LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ahahah ben o muhabbetleri yapcak bi okul arkadasi bulamiodum lan.. zegna gelse de anlatsa, sirf muhabbet olsun diye herifin evine gitmistik 12 sene once :D universitedeydik o vakit.. shit.. efkarlandim la.. @copry kendini costurma filtresi conem, yaptigin herseyi istatistiklerle pompaliyosun, adamdan sayion kendini, ego overload oluyo falan cok zevkli. @dasaaa olm azerbaycan i, bizim region a dahil etmeye calisiyorum, eger basarabilirsem, orda projeler cikarabilirim, buda bol bol gorusuruz bol bol iceriz demek. icme katsayimizi, copry, zegna, kharon, absolut, archangel, wastryx gibi kaynaklara danisabilirsiniz ;) fena degilizdir kendi capimizda. @di benimde en basinda anlatmaya calistigim oydu, asla bir emre kadar unix ci degil, veya adama irc de ne zaman soru soruyordu bilemiyorum da 2001 de ayni evde calistigimiz ortamda, herif bildigin BSD kullaniyordu desktop olarak.. ;) korhan kaya ile firewall kasiyolardi gerci basardilarda, proje tutmadi. neyse iyidir kendisi, abartir eder, ama kendinden konusturur bi sekilde, bilgiside yerindedir. severim adami.. bu.. safak 3 bu arada ahahha baska yooooook :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 luniz gerçek hekır olsan forumu heklerdin........., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi adam senin hesabından mesajlar atmaya başlar. zaten canı orada sıkılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Black_Lupin said: o pagan benim sunucumdu vay be görünce içim cız etti.. baya uğraşırdım..sen kimsin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 adammıyım lan ben adammı!! ALLAH KAHRETSIN BENI!!! proximity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 baska pagan heralde o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 adı direk pagan olan bir tane sunucu vardı onuda ben yaptım arkadaş. ahmet pagan, ismail pagan bilmem ben. pagan derseniz ilk akla benim sunucu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 tarih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 2004-2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bigün yine roketle starbaxta oturuyoruz. baktık karşı köşede inanılmaz güzel bir hatun oturuyor. kucağında bilgisayarı, elinde white mocha'sı, keyifle sörf yapıyor. dedik gel bunu işletelim. browser'ını yapacağımız bir sayfaya yönlendirelim. hatun tav olsun. ben hemen üstün HTML bilgimle "senin güzelliğini benim zekamla birleştirmeye ve sevişmeye nedersin??? imza romantikhacker" yazdığım bir sayfa oluşturdum. o sırada roket starbucks wifisinden merkeze sızmış, kahve tariflerini değiştirmeye başlamıştı... (burada kolombiyada sendikalı işçileri kurşuna dizdikleri belgelere de rastladık ancak bunları söyleyemem.) sonra kızın bilgisayara ulaştık. ancak... kız macbook kullanıyordu ve macbooklara virüs girmez. iki deha bu detayı nasıl atlamıştık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Allah muhabbetinizi arttırsın da ben hala dl yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Black_Lupin said: adammıyım lan ben adammı!! ALLAH KAHRETSIN BENI!!! proximity senle ben aynı paganın çocuklarıymışız ama o çıktı ortaya asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 plottwist süper geldi shHAHAHFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Xenocide said: Black_Lupin said: adammıyım lan ben adammı!! ALLAH KAHRETSIN BENI!!! proximity senle ben aynı paganın çocuklarıymışız ama o çıktı ortaya asda ben biliyordum da sen benim o olduğumu bilmiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aranızda kan davası varmış gibi bir izlenim uyandı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 olabilir valla bilemedim. biriyle kavgamsı bişey etmiştim sanki o şıtaf kadrosundan da hatırlamıyorum baya önceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aquila said: Ardeth said: ben de orta3teyim ama bi yandan da quantum çalışıyorum, o zamanlardan edindiğim bir hobidir ben elfim, Ben cuceyim diye aptal aptal dolasiyodunuz lan o zaman. o diger hobimdi iste evde gizli gizli quantum calisiyodum bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 goldbären said: luniz gerçek hekır olsan forumu heklerdin........., bu konuda yorum yapamam dostum :D ama hacklemek demezdim ben ona da bol bol pm atiyorum zegna ya nedanko ya, biseylere denk geldikce diyim ;) daha fazla sorma.. bilme.. bosver, kafedeki hatunun hayaline odaklan ahahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Can bir ara "hacking" nedir diye kitap yaz haci. Bir yerleri kirmak, iceri girmek falan zannediyor hala insanlar. Seni de gazetelere cikaralim. Mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi gelince bana anlatacaksın ama birbir bunları! vallahi meraktan çatlayacağım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 heking nedir http://literalminded.files.wordpress.com/2009/05/jack-ths-shining.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 valla Emre, kankacim yazmayi becerecek adam degilim ki gordun dasaaa kurtardi durumu:D ama iyi okurum ben eheh okusam olmami? bide bro, bole soluon soluon sonra beni tatavaya aliyosun zannetcekler ha.. :D bi adam gibi yorum yapta su linkedin e zamaninda biraktigin kabilden, anlasin millet makara yapmadigimizi :P @dasaaa tamam yavru dert ettigin seye bak ya ;) edit: bide gercek anlamini paylasalim ya, boyle olmaz.. http://www.catb.org/esr/faqs/hacker-howto.html#what_is edit2: r wikipedya da daha guzel farklariyla falan aciklamis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Masakari said: Allah muhabbetinizi arttırsın da ben hala dl yapamıyorum. jdownloader kur. flashget ne lan bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sene 2012 adam hack dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 “İyi hacker’ı herkes tanır ama gerçek hacker’ı kimse tanımaz” diye bir laf var ama siz adınızı açıkça söylüyorsunuz... yeni mottom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar