hunty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Haci bu tutarsa Ajdari da Ermenistana hibe edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 HERE ARE LYRICS GUYS: τόσο yam yam στυλ. γιαμ γιαμ στυλ. Μην κοιτάτε σε αυτό το γκόμενα στέκεται ακόμα. ότι δεν πρόκειται να εκραγεί μια βόμβα για μια στάση τους. Αφού όλα οδήγηση τσάντα παπούτσι αυτοκίνητο. τα τελευταία δύο τρία τέσσερα. Τι θα κάνετε βόλτα σε όλη τη νύχτα. Τι σας φορώντας ένα μίνι-μίνι-φούστα. τι συνέβη σε σας και να κάψει τις καρδιές των ανδρών. τι χρόνο, αυτό που ha. είσαι πολύ όμορφη πολύ ιδιαίτερη θέση τελειώνει. πιστέψτε με, τελειώσετε σε θέση τελειώνει. χρησιμοποιώντας απλό ψωμί με κουτάλι πιρούνι. τόσο yam yam στυλ. hop hop hop hop στυλ γιαμ γιαμ. τόσο yam yam στυλ. hop hop hop hop στυλ γιαμ γιαμ. hey sexy στυλ κυρία γιαμ γιαμ. hop hop hop. Γεια σου, ποιο είναι το όνομα του στυλ γιαμ γιαμ. Γίνετε ένας άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος για να πάει πέρα από τους επιβραδύνει κορίτσι δεν περιστρέφεται. το δωμάτιο που θέλετε να είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα που θέλετε να. hey σέξι στυλ κυρία γιαμ γιαμ. Γεια σου, ποιο είναι το όνομα του στυλ γιαμ γιαμ. sdfghjklş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://www.hurriyetdailynews.com/social-media-campaign-tries-to-brand-turkish-song-as-greek.aspx?pageID=238&nID=32364&NewsCatID=374 http://www.hellenism.net/cgi-bin/forums/Blah.pl?b-6/s-all/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adam türk halkını bir amaç ugrunda birlestirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hunty said: Haci bu tutarsa Ajdari da Ermenistana hibe edelim? Sonra soykirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 lan rte yi de yunanistana kakalasak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 twitter said: Atilla Taş @Mikikolog Ayrıca Korece Bir Şarkıya Türkçe Söz Yazmak bile Büyük bir Başarı Deneyin Göreceksiniz.Bu bile tek başına Takdire Şayan ki 10 dakkamı aldı:) yürrrrü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://athillasthasos.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 başlığa edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Abi işi site açacak kadar ileri götürmüşler lol :D sdfsdf Who is Alan Adı Bilgileri Kaydeden Kuruluş : PDR LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM Alan Adı Durumu : CLIENTTRANSFERPROHIBITED Oluşturulma Tarihi : 2012-10-14 Son Güncelleme Tarihi : 2012-10-13 Bitiş Tarihi : 2013-10-14 Name Server : ns1.athillasthasos.com ns2.athillasthasos.com Domain Name: ATHILLASTHASOS.COM Registrant: athillas thasos athillas thasos ([email protected]) Greece Greece ,00000 TR Tel. +210.454212 Creation Date: 14-Oct-2012 Expiration Date: 14-Oct-2013 Domain servers in listed order: ns1.athillasthasos.com ns2.athillasthasos.com Administrative Contact: athillas thasos athillas thasos ([email protected]) Greece Greece ,00000 TR Tel. +210.454212 Technical Contact: athillas thasos athillas thasos ([email protected]) Greece Greece ,00000 TR Tel. +210.454212 Billing Contact: athillas thasos athillas thasos ([email protected]) Greece Greece ,00000 TR Tel. +210.454212 Ah o TR'ler de olmasa :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 said: biz atilla tasi yunanlilara iteledik, pek hos, ama bulgarlar da azis'i bize itelerse iste o zaman yandi gulum keten helva.. ajdaryan hasdjkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 huasdhaus beyler süper güç olucaz bu gidişler adsdasadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ben hala tayyip konusunda ısrar ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Garadia said: abi 2 girls 1 cup izlemiş adamım şunu izledim midem bulandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5598906_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 şu olayla birlikte türk internet kullanıcısına olan inancım geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Bu haberlere çıktı mı yunan diye düştü internete falan diye? Bizim internet sevici habercilerimiz hemen yardırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Myshkin said: şu olayla birlikte türk internet kullanıcısına olan inancım geri geldi ne diyorsun ya bir felaketin ucundan döndük resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Myshkin said: şu olayla birlikte türk internet kullanıcısına olan inancım geri geldi Hacı onu geçtim benim ülkeye olan inancım bile geri geldi. Umudum var lan gelecekten bildiğin. Işığı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Masakari said: Hacı onu geçtim benim ülkeye olan inancım bile geri geldi. Umudum var lan gelecekten bildiğin. Işığı gördüm. http://i.imgur.com/LMnSx.jpg Aaaand its gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ahahah yunanistana kitlemek ne ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 said: Yunanistan baklava ve rakıdan sonra; Atilla Taşı da caldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 barbarian Turks don't like him but we like too much. athillos tashakos is the my favorite GREEK singer. he is from GREECE and he is a GREEK. and ajdaryan aka ajdar is most famous armenian singer. yunam trolü iyi fikkir http://9gag.com/gag/5594077 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Gizli said: ben hala afedersin rum tayyip konusunda ısrar ediyorum fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar