Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kyk Burs/Kredileri

LoreMaster

Öne çıkan mesajlar

Murray said:

Bir şey sorucam.

Şimdi bu krediyi aldım 3-4 sene ama okulu bitirmedim hatta bıraktım. Yine aynı taksitlendirme ve faiz geçerli olacak mı ? yoksa devlet "biz sana o parayı oku diye verdik sen eşşeklik ettin, peşin peşin geri ver bakalım" der mi ?

Gir kyk'nın sitesine kontrol et borcunu o zaman. Bir de sıkça sorulan sorulardan senin durumun için ne denmiş bak.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl ben şöyle bir şey gördüm,o biraz endişelendirdi beni...normal kredi ödemem seneye başlıyor,ama yüksek lisans olduğumdan 2 sene attırıcam diye düşünyordum.Şimdi gördüm y.lisansa başladıktan ilk 30 gün içinde dilekçe verin diyor uzatma için, 2.5 ay oldu benim master başlayalı:( kabul ederler mi yarın götürsem mesela?çok tırstım şuanda.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

asıl ben şöyle bir şey gördüm,o biraz endişelendirdi beni...normal kredi ödemem seneye başlıyor,ama yüksek lisans olduğumdan 2 sene attırıcam diye düşünyordum.Şimdi gördüm y.lisansa başladıktan ilk 30 gün içinde dilekçe verin diyor uzatma için, 2.5 ay oldu benim master başlayalı:( kabul ederler mi yarın götürsem mesela?çok tırstım şuanda.

Aynı durumdaydım; 1 ay önce istedikleri dilekçe+belgeyle Ankaradaki genel müdürlüklerine gidip, teslim ettim. Problem olmaz dediler orda ama hala bir gelişme yok tarihin ötelenmesi açısından orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

hadi ya..istanbuldaki şube olmaz mı? illa ankara mı olmalı?
Çok saçma ama ya, benim daha ödemem başlamamışken niye ertlettirmek için şimdi dilekçe vereyim?

of neyse ben de yarın gidicem bir soraym.

Genel müdürlük Ankara'da o yüzden ya oraya postalıcan ya da elden vericen. Ben problem olma ihtimali yüzünden elden verdim.

Bir de Ankara'ya gitmeyi düşünürsen google'dan adamların adreslerine bakma. Sonra benim gibi "cuma namazına gitmeden yakalamam lazım panpa elemanları" diyip kurtuluş'tan eskişehir yolundaki Tanju Banguoğlu yurduna 25 lira bayılırsın(Genel müdürlük oraya taşınmış)
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

hala kredi almayı düşünsem de arkadaşımın 2800tl lik kredime 1600tl lik faiz ödedim sözü kafamı bulandırmıyor değil

birkaç sayfa önce aldığım/ödeyeceğim paraları koydum ben bakabilirsin ordan. aşırı bir abartı var arkadaşının dediğinde. ya da yıllardır ödememiş gecikme faizi yemiş kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

pontipati said:

hala kredi almayı düşünsem de arkadaşımın 2800tl lik kredime 1600tl lik faiz ödedim sözü kafamı bulandırmıyor değil

birkaç sayfa önce aldığım/ödeyeceğim paraları koydum ben bakabilirsin ordan. aşırı bir abartı var arkadaşının dediğinde. ya da yıllardır ödememiş gecikme faizi yemiş kendisi.

bakmıştım hatta tablona yorum da yazmışım =) şey sorucaktım mesela sen 2 yıla böldürmüşsün sanırım. şimdi 5 yıla bölünecek diye bi muhabbet var bir de mesela ben okul biter bitmez 'kredimi ödemek istiyorm' dersem ne kadar indirim olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...