Sawer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-a520-i7-2-gb-nvidia-gt540m-ekran-karti-8gb-ddr3-ram-garantili-99997608/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 1.350 ? valla laptop ihtiyacım olsa alırdım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Valla güzel fiyat :) bugun al, ilerde ihtiyacın çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Yalan söyleme arkadaşım bende 555m li laptop var bütün güncel oyunları yüksek ayarlarda falan çalıştırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ayrıca seninkinden de halamda var bir tek wow oynayabiliyor o da orta ayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dat hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Neyse yeterince baltaladığıma göre gidebilirim iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 resim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sipeyskeyk said: Yalan söyleme arkadaşım bende 555m li laptop var bütün güncel oyunları yüksek ayarlarda falan çalıştırmıyor. asfda şu gerçek yalnız. gtx olmayan nvidia serisiyle oyun eh işte kıvamında. bende de gt550 var mesela. oynatıyo mu oynatıyo, yuksek aramayın tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Editor said: resim ? link'de resim olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 refubrished fln değil di mi bi arkadasıma gösteriyorum ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ekran kartı için benchmark sonuçları: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 MelihMercan said: refubrished fln değil di mi bi arkadasıma gösteriyorum ilanı Hayır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Skyrim will only run fluent in low to medium detail settings. head shooooot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shumin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Bu duruyosa alam ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 al ama ben aracı olurum 100 liranı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Hoooop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shumin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Özelden taciz etti burayı da baltalayam. Fanında manında problem yok di mi bunun? Fatura falan da varsa yarın gelip alayım istanbula. Sonra elazığa gitmem lazım gemlikteyim şimdi. Fiyatta anlaşırsak halledelim o işi bu akşam haber edersin mutlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hem özelden hem burdan yazıyosun :S yok hiçbir problem fatura fln herşey tamam. Fan ile alakalı bir sıkıntı çekmedim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shumin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Özelden de taciz eden bendim zaten orada öyle gözükmüş kesin moderatörlerin işi aramızı bozmak için yapmışlar gibi duruyor. Her neyse yarın alıyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 duruyor mu bu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shumin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yok ben aldım. sağ olsun arkadaş söylediği zamanda geldi 5 dakikada bitirdik alışverişi. fakat şu an bayağı sorun yaşıyorum zira diablo 3'te bile en düşük ayarlarda oyun acayip kasıyor. şimdi başka bir oyun yüklüyorum bakalım yine böyleyse keşke 5 dakikada değil de oturduğumuz yerde bir iki oyun program deneyip de alsaymışım diyeceğim. hee bir de sen alacaksan ben 1100'e satabilirim ben. önce memnun olmadığımı söyleyip sonra satmaya çalışınca zor tabii ama deneyeyim yine de şansımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 temiz bir format falan çek de dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shumin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 acele ettik vallahi neyse yapacak bir şey yok. eğer laptop almayı düşünen varsa http://www.toshibatr.com/CampainDetails.aspx?CampainID=10 1380 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 MasterHapLo said: oyun icin zaten laptop falan almayin abi. walla son 10 senedr laptopla oyun oynuyorum skyrim high calısıyo coguy oyun highfda sorunsuz su an kş aletimde n53 v129 ekran akrtı tırt o aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar