dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 amerikaya gidicem ben martta, manyaklığıma denk gelirse alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 gerçeği ne kadar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ciftli 16k yetiyo yazılmıs heryerde. bence buna bu parayı vermektense iyi bi monitor artı ekran kartı kombosu yapmak daha mantıklı. hatta sli bile olur yani motor verimliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Geçin Warthog'u abi, VKB Gladiator(Amazon US) + T16000M(Amazon DE) yapın benim gibi. Warthog 2 axis ayrıca, yanına ya pedal koyman gerekiyor ya da üstündeki mini joystick'i kullanman. İçindeki mekanizması kötü, sensörleri de T16000M'le aynı ayarda, VKB'lerin sensörlerinden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 yorumlarda da ezmişler, software/driver kötü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Thrustmaster'ları diyorsan TARGET baya kötü ya, hiçbişi anlamadım ben. Logitech'in 10 senelik yazılımı daha iyiydi, hatta VKB'nin kısmen karışık yazılımı bile daha iyi. Joystick Gremlin ve vjoy kombinasyonuyla zaten herşeye istediğin ayarı veriyorsun çok kasmadan. Gremlin harici Joystick Curves, UJR, SCJMapper kullananlar da var gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 evet thrustmaster, xunn'un linklediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Şimdi SC'nin bir sorunu var, controller id'leri Windows'dan çekiyor. Birden fazla controller olunca(stick, gamepad, pedal, throttle neyse) her restartta değişebiliyor bunların id'leri. İtibariyle ya her seferinde aşağı yukarı herşeyi baştan bind'laman gerekiyor ya her kombinasyon için .xml hazırlaman/yapman ya da SCJMapper'la varolan .xml'deki joystick binding'leri birbirleriyle değiştirmen. Bunların hiçbiriyle uğraşmamanın en kesin çözümü Joystick Gremlin kullanarak bütün controller'ları vjoy1'e bindlamak oluyor(vjoy hep aynı id'ye sahip Windows altında, joy1). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Baba aksam Discord'a damla su joystick işini konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Discord üzerinden özel mesaj at, telefona falan uyarı geliyor o şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 https://i.imgur.com/oEv9KDR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Hile yapanlara şimdiden ağır yaptırımlar gelmiş.. Star Citizen cheaters face permaban with no refund (but CIG needs video evidence) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Video yeterliyse iyi gayet. Blizzard sallamıyor mesela, turnuvaya çıkıyor bir ton hileci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Uzayli dilleri http://www.youtube.com/watch?v=4b6tWxM_d0o&feature=push-u-sub&attr_tag=0BZppotU2mI-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Dil videosuna bayıldım. Oyunda her ayrıntı özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Daesu koş immersion autism'i. https://www.naturalpoint.com/trackir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=NQRCWGc3FYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vUlKk2VfspU güzell.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Avrupa server'ları geliyormuş önümüzdeki patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 3.0 ne zaman gelecek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 3.0 gelene kadar girmem ben. Zaman geçmiyor başka türlü, unutucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 2.6.1 çıktı, Avrupa server'ları geldi. SCM hızlarını da arttırmışlar daha iyi olmuş combat. Bu da madenci: https://www.youtube.com/watch?v=tTP2lPWNNdE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 poll var gemı almış olanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 30 gb peç gelmiş. sevgililer günü super hornet pack ine girmek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 fener tokatlanınca gaza gelip warden çektim nedense. sırf tipini sevdiğim için girdim bi de . bi de ileride dolar 8 lira olursa giremeyiz diye tabi =P TURRETA ADAM LAZIM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar