Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Esh said: nikler ne bu arada oyuna girip kendimi outlette bulmam komik oldu biraz. https://robertsspaceindustries.com/citizens/Xinroth discordtayız bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Discord zorlar abi simdi. Bi ara gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 halllettım sorunu da baya kasıyor ya pu deneyım dedım restart atmak zorunda kaldım star marınde kapısamadım zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Eyvallah oluyo galiba :D az kalsın bi mallık daha yapıp bi 30 daha indiriyodum tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 aurora mı mustang mi ? neyse mustang aldım geliyorum bekleyin allah mustangini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 olm savasa girdim adamın teki roket moket atmıyo direk kafadan alıp indiriyo sfdg o nasıl oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 herkes fpsden sikayetci, ben ucagı kaldırıp indirememekten. olm iniş takımlarını kapamak için tuş mu var nedir? hyper jump gibi bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 hangara girdim ama gemi felan yok ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 gemiyi cagırdın mı bilgisayardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 tamam hallettim ekleyin Lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi internette auto landing videoları var. bizim sikko mustang oto inis yapamıyo mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Marty said: mono said: http://i.imgur.com/r8wFWOG.jpg yuh bu ne, oyunu yapcaklarina nelerle ugrasiyo adamlar bide oyunlarda ayna yapmak bile tam kanserdir, lüzumsuz vakit dfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Esh said: abi internette auto landing videoları var. bizim sikko mustang oto inis yapamıyo mu nedir? Abi senin baya flight tutorial izlemen lazım, her takıldıgın şeye post atarsan bıkarsın. Aç bi video ogren bir ton ben öyle yaptım. Başka türlü kendin keşfetmeye kalkarsan kanser oluyorsun çok fazla şey var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi izledim işte, piste yaklaşınca n ye basıp ayar yapıyo alet. sonra middle mouse buttona basılı tutup indiriyo olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 hyper jump la thruster kullanmayı algıladım mesela. ama inis takımlarının toggle butonunu bulamadım. surekli açık onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 auto landing N'ye basılı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Nasi simdi bu star citizen oldu mu bitti mi. oynanmaya musait mi? beta idi zartti zurttu uzun sure. nedir durum. ne yapilabiliyor ne oynanabiliyor su an. cicov cicov faktoru ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ben 120 doları gömdüm, baktım hala gemide no clipping falan var uzaya fırlıyosun sıkışıyosun, refund ettim. çekincen varsa acele etme çıkınca bakar alırsın. paraya ihtiyaçları yok zaten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Esh said: hyper jump la thruster kullanmayı algıladım mesela. ama inis takımlarının toggle butonunu bulamadım. surekli açık onlar baba mustang'in iniş takımı yok dfgdfjhfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ben baş aşağı indiriyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Autoland amatörü eglendirir zaten hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Landing'in son halinde 2 tuş var: Landing mode Autoland Geri kalan tuşlar çalışmaz bind'lanabilir olsalar da controls'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ya cok guzelmis oyun benim laptop kaldirmadi ama tadini aldim biraz strafe mekanigi muhtesem olmus. Onun disinda PU zaten bilgisayara siyah ekran verdirdi heh joystick oyunu degil yalniz bu ya autoland buyuk gemiler icin sanirim ya mustanglede otoland yapmayin abi son hiz piste yaklasip lord bi manevrayla daire cizip indiricen aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Değil, evet. Çift joystick oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 alphada abi oyun unity100 said: Nasi simdi bu star citizen oldu mu bitti mi. oynanmaya musait mi? beta idi zartti zurttu uzun sure. nedir durum. ne yapilabiliyor ne oynanabiliyor su an. cicov cicov faktoru ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar