Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 42 dakika önce, sylvanas dedi ki: ben de hesap açtım, v3.9 kaç gb yer istiyo? bir hafta deneyebileceğiz galiba şimdi. 55gb falan download var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 10 saat önce, serkanay dedi ki: Vay Arkadaş ben neyi yanlış yapıyorum? Ryzen5 2600/RX5700/16GB Ram sistemim. Geçen bir girip bakayım dedim 10-15FPS görünce kapattım. Ayarları ne yapmak lazım? Ya da nereye girmek, nerden başlamak lazım? Abi şu an oyuna baslayabildigin sehirler en buyuk ve optimize edilmemis sehirler. Oralada bende de fps dusuk, lorville, area 18 ve en yeni gelen new babbage'da cikabiliyosun. Ucunde de performans yerlerde. Zaten bu 3 şehrin disina cikabilirsen eger o zaman alirsin 40+ fps detaylar en dusukte tabi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Ya bu herkese acik mi event? Paket satin almayan da girip oynayabiliyo mu su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) Açık galiba. Haber siteleri de free to try yazmış. https://www.pcgamer.com/another-star-citizen-free-fly-event-is-coming-this-week/ https://www.kitguru.net/gaming/joao-silva/star-citizen-will-be-free-to-play-for-10-days-starting-this-friday/ Mayıs 21, 2020 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) 36 dakika önce, Xenocide dedi ki: Ya bu herkese acik mi event? Paket satin almayan da girip oynayabiliyo mu su an? evet (22'sinde) ama fuar gibi bir event bu, her gun baska ship deneticek. EXPO / fuar alani falan yapmislar sanirim. o yuzden "free play" yazmiyor, "free fly" yaziyor anladigim kadariyla... Mayıs 21, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paketi olmayan nasi yapcak ki acaba hahah girip gemiye binip inicek mi cjjd baska zonea gitmek isteyince not permitted diyip vurcaklar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) STAR-NPKJ-HBZ4 Olum benim kodumu da kullanin, şu başliga en cok kontribüt edenlerdenim Off double post yapmisim sorry. Telefondan bu kadar oluyo Mayıs 21, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 bu scamler ne yapıp edip hep ref dilenciliğine geliyor hiç şaşırtmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 1 saat önce, Xenocide dedi ki: STAR-NPKJ-HBZ4 Olum benim kodumu da kullanin, şu başliga en cok kontribüt edenlerdenim Off double post yapmisim sorry. Telefondan bu kadar oluyo kullanacaktım da sadece hesap açtım deneme vardır diye. ben pledge almadıkça bir şeye yarar mı bilmiyorum. yarıyorsa başka da açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, deftonez dedi ki: bu scamler ne yapıp edip hep ref dilenciliğine geliyor hiç şaşırtmadan. Ya bi sey dicem. You made your point. Geldin, burda diyecegini dedin, oyun scam dedin, enayisiniz dedin vs. Dedin de dedin. Okey. Anladik. Hala derdin ne? Kavga mi cikarmaya calisiyosun nedir yani? Zirt pirt şu başliga gelip şunu yapmanin amaci nedir? Farkli bi şey de soylemiyosun. Ayni şeyleri papağan gibi tekrarlayip duruyorsun. Scamiz, ref dileniyoruz, şerefsizin onde gideniyiz, acayip scammerlara da paramizi domaliyoruz, zevk aliyoruz bundan. Tamam? @sylvanas hesabi ref ile actiktan sonra sistem onu kaydediyor. Yarin oburgun satin alma yaparsan da rewardlar geliyor iste. Ne zaman yaptiginin onemi yok. O yuzden yeni hesap basarsan olur yani calisir Mayıs 21, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 yorma kendini: https://forum.paticik.com/profile/15479-deftonez/content/ attigi mesajlardan ne oldugu belli zaten. oyuna gelirsek, sanirim fps gibi gemi etrafinda gezdirecek - bazilarina binebiliyor olacagiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) Yok abi ya önceki freeflylarda listedeki gemiler gün gün free oluyordu fuardan gidip ekliyordun filona sonra çıkartıp uçuyordun. Bu da öyle olur. Ama hiç game pack olmayanlar girebiliyor muydu bilmiyorum. Edit:Twitchte elemanın tekine sordum herkes girebilecek diyor:D Mayıs 21, 2020 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Kaç gibi free fly oluyoruz?? Girdin baktım benim hangara in cin top oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 63 gb yer var indirmeye başladım. decompress extract falan yapmadan direkt dizin indiriyordur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 İlk bi 15 gb indiriyor install etmeni istiyor edince tekrar devam ediyor, bırakıp gideyim sabah hazır olsun gafletine düşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Daha önce freefly bir eventte sahip olmadığım gemi ile uçup gezegene iniş yapmışlığım var. İzin veriyor. Ama paket konusunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 indi ama account update failed hatasını geçemiyorum launch dedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Dene girer bana da oldu demin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 girebildim, hangarda geziniyorum da nerden ne yapabiliyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Daha ses seda yok bekliyoruz, bilgi de bulamadım şu saatte aktif olur falan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 şimdi eve gelip bi baktım da client hala 3.9.0'da. Eğer 3.9.0'da bu eventi launchlarlarsa fail olur. Çoğu kişinin söylediği şey, one of the most unstable patch ki doğrudur. 3.9.1'i getirip öyle yapsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 3 PM GMT gibi baslmasi lazim, yani 30dk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 beş dakika önce girip çıktım bir şey görünmüyordu. gelse de denesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 (düzenlendi) hangar zaten bos anladigim kadariyla, diger secenekten "rental ships" falan var. ondan sonra skirmish/dogfight falan yaptiriyor. edit: hic benlik degilmis. elite veya freelancer falan havasi bekliyordum... Mayıs 22, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 suprise motherfuckers. ilk baş 11gb koyup sonra tekrar tıklamayı gerektiren bi 48gb update tam trollük örneği ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar