Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 tamam reci arena commanderdan alıyoruz peki bu gemi kiralama menusu ingame mi yoksa RSI in sitesindemi? kaç papel bi gemi kiralamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 xunn said: B R O A D S W O R D Abi bunlar sabre a falan takiliyodur s2-3-4-5 takamiyosun mustang alphaya. Takabilsen direk 2 tane balistic gatling takarsin gol olur Gimbal de sanirim s3 sabiti s2 motorluya donduruyo yanlis anlamadiysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Suark said: tamam reci arena commanderdan alıyoruz peki bu gemi kiralama menusu ingame mi yoksa RSI in sitesindemi? kaç papel bi gemi kiralamak Rec arenadan, gemi modlari sitedeki electronic arts bolumunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Broadsword S2 Tarantula'dan az DPS yapıyor bu patch Longsword S1 156 dps Broadsword S3 133 dps Mantis GT-220 S3 560 dps Tarantula GT-870 Mark 3 S3 283 dps Tarantula GT-870 S2 217 dps Mantis'in spin-up'ı var tabi ve mermisi çabuk bitiyor RoF çok yüksek olduğu için Broadsword'un ayarı baya kaçık ya, Longsword'dan az vuruyor gözüküyor sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 S1 lere bulldog repeater ile omnisky 3 taktim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 bu arada benım fps cok dusuo combatta hehe zar zor vuruorm eshın dedıgı sey basıma geldı pu da, alevler cıkıyor ve mıssıle degıl yanı. 3-4 kere quantum drive a girdim çıktım hala duruolar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bug o takili kaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 bu oyun patlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Jaegerjaquez said: bu oyun feci patlıcak Jaegerjaquez said: bu oyun patlar gibi Kaliteli postlarinda gosterdigin gunluk istikrarin tam bir ziyan ornegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 o nası mesaj abi. asdasf fen lisesinde mi okuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 cuneyt arkin vardi aklimda daha cok, ama fen liseside oki ehehe Buyback tokenlar ayin 1'inde dagitiliyormus, melt ettiginiz gemi yada paketi, melt ettiginiz para ile almak icin 3 ayda 1 dagitiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 gemiyi niye melt ediyoruz upgrade etmek varken? her gemi herhangi bir başkasına upgrade edilemiyo diye mi? gerçi düşündüm de kargo exploration fighter falan derken millet 5 gemi birden alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 1 saat kadar önce vanduulda birinci oldum, esperia glaive acıldı. amk ne güzel gemi ya dedim. sonra fiyata bi baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Melt olayı sigortayı aktarmak için kullanılıyor ağırlıklı olarak. Bir de daha düşük fiyatlı birşeye geçiş yapamadığın için tekrar baştan yeni gemiyi up'lıyorsun vs. O Alien fighter'ların bildiğin kötü ya. Fiyatları pahalı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 tipleri cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 gaza gelip avanger a upgrade ettim. gimballadım iki tane s1 i, millet tarantula al demis gimbalsız ama bana sacma geldi simdilik. gemiyi ucaga cevir falan gerek yok sanki. bucaneer ya da vanguard gelirse onlardan birini alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 avenger fiyat performans olarak sahane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ama benim wingdeki gimballadıgım silahlar neden ateslemiyo onu cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Ammo box koydun mu, weapon group'ları ayarladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 weapon group 2ymiş. mouse2 ile sıkıyomuşuz. mid butonla roket kilitliyoruz sanırım ama ama ateslemiyo. mouse5 sanırım onun da ateslemesi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 basılı tutuyosun mid'e /phyx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 gemiyi değiştirdikten sonra farklı bir ui geldi. ama hiçbirşey göstermiyor. nasıl toggle ediyoruz bulamadım. şu screenshotta sağda target info solda gemi silah bolumu var mesela, bunlar nasıl acılıyo? ya da bunlar direk kaska yansıtılan data mı? kaskı mı değiştirmek gerkiyo bunu açmak için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 bi de sitede pylona s3 takılabilir yazmıslar. oyun içinde maks 2 gösteriyo. boşu boşuna missile mount aldım DAVA AÇICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Gemi spec sayfaları hep yanlış. Şu siteyi kullan: http://starcitizendb.com/ Avenger'ın nose mount S3 de değiştirilmiyor. Missile rackler ve diğer silah mountları S2. UI de buglı bu patch. Ekranları Freelook kısayollarıyla z+wasd zoomlayıp değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 başka pc ye kurdum oyunu canavar gibi oldu arena commander. Artık vurabılıorm rahat rahat,ama mouse um çok kötü hala. Oyun cidden p2w miş :) bide 200 kere vurudm npc yi anca patladı ne boktan gemiymiş bu mustang ya, ne takmak lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar