Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Viktor said: din boyutuna giriyorsak hazir kullanilma kicin bekleyen grafigim vardi http://commonsenseatheism.com/wp-content/uploads/2009/04/timeline.png dünyanın geri kalanı ne halt yemiş esas onu sormak lazım, ispanyollar vardığında 1000-1500 yıl geride filan amerika. asya desen onlar da o kadar nüfusa birşey yapmadan oturuyor. çin ve hindistan'ı da budizm mi geri bıraktı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 süper bi dünyaymış o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Viktor said: din boyutuna giriyorsak hazir kullanilma kicin bekleyen grafigim vardi http://commonsenseatheism.com/wp-content/uploads/2009/04/timeline.png 4000 yılına kadar nasıl gidiyor o grafik onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 surec yeni basliyo diyo yani resim benim anladigim. gerci 4 bin olur mu? max 200 yil veriyorum muslumanlarin adam olmasina, bu hizda teknolojik bilimsel gelismelerin yasandigi donemde 200 bile cok. kirilmalar yasaniyor zaten. 200 yila biz baska gezegenlerde koloni bile kurabiliriz, buyuk surecler bizi bekliyo. yasam bulabiliriz baska gezegenlerde vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ucan spagetti canavari kahinlerinin cikardigi bir grafik o Ucan spagetti canavari gorendir Ucan spagetti canavari bagislayandir Ramen mubarek din kardeslerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Viktor said: din boyutuna giriyorsak hazir kullanilma kicin bekleyen grafigim vardi http://commonsenseatheism.com/wp-content/uploads/2009/04/timeline.png siyahta noluyo anlamadim muslumanlar amerikayi mi bombaliyo komple? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 esas düzlük kısmında ne oluyor abi. hem gelişimi engelliyorlar hem de koruyorlar bak. çok saygılılar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 orda inanmiyorsan bile saygi duy donemine giriyor dunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 taharet muslugu filan gibi gunluk kullanilan seylere dokunmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sam said: Viktor said: din boyutuna giriyorsak hazir kullanilma kicin bekleyen grafigim vardi http://commonsenseatheism.com/wp-content/uploads/2009/04/timeline.png dünyanın geri kalanı ne halt yemiş esas onu sormak lazım, ispanyollar vardığında 1000-1500 yıl geride filan amerika. asya desen onlar da o kadar nüfusa birşey yapmadan oturuyor. çin ve hindistan'ı da budizm mi geri bıraktı? :p bilim tarihi hakkındaki en sığ yorumu okudum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 grafik de boktan bilim mısırlılarla başlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bengay da ne güzel kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sparkcaster said: grafik de boktan bilim mısırlılarla başlamıyor çünkü bilimsel gelişmenin miktarı ve grafiği olması çok mantıklı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 mi ayrı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dasaaa dur allahini seversen zaten ortalik karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 El-Barto said: Sparkcaster said: grafik de boktan bilim mısırlılarla başlamıyor çünkü bilimsel gelişmenin miktarı ve grafiği olması çok mantıklı dimi? of manyaklaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ulan ilk postunu okudum, dedim bozuk saat spark sonunda dogru zamani gosterdimi yoksa, korktum bi an ancak ikinci postta grafigin sifir noktasindan baslamadigini gordugu halde BOLUM MUSURLILARLA BASLOMAYOO yu gorunce gecti Kirilma tarihi akilli yaradilis zirvasinin okullarda cocuklara bilim diye igretilmeye basladigi tarih, zaten siz duzmecelere bakmayin 3 dinde cok memnun birbirinden, buda ucunun ortak eseridir aslinda Cizginin sabitligine gelince buna digma diyiruz, skolastik dusuncenin ta kendisi, yalan yanlis hersey dahil aristo ne diyorsa dogrudur diye senelerce ogretinin sorgulanmasina bile izin vermediler, aristo bisileri dogru bildigi ancak 1000sene otesini bilemedigi icin ooole takildi kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 kehkehkeh diyip gevrek gülünecek espri malzemesi üstünden ne yorum yaptınız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 peki hristiyanlıkta bilim bi anda düşerken neden müslüman karanlık çağında kademeli düşüyor. ılımlı islam olduğu için mi? BİZ Mİ SIÇIYORUZ LAN YOKSA BİLİMİN İÇİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ayrıca nedankonun da dediği gibi 1000 sene sürmez o süreç, internet filan var artık ortaçağda mı yaşıyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hayır grafiği niye koyduğunu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 demiş ya din konusuna giriyosak bekleyen materyal var dayiyim hemen diye. allahsızlığı yayma klasörü var viktorün. biriktirmiş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 o değil de homofobiden atayizliği yayma misyonuna ne zaman dönüştü başlık ben onu anlamadım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 spark'la sam'in dediğini ben de anlamadım aslında.picture unrelated olarak mı geldi? ne oldu bilemedim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar