BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 istabul/kadıkoy/ziverbey/goztepe arasında seyir halindeyim ziverbeyde yatar kalkar goztepde okur kadıkoydede dolasrım :D [Bu mesaj BullDoG tarafından 06 Kasım 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Asteroth, 05 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki: said: namesiz, 05 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki: bişi soracam nası balonlu olunuyo ve ne anlama geliyor Yeni kullanıcı adı alan arkadaşlara veriliyo balon. 1-2 gün gidiyo sanırım Bana balon verilmemişti :( ( :-P ) Ankara-bahçeli[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Kadıkoy...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: slayer__, 06 Kasım 2004 00:35 tarihinde demiş ki: harbi merak ettim sadıkbey neresi? poligonda oturdum uzunca bir süre daha öncesinde de güzelyalıda ama hiç duymadım =) itk ve ilersi, tansaş'a kadar filan sadıkbey diye biliyorum. taksi durağımız bile var be :p[signature][hline]there is nothing worse than feeling alone in a crowd.
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Izmir - Karşıyaka/Bostanlı[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ha bu arada Zaman zaman İzmit/yenikoy adapazari/carsı[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
narin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paris , Louvre - Rivoli[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben Romada yaşıyorum canlarım arada bir miami paris yapıorum ama romayı değişmem[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ODTÜ Asıl evim istte kavacık ikinci koprunun anadolu yakasına baglandıgı oralarda iste siz anladınız :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
n0body Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 REŞİTPAŞA / İstanbul... Lazlarla Kürtlerin buluştuğu mekan... sokağımızda bolca kürt ve laz bulunur... ( hayır ikisinden de diilim :)=[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Mavi, 06 Kasım 2004 00:32 tarihinde demiş ki: selcuk un kampüsü babalar gibi neyine yetmiyor halfmumi ;) dimi :D Dağ-taş bariz... said: ExhaulteD, 06 Kasım 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Amsterdam Half konyada olsaydim gelirdim:) Bende o civarlarda oturuodum 3 sene once :) Olsun :) Farkmaz,ne zaman olursa beklerim çaya.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Razu, 05 Kasım 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Antalya-Isıklar Antalya ışıklar birde kominist ?
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 California çok sıkıcı çocuklar memletimi özledimmm :([signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ankara/Küçükesat[signature][hline]Charles Rhadamantis
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ankara/walla neresı oldugunu tam olarak bilmiyorum ama malibu'lara 1 dolmuş mesafede :D[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 istanbul-bahçeşehir ohaney orası ne lan diyenlerinz olabülü,normaildir,burası allahın dağı,olimpiyat stadını fln geçtiktren sorna bi yer. peh. istanbula 40 dakka.[signature][hline]sevgü kelebeğüüü...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: DoGMeaT, 06 Kasım 2004 07:41 tarihinde demiş ki: ohaney orası ne lan diyenlerinz olabülü,normaildir,burası allahın dağı,. :D :D :D[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde..
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Prusa-Gemik(Minicik bi deniz kasabası,hani deniz bütün pislikleri kıyıya atar ya..O manada...)[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 izmir/karsiyaka[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Hakanaka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Sholver, 06 Kasım 2004 07:10 tarihinde demiş ki: California çok sıkıcı çocuklar memletimi özledimmm :( Californianın neresindesin?? ben bi sene Davisde kalmıştım ama gerçektende sıkıcı
Öne çıkan mesajlar