jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Selamun aleykum forum ahalisi. Ben 21 yaşındayım 24.10.91 , Allahın izniyle 9 gün snra 22 oluyorum. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği okuyorum 2.sınıfım. Forum ahalisiyle maçlar yapıyoruz saolsunlar çok sıcakkanlılar bu kadar aranızda olup burada olmamak bize uymaz gelelim sıcak forumumuza katılalım emek verelim paylaşalım konuşalım dedim öyle şimdilik kendimi tanıttım ileride rastlaşmak dileğiyle.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Aleyküm selam jixx kardeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yeni vardın di mi eve dsfd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bi domain alın ayıptır sadsad :) bide chat fln yokmu cnm skıldı ha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hb.. Bide resmimi koymak istiyorum hani yani profilime :) jixx die boşuna yazmadk yani görülsn :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 balon var ya daha ne Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ne zamandır özlediydik ya hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kim kim daha çözemiyorum ama hb :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 tikycemal is back ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yok yeni bi trip bu dha genç dha çıtır.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 91'liler ne ara 22 oldu lan ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yeni trend ßeße , yaşa başladıysan başlamışsındır ufakken tartışıoduk böyle şeyleri.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Masakari said: 91'liler ne ara 22 oldu lan ? 94lüler legal oldu bile. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 legalite tribi :=0-sdauf neyse görüşrz.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adam ilk mesajdan vermis kimlikte ne yazıoysa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 benden post kasmayın la hayde.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 jixx in my pants Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 sevgili hakan bu foruma hızlı giren her arkadas hızlı gitti. biraz sakin ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 youjizz virali olabilir beyler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 erişime kapalı o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 jixxhakan said: Selamun aleykum forum ahalisi. Ben 21 yaşındayım 24.10.91 , Allahın izniyle 9 gün snra 22 oluyorum. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği okuyorum 2.sınıfım. Forum ahalisiyle maçlar yapıyoruz saolsunlar çok sıcakkanlılar bu kadar aranızda olup burada olmamak bize uymaz gelelim sıcak forumumuza katılalım emek verelim paylaşalım konuşalım dedim öyle şimdilik kendimi tanıttım ileride rastlaşmak dileğiyle..a allah izin vermezse 21'de mi kalıyo noluyo? oha genç kalmanın sırrı hobaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 o baştaki a nerden gelmiş acaba hm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 screwy said: bu foruma hızlı giren her arkadas hızlı gitti. biraz sakin ol. paticigin ozeti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ömrü kisa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.