Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Soooooo glad you're all enjoying the bundle . Demand is crazy, if the bundle becomes unavailable it is because something in the pack ran out of keys. I'm waking up early tomorrow to head into the office and put more keys in, so don't despair if it is down for a couple hours. Cheers, Tony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Civ. yok bu buddle da hani ? (Varsa üzüldüm,yoksa üzülmedim) cabuk söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 fazla alan varsa 8 doalra satın alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 LethE said: fazla alan varsa 8 doalra satın alabilirim. 30 dolarlık bir oyuna veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 10 dolarlık şeyin 2. eli 5 dolar eder 8 diyip iyilik yapıyoru burda ki bundle daki 2 oyuna sahibim zaten. demekki mezarcı kafanla boş teklifler sunmasanda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 says the 2 saat önce biten bundle için 2 dolar fark isteyen mezarcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bundle bitmedi ki? adam tekrar key eklicem tekrar açılır demiş. götünlemi okuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 itt yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 g.t falan ayıp şeyler bunlar, direk sen 8 dolar dediğin için 30 dolar dedim, yoksa trade etmeye niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 birisi 153'ü arasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 alınıyo mu şu an nedir son durum? buy deyince kredi kartı bilgilerini istedi benden. yeni acc diye olabilir tabi bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 olm yapmayın lan iki oyun için bayramda kapı önünde sana iyi şekeri verdi ama aslında bana vermişti diye tartışma başlatan çocuklar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 "place your order" yapılmıo. us adresi olmadığından mı yoksa paket kalmadığından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 amazondan digital order alamazsın us'de oturmuyorsan. us adresi giriceksin bu kadar basit. anlamıorm ki sene 2012 amazon kullanmadınız mı hiç yeni account falan nası oluo ilginç >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kullanmadım. kullandığımda da amazon.co.uk kullanıyorum. çünkü irlanda'da yaşıyorum. fuck yeah. zaten us zip code girmeden o kısma bile getirtmedi. rastgele bi us code girdim de geçtim. ama işlemiyo mu böyle yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 irlanda mı lol köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adsjhk irlanda demeyeydin iyiydi, irlanda ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ahah nesi var lan irlanda'nın gül gibi yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 en güzeli tabii köyde dertsiz tasasız ohhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Oski said: "place your order" yapılmıo. us adresi olmadığından mı yoksa paket kalmadığından mı? Paket kalmadığından böyle yapıyor şimdi ama paket yeniden satışa çıksa bile US adresi girmeden alamazsın diye biliyorum. Ben US adresi ile aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hamsilipilav said: amazondan digital order alamazsın us'de oturmuyorsan. us adresi giriceksin bu kadar basit. anlamıorm ki sene 2012 amazon kullanmadınız mı hiç yeni account falan nası oluo ilginç >:D< legit amerikan adresin var elimde, oraya ısmarladım hatta direk kaç kere sipariş verdim, arkadaş getirdi bana. ama amazon dijital game alırken hala amerikan vatandaşı olman lazım diyor. daha ne diyeyim bilemiyorum yani, millet aldım alıyorum vs diyor dijital ama yok arkadaş alınmıyor. şaka yapıyor insanlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 just cause yükleyip xcom alan başkası oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 aldım ben çatır çatır köylü adresimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Oha çok iyi paketmiş. Keşke deus ex almamış olsaydım. =/ Boşver yine de çok iyi ya :/:/:/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar