Memphis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 böle modlar oldugu sürece denoların onune geçemyiz bence artık devrim sart adaylıgımı koyuyorum
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Deno da hiç beceremiyo lan bu işleri. tipiklerin kıçinde biyle biyle miymiymiy Olm azcık sesin çıksın sen kimsin neye karışıyorsun de. Yoksa sen de mi pedosun stephanoyu o yüzden mi savunuyorsun de. SITARKITAR pedo oyunu mu, ezik uzakdoğuluların animulardaki bastırılmış pedo arzularının bir yansıması kerrigan mı de. Lafını esirgeme şampiyon!
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Oymanq said: bu arada deno kim? -Deno- said: axe-saeros-ben üçlü yapar şelalerden atlardık Tanımıyorum ama Stephano'yu tanımadığından konuyla ilgisi uzaktan belki diye tahmin ettiğim fakat kendi ifadesiden 3 lü gruba girdiğini bildiğim bir arkadaş. Bir üçlü yapıştırıp şelalaere aktıklarını düşünmüyorum keza o yasal diiil asdf :)
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sensei said: Oymanq said: bu arada deno kim? -Deno- said: axe-saeros-ben üçlü yapar şelalerden atlardık Tanımıyorum ama Stephano'yu tanımadığından konuyla ilgisi uzaktan belki diye tahmin ettiğim fakat kendi ifadesiden 3 lü gruba girdiğini bildiğim bir arkadaş. Bir üçlü yapıştırıp şelalaere aktıklarını düşünmüyorum keza o yasal diiil asdf :) asdfasdfasd adam trollüyor
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 denoi, 45 yaşında adamdan troll yiyen güzel bir kardeşimiz.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 45 yaşında adamdan troll yeme achievement'ını burada alabilirsin dediler, uçarak geldim
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 huun said: denoi, 45 yaşında adamdan troll yiyen güzel bir kardeşimiz. http://i.imgur.com/1Sw65.jpg
Öne çıkan mesajlar