aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hayat sana guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 lise 1'de bi kız arkadaş tenefüste oturmuştu dizime, 2 - 3 dakika sonra ders başlamıştı. ben de bir önceki dersten tahtada soru çözüyordum. hikayenin devamı DRAMA YOLLARI DRAM DRAM DRAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Uzun süren (1+ sene) bir ilişkim hiç olmadı. Ama en uzun süren ilişkimde kızı akşam üzeri 4 gibi gördüm aynı gece sevgilim olmuştu. Yıldırım aşkıydı olm valla. Fenaydı sdf. 10 ay sürdü tabi. Daha da dikiş tutturamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Evet,başka hikayesi olan varmı? Aquila sen hiç bahsetmiyorsun ilişkilerinden mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dun havaalaninda 2 saat bi kizin poposuna baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Gözlerim yaşardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 aquila said: dun havaalaninda 2 saat bi kizin poposuna baktim. işte uzun süreli ilişki budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 peşinden koştuğun insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ilki var bende, 10 gün içinde oldu bitti, bir sene oldu iki hafta önce. bana böyle peşinden koşma naza çekme koşturma olayları sonrasında ilişki başlayınca bi eşitsizlik durumu oluyomuş gibi geliyo. yenik başlıyosun lan sdfjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 lan burda bi terslik var. en uzun ilişkim 15dk, yarım saat süren oldu diyen hiç kimse yok. troll özelliğinizi mi kaybettiniz nabtınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 rekorum 18 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tek el mi yoksa ikisi birden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 en uzunu 18 ay sürmüştü. en kısası da geçen pazar günüydü. en uzunun peşinden çok koşmadım ama birlikte bir çok şeyin üstesinden gelmek zorunda kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Kız arkadaşıma ilk görüşte vurulmuştum. Çok kısa sürede sevgili olduk. 5 yıldır iyisi kötüsü güzelce devam ediyor. Peşinden koşmalılar sakat sanki, oyunu kazanınca çekiciğilini kaybetmesse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Koşmak zaten prensiplerime ve bünyeme ters. Koşan insanı da anlamam zaten. Gereksiz bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 iki tarafında ilk görüşte etkilenmesi lazım birbirinden biraz (aşk deği etkilenme sadece). neden derseniz, ilk görüşte elde olan tek veri fiziksel çekiciliktir ve ilk görüşte etkilenip etkilenmediğin aslında onu fiziksel olarak çekici bulup bulmadığını gösterir büyük ölçüde. fiziksel çekicilikte karakter kadar önemli çoğu insan için. dolayısıyla önce onun olması lazım gerisi de şansa kalıyor karakterinin sevip sevmeyeceğin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 peki nasıl aşık oluruz , bilim bunu açıklayabiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Lopeth said: tek el mi yoksa ikisi birden mi ? Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sparkcaster said: peki nasıl aşık oluruz , bilim bunu açıklayabiliyo mu bilimin işi gücü yok bunla mı uğraşacak arkadaş, isim takmaya gerek yok ne hissediyosanız yaşayın işte. ama yine de isviçreli bilim adamlarına danışılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 onlar diş fırçası üretmeyi bıraktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Onlarında bir dediği bir dediğini tutmuyor, önce olur diyorlar sonra olmaz diyorlar ondan sonra olabilirde, olmayabilirde diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ilişki topikleri keşke benim de tendonum olsa :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ardeth said: Sparkcaster said: peki nasıl aşık oluruz , bilim bunu açıklayabiliyo mu bilimin işi gücü yok bunla mı uğraşacak arkadaş, isim takmaya gerek yok ne hissediyosanız yaşayın işte. ama yine de isviçreli bilim adamlarına danışılabilir. Kadın yoksa neutrogena var diola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 benim 4,5 yıllık leşim var lan dağılın hiç hoş bişey değil geçen çok tatlı bir kızla tanıştım tavladım sonra baktım yelkenler gene suya iniyor dedim kaç kaç kaç daha da kötüsü basit ilişkilere de girip çıkacak adam sanırım ben değilim nolacak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar