Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bazen bir tını duyduğumuzda ve ya doğru zamanda belirli bir sahneye şahit olduğumuz da sanki böyle başka bir boyutta nostalji yaşıyormuşuz gibi bir haller oluyor.Bunun herhangi bir tanımı vs var mı herhangi bir bilimde ? Nasıl anlatacağımı bilemedim ama elimden gelen bu.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dejavu değil be, başka bişey bu. Ani bir mod mekan duygu değişimi gibi.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 e dejavu iste :) Sanki daha once yasamis daha once bulunmussun hissi....
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Editor said: e dejavu iste :) Sanki daha once yasamis daha once bulunmussun hissi.... Yok onu demiyorum, daha önce yaşamışlık hissi felan değil. Yoksa dejavuya doymuşluğum var. Başka birşey bu ama anlatamıyorum suç bende eheh
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 alakası yokta yazmak için yazdım sdf
Mal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 demin iki kere oldu bana. his flashbacki ismi.
Öne çıkan mesajlar