Crawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Orta seviye telefon ihtiyacım var ama şu iki model arasında kaldım.. Sony Xperia U Sony Xperia Sola İkisi de hemen hemen aynı özelliklerde. Fiyatları arasında 100TL fark var. Sola daha pahalı. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya 750-850 fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz başka bir marka olabilir mi? Olabilirse neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Sola'da bir sürü yeni teknoloj var çünkü, çok iyi alet. Ekranı da daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Teknoloji derken ne demek istedin? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4408&idPhone2=4437 Xperia U'da bir tek hafıza arttıramama eksikliği var. Fiyatı da bu yüzden düşük diye biliyorum. Zaten çıkış tarihi olarakta ikisi de peşpeşe çıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Şimdi incelerken gözüme çarptı. Xperia Sola'da NFC mevcut. Teknoloji dediğin bu muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 NFC, floating touch, bluetooth 3.0, sürekli autofocus, a class dac. daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bende u ya da sola alacaktım, sola aldım. git 2 telefonuda eline al sende sola alacaksın. yani bunun özellikle ilgisi yok u'nun alt tarafındaki plastik çok dandik. ama acelen yoksa bekle biraz, sony go ya da sony t alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 -Crawler- said: Teknoloji derken ne demek istedin? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4408&idPhone2=4437 Xperia U'da bir tek hafıza arttıramama eksikliği var. Fiyatı da bu yüzden düşük diye biliyorum. Zaten çıkış tarihi olarakta ikisi de peşpeşe çıkmışlar. soru soruyorsun üzerine sorunun tek opsiyonunu savunuyorsun değişik misin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 xperia u alacaksan ben sana satayım 600 liraya 2 sene garantili faturalı gidipde 800 lira boşuna para harcama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 o fiyata 2. el bi sensation ya da s2 bulup almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu konuda özürlüyüm de, bu samsung,iphone harici akıllılara da uygulama yüklenebiliyormu? Nasıl anlayacaz o özelliğini ? Mesela sola ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sola güzel de altındaki o çıkıntı pek hoş durmuyor solaya bir de 2. kamera koysalarmış u ile kıyasa bile gerek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 s3 mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 samaella said: bu konuda özürlüyüm de, bu samsung,iphone harici akıllılara da uygulama yüklenebiliyormu? Nasıl anlayacaz o özelliğini ? Mesela sola ? yükleniyor. solanın işlemcisini vsde baya başarılı buluyorum ben, fanboy gibi oldum ama ^^ s3 minide tatlı duruyor bu arada. solanın tek sıkıntısı şarjda iken kullanırsan çok ısınabiliyor biraz ki tüm telefonlarda vardır sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ics ile ücretsiz bir navigasyon geldi birde sonylere kullanıyorum ben. wise assistant mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar