Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 said: 13-14 yaşındaki kızlar makyaj kıyafetle felan 19-20 gibi gösteriyor cümlesini görünce mantalite beli oluyo adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Fistan said: said: 13-14 yaşındaki kızlar makyaj kıyafetle felan 19-20 gibi gösteriyor cümlesini görünce mantalite beli oluyo adamın niyetmi okuyosun? yoksa gene trollük peşimdemisin her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 tabikide trol. yoksa su bölüme yazi yazmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yok yok öyle zaten sırf maaş değil, turnuvalardan da çekildi dreamhacke geliyordu iptal oldu, asus gd invitationala gidiyordu iptal oldu (adi herif dh finallerine kalmaya hak kazanmış, hala finallere kalmak için milletin yarışcağı büyük ödülün 10k$ olduğu dh bükreşe bile göz dikmişti aç herif iyi oldu oh) zaten nasl'de son maçında no show yaptı :D stephano çöküşte ciddi ciddi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 nette başlamışlar yerden yere vurmaya pedophano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dev gitmiş silip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Seele said: tabikide trol. yoksa su bölüme yazi yazmaz.allala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Seele said: -Deno- said: stephano kim get out here of'u unutmuşsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Fistan said: Seele said: tabikide trol. yoksa su bölüme yazi yazmaz.allala? ne oldu zoruna mi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ne oldu fistan zorunamı gitti goccum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Şimdi stream yapıyor stephano da olm herif ölmüş resmen yüzünden düşen bin parça lose streak akıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 stephanonun bu saatlerde tavan yapması gereken yayını (10-12k olması gerekirken) 6k kişi izliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Açtım izliyorum, moral olsun. Zerg bir de, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ahahahah blues koymuş müzik olarak, çocugu hüzne kaptırdık beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Çok reklam verio piç, sinir etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 with great power comes great responsibility, NET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 crasher said: with great power comes great responsibility, NET. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Grubby gibi bir centilmene sanırım 6 yıldır taptığım için bu tip adamların yaptığı bu tarz hatalar(tek hata değil bir sürü) gözümden direk silinmelerine neden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Grubby'inin yanına konulmaz, zaten Stephano'nun tek olayı çok çok iyi oynaması. Grubby dirt league'de oynasa yine taparsın, yine oturur dinlersin, yine streamlerini izlersin. Öyle bir efendilik, öyle bir ahlak yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Titan pokerstrategy bo10 serisinde 4. yada 5. maç proxy 2 gate yaptı, yenildi Grubby öyle bi yorumladı ki adamın bunu yapması normal haklı çok iyi okudu önceki oyunlarımı büyük hata yaptım falan dedi gram sinir yok nasıl ders çıkarıyor, bunu idra yese mesela anasından başlardı sövmeye, whitera bile MC den 2 gate yediğinde o para için oynuyor pehpeh ben community diyerek inceden laf dokundurmuştu ama GRUBBY ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 PastorOfMuppets said: Ahahahah blues koymuş müzik olarak, çocugu hüzne kaptırdık beyler. Stephanoya saygı duymak icin en basit sebepleren biri herifin iyi müzik zevki ya. Klasik rock reggea rock felan dinliyor. Bi power metal dinleyen thorzain kadar olmada whoop doop doop diye dubstep dinleyen idra deil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sleeep said: Titan pokerstrategy bo10 serisinde 4. yada 5. maç proxy 2 gate yaptı, yenildi Grubby öyle bi yorumladı ki adamın bunu yapması normal haklı çok iyi okudu önceki oyunlarımı büyük hata yaptım falan dedi gram sinir yok nasıl ders çıkarıyor, bunu idra yese mesela anasından başlardı sövmeye, whitera bile MC den 2 gate yediğinde o para için oynuyor pehpeh ben community diyerek inceden laf dokundurmuştu ama GRUBBY ... abi step kac yasinda grubby kac yasinda. ha grubbyde is yok ayri mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 BonePART said: PastorOfMuppets said: Ahahahah blues koymuş müzik olarak, çocugu hüzne kaptırdık beyler. Stephanoya saygı duymak icin en basit sebepleren biri herifin iyi müzik zevki ya. Klasik rock reggea rock felan dinliyor. Bi power metal dinleyen thorzain kadar olmada whoop doop doop diye dubstep dinleyen idra deil en azından. Abi ben SC oynarken, bildigin normalde hayatta dinlemeyeceğim UNTZ UNTZ dinliyorum. Yoksa gerçekten oyundan düşüyorum kendi sevdigim müzikleri koyarsam, fazla sakin kalıyor yada çok fazla dinliyorum. Ritmi canlı tutan şeyler dinledigimde bariz daha hızlıyım. http://www.youtube.com/watch?v=u6xRSafBV8o http://www.youtube.com/watch?v=RHUiekdJgvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ritmi tutturunca dah ahızlıyım dediğin, 30 apm değil 41 apm oynuyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar