nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dasaaa said: "nutella yerim" said: iliski ne ben gelince sana gösteririm bebeğim. senin de hoşuna gidecek. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 -Deno- said: ikinci gruba dahilim, kız arkadaşımın lise boyunca peşinden koştum. kasım'da 3 yıl olacak. olm naptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 denonun bundan sonra forumda abisi benim bulaşan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 deno turunculu ile uzun süreli düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bunun belli bir kriteri olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Soruya göre net bi cevap vermek güç. Kendiliğinden başlaması veya bi tarafın koşturmasıyla başlaması etken değil ilişki için. Genelde üni mezuniyeti bi ayrılık yaşanır. Yüksek lisans veya iş hayatı neyse yeni bir düzene geçtikten sonraki 1-2 sene kısa süreli ilişki yaşanır. 4-5 senelik düzene geçince 1-2 senelik normal bi ilişki sonrası allah kerim, doğru kişiyse iş ciddiye biner, doğru kişi değilse de iş ciddiye biniyo genelde. o yüzden en verimli zaman ilişki için üni mezuniyetten sonraki 2-3 sene. Allahım keşke evlilik diye bişey olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Evlenmek zorunda değilsin, silah dayayan mı var kafana yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 torun torun diye ağlayan analar,babalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 malesef bazen evlenmek zorunda kalıyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 deden mirasından red mi ediyo niye evlenmek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Valla ben sevgilimle ünide çıkmaya başladım. Mezun oldum ve şu an yüksek lisansta ikinci senemdeyim. =/ Tabi şöyle bir şansım var, yenge evlilik olayından hiç hoşlanmıyor. Annesi falanda 30-40 yaşında evlenmiş. O yüzden kafam rahat biraz. Birine kapağı atmak için çabalayan kızlardan uzak durmak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tokat attığım kızla daha uzun ilişki oluo mesela benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 neresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sparkcaster said: neresine popo ^___________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 o da bi samimiyet göstergesi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 DoruK said: ilki +1 4yıl oldu durmak yok yola devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sizin ki öyle oldu diye onun doğru olduğu anlamına gelmiyor. hangisi doğru diye aramakda saçma zaten. şudur budur diyemeyeceğin bir konu. sıkarak öldürürüm adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 olm niye taktınız ki bana, lisede peşinden koştum işte şu an ki kız arkadaşımın. ama bana yüz vermiyodu. ben de o ara başka bi kaç kızla çıktım ama yürümedi qanqa. üniversite 2'nin başından beri de çıkıyoruz işte. korkulacak bir şey yok beyler, normal bir ilişki böyle yürüyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: beşik kertmesi de çok etkili bir yöntem. Benim var lan bu. Sadece buna güveniyorum şuan aheuhaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 -Deno- said: olm niye taktınız ki bana, lisede peşinden koştum işte şu an ki kız arkadaşımın. ama bana yüz vermiyodu. ben de o ara başka bi kaç kızla çıktım ama yürümedi qanqa. üniversite 2'nin başından beri de çıkıyoruz işte. korkulacak bir şey yok beyler, normal bir ilişki böyle yürüyor yani. peki o kızın peşinde koşarken aradaki kızlardan kucağına oturan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 olmuştur elbet niye olmasın sonuçta main questini kovalarken yan questleri de yapman gerekiyor ki fazla exp kazanabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kim ne yaptı o süre boyunca senin peşinden koşmanı mı seyretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 biz birden bire tanıştık, sonra araya mesafe girdi bir ay boyunca aynı saatte telefonda konuşmaya başladık bir ayın sonunda ben onun yanına gittim şimdi evliyiz çok mutluyuz :) hem gol hem penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 antiban said: -Deno- said: olm niye taktınız ki bana, lisede peşinden koştum işte şu an ki kız arkadaşımın. ama bana yüz vermiyodu. ben de o ara başka bi kaç kızla çıktım ama yürümedi qanqa. üniversite 2'nin başından beri de çıkıyoruz işte. korkulacak bir şey yok beyler, normal bir ilişki böyle yürüyor yani. peki o kızın peşinde koşarken aradaki kızlardan kucağına oturan oldu mu oldu tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar