xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Star Citizen'ın bütün olayı producer baskısı olmadan yapılan tek AAA oyun olması. Geciksin abi, WoW tierinde MMO geliyor sonunda. DayZ'nin hali ortada yani, bi onun ortaya koydugu ürüne bak bi star citizen'ın. Girip oynamayan insanlar bu oyun patlar falan demesin abi, girip bi ucun aşırı iyi şimdiden oyun temeli. Sadece content lazım su an ki o işin kolay kısmı. Creative ve design olarak ne yaptıgını çok iyi biliyor SC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bright said: Niye yetiştirsinler abi, yetiştirmesinler, yayıla yayıla yapsınlar. Yıllardır "yetiştirilen" oyunları görüyoruz, en düzgünü 6 ayda tüketiliyor. O zaman deadline hiç vermesin. Oyuna 60 küsür milyon dolar veren insanın çoğu vadedilen tarihlerde oyun içeriğine erişeceğini düşünerek vermiştir eminim. Zaten pek çok dava meselesi de olmuştu. Aceleye getirilmemesi gerektiği konusunda kesinlikle katılıyorum. Ama 3 ay sonra demesin 2 yıl sonra desin. Alan ona göre alsın vs. Evet erken erişim oyuna para vermek zaten başlı başına bir risk ama işin bir de geliştirici tarafından etik kısmı var. Onu da görmezden gelmemek lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Gecikmeyen AAA oyun yok abi. Böyle birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 iyide o deadlineları kendileri içinde koyuyorlar. deadlinesız proje mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 60 küsür verilmedi oyuna 140 milyon dolardan fazla verildi şu ana kadar 2016 SQ42 demişlerdi sadece, deliver'layamadıkları tek deadline da o herhalde. Birkaç aylık planları da var sitelerinde, halka açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bu arada bu oyun AAA değil, AAA++ olur çıkınca. ben alphasına tam not verdim, ayrıca arka sayfadaki ayarları yapınca 2013 te aldıgm dandını laptopta bile fena çalışmıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Ben kaç defa kaçırdıklarını bizzat hatırlıyorum. Abi anlatamıyorum gecikmeyen AAA olmaması tüketiciyi ilgilendirmez. Pre-order açıldıktan sonra zaten geickeceği maksimum 6 ay olur. Burada tüketiciden parayı belli tarihler vadederek alıp sonra o tarihleri karşılayamamak var. Neyse bence gayet güzel oyun, ben sadece işin etik tarafındayım. Bir yandan da bu kadar gecikmelere sahne olması endişelendiriyor, ya istedikleri oyunu yapamazlarsa diye korkuyorum. Çünkü alıp oynamak istiyorum bittiğinde şahane olacak gibi oluyor. Ama parayı peşin alıp sonra sürekli geciktirilmesine ses etmemek de tüketici olarak sorumsuzca olur diye düşünüyorum. Haydi iyi oyunlar, ileride oyun daha bütün bir hal alınca gelirim yanınıza ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Abi peşin vermeyebilirsin, alpha'da oynamak istiyosan veriyosun yani.Çogu gitti azı kaldı, netcode mevzusunu çözsünler su haliyle bile aşırı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Biliyorum işte 1.0 çıkış yaptığı gibi basacağım parayı umarım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Persistent Universe gelene kadar ben de "eee hadi mk" diyodum. PU geldikten sonra da epey bi "ee böyle kaldı bu şimdi" dedim. FPS modülü gelene kadar. Anladım ki adamlar oyunun aspectlerini yapıyorlar önce. al kardeşim bak bu gemi. bunu sürücez = arena commander al kardeşim burada sen customization yapıcaksın = hangar al kardeşim gezegenlerde böyle kapışcaksınız = Star Marine al kardeşim bunların hepsini ahanda buranın içinde yapacaksınız = PU şimdi bunlara kargo, mining, farming ve exploration eklenecek. en sonda da "tamam kardeşim, biz bunların hepsini yaptık, aha PU'in içine de koyduk, şimdi bunların vidalarını sıkıcaz." olacak. baya yavaş oluyor ama oluyor yani. olduğunu görüyoruz. DayZ'deki gibi 10 yılda "kamp ocağı tripodu getirdik ama henüz usable değil" şeklinde değil. somut olarak eline geliyor mekanikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Hayır bir de geçmişte gemiler için screenshot'a para veriyorsunuz argümanının bile geçerliliği vardı, üstüne 20-25 gemiyi çıkardılar piyasaya screenshot'ların aynısı ve aşağı yukarı herşeyi fonksiyonel şekilde. Dışarıdan bakınca oyun uzun süredir yapım aşamasında ve çıkmayacak, sadece şekil olsun diye tech demo yayınlıyorlar şeklinde yorum yapılıyor da, satın alıp oynadıktan sonra ve geçmiş tech demo'ları şu an oyun içine entegre edildiğini görünce yavaş da olsa ilerledikleri görülüyor. AC ve SM oyun içinde oyun bu arada. Hem geliştirme aşamasında gemi ve piyade combat mekaniklerinin dengelenmesi için test alanı olarak kullanılıyor hem de PU çıktıktan sonra insanların bedel ödemeden umarsızca birbirine girebilmesini sağlayacak. Şu an biz de itibariyle umarsızca birbirimize giriyoruz AC'de :) Star Map de ana harita. Star Map'deki gezegenlerin çoğu yapım aşamasında. Bir yandan da ilgili lore yaratılıyor yazarlar tarafından. Şu yüz-göz grafiklerinin bu kadar detaylı olması da gene immersion'ı arttırmak için, quest giver'lar quest'leri yüz yüze konuşarak ve facetime'la verecek ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Xenocide said: DayZ'deki gibi 10 yılda "kamp ocağı tripodu getirdik ama henüz usable değil" şeklinde değil. somut olarak eline geliyor mekanikler. Hatırlatma abi cigerim yanıyor hala. Milyonlarca dolar kaldırdılar hala 20 kişiyle modmuş gibi oyun yapmaya calısıyorlar. Star Citizen'da 350+ kişi çalısıyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Herkesin cigeri soldu dayz den bi donem. 60 dolar bayildik di mi bi de ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 60 dolar mı verdik lan :( ben 30 gibi hatırlıyodum da çok acımıyodu içim. gerçi ben alpha release olduğu gün aldım. o vakit 30'du galiba. sonra 60'a çıkarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 20 verdik olm ucmayın dfg. Sonradan yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Director mode cidden sahane sonuclar cikariyor, ileride baya kisa filmler baslar (tu) http://i.imgur.com/xdPxvTb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 rec çok yavaş geliyo ya. 1 saat arena yapıyosun 2k anca geliyo sdfg neyse iki omnisky 3 iki de bulldog repeater taktım. biraz vurmaya basladı sikko mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 racingden çok rahat farmlanıyor rec alışınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 cok sıkıcı o da ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 mustange ne almak lazım sılah fuze takamıoz dımı bıde UEC ıle gemı alınabılıomu baskanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 mustang e füze yok mu cidden? ohoo oo, target lock yapıp pew pew yapamayacak mıyım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 UEC'le gemi alınmıyor, parayla alınıyor. UEC in-game para, harcama dursun, oyun çıkınca lazım olur. REC'le kiralayacan en temizi. Mustang Delta sadece dumb fire rocket pods taşıyabiliyor de onlar da çok iyi değil öyle. Combat için Avenger, Gladius, Sabre, Super Hornet falan kiralayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Rec ile kiraliyosun simdilik. Mustange fuze takiliyodur muhtemelen ama size 1 olanlara bakcan. O kadar yeni laser repeater dir cannondur taktim, yine 1e1 de sansin yok abi hornete falan karsi. Oyle pilotaj falan da degil olay. Senin silahin 1 vuruyosa adaminki 4 vuruyo. ISTE PAY TO WIN , ISTE SAMPIYON Neutron cannon deneyecegim bugun bakalim o nasil sonuc verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 S2-S3 ballistics takın abi, en iyi silahlar onlar. Mantis, Sawbuck, Tarantulalar falan. Mantis'in gerçi mermi çabuk bitiyor da S3 Tarantula falan baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 B R O A D S W O R D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar