Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun süreli ilişkiler

antiban

Öne çıkan mesajlar

Soruya göre net bi cevap vermek güç. Kendiliğinden başlaması veya bi tarafın koşturmasıyla başlaması etken değil ilişki için.

Genelde üni mezuniyeti bi ayrılık yaşanır.
Yüksek lisans veya iş hayatı neyse yeni bir düzene geçtikten sonraki 1-2 sene kısa süreli ilişki yaşanır.

4-5 senelik düzene geçince 1-2 senelik normal bi ilişki sonrası allah kerim, doğru kişiyse iş ciddiye biner, doğru kişi değilse de iş ciddiye biniyo genelde.

o yüzden en verimli zaman ilişki için üni mezuniyetten sonraki 2-3 sene. Allahım keşke evlilik diye bişey olmasa.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben sevgilimle ünide çıkmaya başladım. Mezun oldum ve şu an yüksek lisansta ikinci senemdeyim. =/ Tabi şöyle bir şansım var, yenge evlilik olayından hiç hoşlanmıyor. Annesi falanda 30-40 yaşında evlenmiş. O yüzden kafam rahat biraz.

Birine kapağı atmak için çabalayan kızlardan uzak durmak lazım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

olm niye taktınız ki bana, lisede peşinden koştum işte şu an ki kız arkadaşımın. ama bana yüz vermiyodu. ben de o ara başka bi kaç kızla çıktım ama yürümedi qanqa. üniversite 2'nin başından beri de çıkıyoruz işte.

korkulacak bir şey yok beyler, normal bir ilişki böyle yürüyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

olm niye taktınız ki bana, lisede peşinden koştum işte şu an ki kız arkadaşımın. ama bana yüz vermiyodu. ben de o ara başka bi kaç kızla çıktım ama yürümedi qanqa. üniversite 2'nin başından beri de çıkıyoruz işte.

peki o kızın peşinde koşarken aradaki kızlardan kucağına oturan oldu mu
Sosyal ağlarda paylaş

antiban said:

-Deno- said:

peki o kızın peşinde koşarken aradaki kızlardan kucağına oturan oldu mu

oldu tabi ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...