Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 SS'de bak gözüküyor Ursa Rover, arkadaki Redeemer'in kuyruğuna yapışık halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Sanmam abi, image'da bile sıgmaz gibi duruyor boyuyla oynamazlarsa Redeemer'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Fan art değil ss, Redeemer'i yapan dev atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Bright +1 Redeemer'in fiyati artacak birde ileride, baya ciddi elden gecirecekler, Aegis kit'e uyumlu hale gelmesi icin. Biraz daha buyumesi soz konusu idi. Moduler olmasi sahane aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Büyürse sıgar zaten, redeemer humvee atarsa fiyatı ucar yalnız. ÖFFF çok var daha cıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 2.6 yarin geliyor galiba...heh, aksilik cikmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Ben biraz memnunum hızların düşecek olmasına, ana itibariyle combat hep jousting'e dönüyordu. %50 düşüş biraz drastic ama, şimdi in-game takılalım belli olur. Bana biraz daha yükseltirler gibi geliyor. Herşey o kadar hızlı ucuyor ki, gemilerin güzelliğini göremiyordun. Şimdi Superhornet'a çakarken uf profile gel, on numero falan dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 *eliyle "cami indir serefsiz" isareti yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 xunn said: Ben biraz memnunum hızların düşecek olmasına, ana itibariyle combat hep jousting'e dönüyordu. %50 düşüş biraz drastic ama, şimdi in-game takılalım belli olur. Bana biraz daha yükseltirler gibi geliyor. Herşey o kadar hızlı ucuyor ki, gemilerin güzelliğini göremiyordun. Şimdi Superhornet'a çakarken uf profile gel, on numero falan dicem. haa hızları düşürüyorlar mı iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Phyx said: *eliyle "cami indir serefsiz" isareti yapar* http://i.imgur.com/bRnc44k.jpg *Sabre'ı kovalamaktan bıkan super hornet* ASTEROID BELTTEN CIK LAN DELİKANLIYSAN GEVŞEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=y6sXlLIW_jI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 aldım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 irandan ekber-8 gemisiyle oynarsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Suark said: aldım ulan Erkekliğe adım atmış hissediyor musun abi? Ben ilk gemime binip kaldırdıgımda öyle hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 hahhahah haftaiçi indiricem oyunu 2 haftaya iner herhalde. bide joystick alıcam burdan, ucuzlar sanırım. yalnız laptop patates, baya bi önce areana commanderı çalıştırmıştı gerçi. oyun cıkmaya yakın yenı makına alayım dıorm, öle yapmak daha mantıklı dımı? http://www.westernjournalism.com/wp-content/uploads/2015/03/manly.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 oyun çıkmaya yakın dolar 5 tl olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Abi yurtdısından tanıdıklara parça getirtmeye basla yavaştan anca toplanır, malum dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=jIuF_DW5BOA insan erekte oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Obaa tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Holiday stream ve 2.6 var bugun yarin. Bakalim neler gosterecekler. Bir adet yeni concept sale olacakmis, tahminen Vanguard Hoplite (dropship) veya MISC Racer spacebike. Muhtemelen Limited gemiler satisa cikacaktir gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 MISC yapsa yapsa metal uzay sosisi yapar, racer neyine, Eyy MİSK!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Keske biraz daha Avenger gibi gemi cikarsalar dropship vs ile ugrasacaklarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 off star marine şöyle polished olsa da aksak zero gravity'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Öyle zaten, baya footage var nette şimdiden, üssün dısında uzaydan snipelıyor baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Dropship de olsun ya. Redeemer ve Prowler çok iyi duruyorlar. Hoplite baya meh de Hoplite zaten SQ42 için yapıldı. Holiday livestream TSİ 22:00'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar