım saatte hallolacak işle yarattığın mutsuzluğun fayda maliyet analizini kimse mi yapmaz/yapamaz, ne boş departman şu İK. Kendileri de hiç gelmeyecekmiş o gün bir rivayete göre :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ZaugnaKhaldun said: merkez bankası çalışıyor, Anlamıyorum işte bunu sırf bu yüzden bi çok insan işe gidecek. Lan b.k var arife günü eft yapma, 1 gün 2 gün önceden ver talimatı ne olucak, yok ama illa son dakka, gören Nikkei de, Nasdaq da kağıt alıp satıyor sanıcak. Yok olacak olan o gün ya belediyenin ya da özel bi şirketin son dakika faturaları ödenecek, maaş ikramiye vs. talimatları girilecek ki bu da kendi götleklikleri son dakikada ödeme emri, bi nevi belediyede bi haltıma sap olamamış eline iki üç yetki verilmiş elemanın kendini tatmin etme şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar