Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Murray said: Bir şey sorucam. Şimdi bu krediyi aldım 3-4 sene ama okulu bitirmedim hatta bıraktım. Yine aynı taksitlendirme ve faiz geçerli olacak mı ? yoksa devlet "biz sana o parayı oku diye verdik sen eşşeklik ettin, peşin peşin geri ver bakalım" der mi ? Gir kyk'nın sitesine kontrol et borcunu o zaman. Bir de sıkça sorulan sorulardan senin durumun için ne denmiş bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bana kredi çıkmış, almak istemiyorum, herhangi bir şey yapmama gerek yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Almak istersen form vs. doldurman gerekiyor. bana da cıkmıstı ve onları doldurmam gerektigini son günü son saati ögrenmiştim alamamıştım. şuan iyi ki almamısım diyorum, bütün arkadaslarım borc batagında asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 benim eylülde bitti kredi 2 sene sonra ödemeye başlıcam. ödeme planı nasıl oluyor kaç tane var herkesin farklı mı şu olayı bir çözemedim gitti? 3 ayda bir 400tl veren var mesela. o baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yok aylık artık geri ödemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 asıl ben şöyle bir şey gördüm,o biraz endişelendirdi beni...normal kredi ödemem seneye başlıyor,ama yüksek lisans olduğumdan 2 sene attırıcam diye düşünyordum.Şimdi gördüm y.lisansa başladıktan ilk 30 gün içinde dilekçe verin diyor uzatma için, 2.5 ay oldu benim master başlayalı:( kabul ederler mi yarın götürsem mesela?çok tırstım şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hala kredi almayı düşünsem de arkadaşımın 2800tl lik kredime 1600tl lik faiz ödedim sözü kafamı bulandırmıyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bir 0 fazla yazmış bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 %50+ faiz mi olur diyorum da çocuk da yalan söylemiycek bri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu bi de devlet faizi %50 falan olamaz %10 falan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 zeper said: asıl ben şöyle bir şey gördüm,o biraz endişelendirdi beni...normal kredi ödemem seneye başlıyor,ama yüksek lisans olduğumdan 2 sene attırıcam diye düşünyordum.Şimdi gördüm y.lisansa başladıktan ilk 30 gün içinde dilekçe verin diyor uzatma için, 2.5 ay oldu benim master başlayalı:( kabul ederler mi yarın götürsem mesela?çok tırstım şuanda. Aynı durumdaydım; 1 ay önce istedikleri dilekçe+belgeyle Ankaradaki genel müdürlüklerine gidip, teslim ettim. Problem olmaz dediler orda ama hala bir gelişme yok tarihin ötelenmesi açısından orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hadi ya..istanbuldaki şube olmaz mı? illa ankara mı olmalı? Çok saçma ama ya, benim daha ödemem başlamamışken niye ertlettirmek için şimdi dilekçe vereyim? of neyse ben de yarın gidicem bir soraym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ben ne kadar aldığımı hesplamadım ama 2008 mezunuyum.10,500 geri ödececeğim. Bence almak zorunda olmayan hiç almasın. Sonra geri ödemek zor geliyor. pontipati said: hala kredi almayı düşünsem de arkadaşımın 2800tl lik kredime 1600tl lik faiz ödedim sözü kafamı bulandırmıyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 calisiyorken dilekce versek yerler mi veya acikogretim okuyorum diye :) hic bayilasim yok devlete o kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 geçen yıl kredi alan bi arkadaşa sordum 11bin lira geri ödeyeceğine dair bi belge imzalamış. sürpriz faiz çıkmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben de 6.500 ödeyeceğim diye imzalamıştım ama 11000 e yakın ödüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 L'amante said: ben de 6.500 ödeyeceğim diye imzalamıştım ama 11000 e yakın ödüyorum. ne kadar aldın toplamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 L'amante said: ben de 6.500 ödeyeceğim diye imzalamıştım ama 11000 e yakın ödüyorum. abi o nasıl saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 eğer faiz cidden bu kadar takıyolarsa gider kredi çekerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hakkaten o nasıl bir saçmalım benim de 5.460 yazıyor şimdi daha kyk ya vermedim şunu bir açıklığa kavuştursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 geciktirince kol gibi faiz bindiriyormuş, geciktirme falan mı yaptınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 zeper said: hadi ya..istanbuldaki şube olmaz mı? illa ankara mı olmalı? Çok saçma ama ya, benim daha ödemem başlamamışken niye ertlettirmek için şimdi dilekçe vereyim? of neyse ben de yarın gidicem bir soraym. Genel müdürlük Ankara'da o yüzden ya oraya postalıcan ya da elden vericen. Ben problem olma ihtimali yüzünden elden verdim. Bir de Ankara'ya gitmeyi düşünürsen google'dan adamların adreslerine bakma. Sonra benim gibi "cuma namazına gitmeden yakalamam lazım panpa elemanları" diyip kurtuluş'tan eskişehir yolundaki Tanju Banguoğlu yurduna 25 lira bayılırsın(Genel müdürlük oraya taşınmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yaa postalarız ya yapcak bişi yok...=(ankaraya gidemem şimdi,arkadşıma falan veririm olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 pontipati said: hala kredi almayı düşünsem de arkadaşımın 2800tl lik kredime 1600tl lik faiz ödedim sözü kafamı bulandırmıyor değil birkaç sayfa önce aldığım/ödeyeceğim paraları koydum ben bakabilirsin ordan. aşırı bir abartı var arkadaşının dediğinde. ya da yıllardır ödememiş gecikme faizi yemiş kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 CthuLhu said: pontipati said: hala kredi almayı düşünsem de arkadaşımın 2800tl lik kredime 1600tl lik faiz ödedim sözü kafamı bulandırmıyor değil birkaç sayfa önce aldığım/ödeyeceğim paraları koydum ben bakabilirsin ordan. aşırı bir abartı var arkadaşının dediğinde. ya da yıllardır ödememiş gecikme faizi yemiş kendisi. bakmıştım hatta tablona yorum da yazmışım =) şey sorucaktım mesela sen 2 yıla böldürmüşsün sanırım. şimdi 5 yıla bölünecek diye bi muhabbet var bir de mesela ben okul biter bitmez 'kredimi ödemek istiyorm' dersem ne kadar indirim olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar