sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Elite'e kicimizi koltuktan kaldirma ve atmosferli gezegenler gelsin benim baska oyun aramama gerek kalmiyor. Ona en yakin deneyimi x4 te yasiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 3.9.1 gelmiş bakalım insin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 iyi bari neyse 3.9.1 pushlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 2 saat önce, Goering dedi ki: hangar zaten bos anladigim kadariyla, diger secenekten "rental ships" falan var. ondan sonra skirmish/dogfight falan yaptiriyor. edit: hic benlik degilmis. elite veya freelancer falan havasi bekliyordum... OOO ben de sevmem o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 (düzenlendi) nası bi sn. Persistent Universe açık mı değil free trialcılara? @Goering 'in bahsettiği Arena Commander modu oyunun. Sadece gireyim, arena dogfight yapayım diyosan onu oynuyosun. Oyunun asıl kısmı Universe modu. edit: şimdi Spectrum'dan öğrendiğim kadarıyla persistent universe açıkmış abi herkese. lakin şu an serverlar down. O yüzden sanırım giremiyorsun. o skirmish-dogfight değil yani oyunun ana kısmı. bugüne düzeltirler mi bilmiyorum da yarın hallolur sanırım. PU'ya girmeden kapatmayın haftayı @akirafes i de tagleyem hayal kırıklığı yaşamasın hahah Mayıs 22, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 https://status.robertsspaceindustries.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 (düzenlendi) Patladık mı şimdi İndirttim millete bekliyorlar Mayıs 22, 2020 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 valla şimdi indirme bitti, patlak abi. yani yeni sürümü dün launchlayıp, eventi bugün launchlasalardı ya ne gerek vardı böyle yapmaya. saçma sapan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 (düzenlendi) 26 dakika önce, Xenocide dedi ki: @Goering 'in bahsettiği Arena Commander modu oyunun. Sadece gireyim, arena dogfight yapayım diyosan onu oynuyosun. Oyunun asıl kısmı Universe modu. evet, oyleymis de combat mechanic'leri falan hosuma gitmedi. (bir ruhsuzluk var genel) descent, xwing vs tie fighter, wing commander saga, wings ile buyuduk tabii... Mayıs 22, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 abi o da herhalde şeyle alakalı ya, combat esnasında geminin hasar gördüğünü falan net anlamıyosun henüz. biri seni vurduğunda gerekli alarmları da accurate almıyorsun, muhtemelen efektler falan eklenir bi de onlara. çoğu zaman combat esnasında panellerde her şey normal gibi gözükürken ve hit almıyomuş gibi görünürken bi anda patlıyorum çünkü meğer shieldım düşmüş, üstüne adam gövdeyi delik deşik ediyormuş. lakin bunların visual karşılıkları doğru çalışmıyor hala. şu an doğru çalışan tek şey flight mekaniği. ha uçuş hissiyatı da hiç tatmin etmedi diyosan, o zaman ayrı. Gerçi onu da PU'da denemen lazım, uzaydan gezegene inip atmosferin içinde sürüp tekrar dışarı çıkmalı, istasyona inmeli kalkmalı falan hareketler yapıcan ki flight mekaniklerini hissedebilesin yoksa arena commanderda boş uzayda bi hissiyat yakalayamazsın çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 3 saat önce, razzRaziel dedi ki: suprise motherfuckers. ilk baş 11gb koyup sonra tekrar tıklamayıgerektiren bi 48gb update tam trollük örneği ya. Aptal telefonda alintiyi silemiyorum. 160 kisilik queue soktu sonra launchera geri atti. Yine girdim bekliyorum. İyi ki almadan denk geldi su trial : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 oha valla beni de soktu, queue olayını ilk defa görüyorum ahah nası yığıldıysa millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 yok valla yoğunlıktan mı server mi patlak bilmiyorum. iki queue girdim ikisinden de launchera geri attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Yama yaptı girdim karakter yaratma ekranında kalıyor ilerlemiyor Girdiniz mi siz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Oldu tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 karakter ekranına geldim de beyaz kaplamasız gözüküyo karakterler. hiçbi şeye tıklayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 ben yaratım karakteri tam giriyordu yine dondu sabaha doğru denerim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Karakter seçme ekranını geçemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 twitch den oyunun olduğu tüm oyuncuların ekranı gözüktüğü yerde bir çoğu gender ekranında gözüküyor bekliyorlar Giren de çok ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 En son onu da gecti baglanti hatasi verip duruyordu karakter ekranina gelmeden. Shift delete cektim yani denemeden sds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Evet en son o duruma geldi, verdiği hatayı araştırdım, seçenekler arasında oyunu silin tekrar yükleyin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 bozdunuz ulan oyunu beleşçiler sdfg ben de giremiyom sizin yüzünüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Tekmeyi attılar galiba TR ye yoğunluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Account data update failed alıyorum ben sürekli, error 16007 mi ne öle bişi. bağa tekme vuramassınız PARA VERDİM BEn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar