Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Geçen gün TeknoSA'dan 70 milyona Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 aldım. Şimdi, "çok ağır, FPS oynanmaz vs vs" diyenler olacaktır. Ama Bilgisayarla gelen standart wheel mouse beni çok rahatsız ediyordu. Elinde avucuna sığmaz, FPS vs oynarken kontrol etmekte çok zorlanıyordum. Ayrıca toplu ve kablolu mouselarda çok sorun var. Toplu mouselar sürekli kirlenir, oyunlarda teklemeyle uğraşırsın, akşam açarsın silindirleri temizlemekle uğraşırsın, işe yaramaz canın sıkılır. Kablolu mouselarda kablo bir yerlere takılır, olmadı kıvrılır, gene sorun yaratır. Ben de en sonunda "yeter" dedim, "FPS oynanmayan" bir wireless+optical mouse aldım. Memnunum bundan, bacağımda bile mouse kullanabiliyorum artık eheheh. Gördüğüm tek eksiği recharger hedesi olmaması. Bundan dolayı ekstra bir pil şarj aleti aldım, artık pil bitince ona takıp recharge ederiz. Mesela Logitech MX 700/900/1000'lerde olan recharge cihazı çok hoş, gece koyuyorsun mouse'u, kendi kendine recharge ediyor vs.. Aslında havyanlık yapıp MX1000 alcaktım ama bulamadım, neyse bu da gayet güzel, işimi görüyor ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayırlı olsun, ben de Logitech mx310 sipariş ettim. 510'a param yetmedi ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Wirelessa alışamadım yani bir türlü verimlii ve anında reaksiyon veremiyor gibime geliyor. Umarım seversin mousunu, hayırlı olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 şarj olayı çok bozacak kafanı, acaip pil yiyor bu meretler, ya da ben fazla kullanıyordum şimdi sadece laptopu dışarda kullanacağım zaman wireless kullanıyorum .. ev için çok yüksek A/h lik piller kullan ki geç bitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kablolu almak bence daha ii hem şarj, pil derdi yok hem kısmen daha ucuz hemde yere düşmüyor düşse bile zemine 10 cm kala havada asılı kalıyor yani kolay kolay bozulmuyor :) ps: eski kablosuz mouseum yere düşünce kafayı yedide[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kaç yıl kablolu+toplu kullandım, valla kablo derdinden gına geldi. bu arada intellipoint midir nedir onu yüklesem mi acep?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 mx1000 her derde deva ya, aradaki 30 euro'ya kıyamadım ama 510 aldım. aradaki fiyata da gidip 25 euroya xraypad aldım. uçuyorum valla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hoşgeldin aramıza :) kablodan ve toptan bunalıp ben de gidip almıştım a4 wireless kb/mouse set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayrlı olsun Bon'um benim.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yakında onunda dewri geçicek lazerli mouselar çıkıyor hatta ilk mouse da çıktı (:[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar