Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamer Şahin bir Türkiye komedisi

mani

Öne çıkan mesajlar

ahaha.. arkadaslar bilmiyorum dedigim, bilmedigim anlamina gelmesin :D

10 sene dolmadan yorumum sadece bilmiyorum olur.. :)

ama rus olayini cidden bilmiyorum, ben askerdeyken falan olmus herhalde o olay.. cidden haberim yok :D

onun disinda, bir cok yeriyle dalga gecilmis tek tek toplamiyim sana istersen..

edit: hocam kuresel savas cikarabilmen icin, illa fuzelere bir tusla dokunabiliyor olman gerekmez bu bir.
ikincisi bunu bu sekilde soylememis ve onun yerine birileri sozleri isine geldigi gibi manupule etmis olabilir.

ucuncusu mesela bir bilgiye sahip olursun, o bilginin degerini hesaplarken var oldugundan cok daha buyuk olarak degerlendirirsin, uslubunun ve egonun yardimiyla talihsiz demecler verebilirsin. ama bu bilgiye sahip olmadigin anlamina gelmez..

tutup da atiyor bu herif diyeni hakli cikarmaz..

demek istedigim o..

edit 2: ben suclusunuz demedim, attigini da dusunuyor olabilirsiniz, buna da saygim var dedim, ama parlak fikirlerinizi ortaliga sacarken, gitti yere bakmakta fayda var dedim.. olay o.. isteyen istedigini dusunebilir.. yeterki dusunsun, dusunmeden konusmasin.. demege calistigim o.
Sosyal ağlarda paylaş

şu sana mantıklı geliyorsa dahada birşey demiyorum. şimdi küresel anlamda bilgi sahibi bir insansın. soğuk savaştan çıkmış birbirine hali hazırda düşman bir sürü ülke. hem amerikanın hemde rusyanın içinde bulunduğu afilli işlere giriyosun ve türkiye gibi bir ülkede rahat rahat geziyosun. adamın kafasına sıkarlar LAN!. rahmetlinin bir sözü vardı HADİ ORADAN!.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada myshkin tekrar baktimda, senin soylediklerinden bahsetmedim ben elestri olarak..

ilk sayfaya bak, cok sevimli yorumlar var son derece kisisel olarak tanisiklik sayesinde edinilebilecek bilgiler, tahminler vs..

benim kast ettiklerim onlar.. yanlis anlasilma olmasin
Sosyal ağlarda paylaş

ok..

sorun su ki, mesela bundan 12 sene once bir petrol devi sirketinin tum web sitelerine ulasmistim, ordaki bilgiler bence cok onemli degildi, ama belki ahmet bu bilgilere ulasan bir adam olsa, bu bilgileri degerlendirirken, egosunun yardimiyla, tutupda gazeteye,

"kuresel petrol krizi yaratabilirdim, ama yapmadim" dese..

birincisi bu onun gercekten buna sahip oldugunu gostermez, ikincisi kendisinin uslupla ilgili sorunlari oldugunu gosterir, uc boyundan buyuk egosunun isaretidir..

dogrumu?

bende bunu soyluyorum, her zaman boyle sorunlari oldu bu adamin.

ama bu anlattiklarinin bir cogunun da dogru oldugu gercegini degistirmiyor.. ilk mesajimda bunu demisim, hala bunu diyorum
israrla herifin abarttigi yerlerle ilgili yorum yapmaya calisiyorsunuz.

e yapin.. ne diyim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

:D hocam 2004-2007 yillari arasinda Turkiye deki, 19 universite de 30k dan fazla kisiye seminer verdim...

hep sordugum bir soru vardi orda,

hacker olmanin birinci kurali nedir?

herkes atlardi iste, hersey bilmek, merak etmek, linux bilmek, zart olmak zurt etmek..

hayir derdim, ilk yapmaniz gereken bir kiz arkadas bulmak ve daha sonra terkedilmek.. :D

kac kisi gercekten gelip, msn var kirilcak abi bi bakarmisin diye sordu, inanamazsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi sözlüğü hackledikten sonra duymuştum ben bu adamın ismini. herif yanlış hatırlamıyorsam domain sunucuna sahte kimlikle faks falan çekmiş şifremi unuttum falan diye, öyle erişim elde edip, kendi sunucularına yönlendirmişti domain'i, sonra da ekşi sözlük sunucularını hekledim diye takılıyodu. mevzu tam böyle olmayabilir tam hatırlamıyorum, ama sözlükte yazıyordu.

buna mı saygı duymamız lazım yani şimdi? gerçekten çok şişirilmiş bi adam belli ki, yaptığında da ohaa abi süper denicek bi olay yok.
Sosyal ağlarda paylaş

...
"Siz TV'nin kumandasını tuşlarına tek tek basarak kullanıyorsunuz. Bizler ise aynı anda iki - üç hatta dört tuşa birden basılınca neler olabileceğini düşünüyoruz. Bunun cevabını bulmaya çalışıyoruz."
samsung 46" hedehödö model led tv kumandası, denendim bişi olmadı.
hekır oldum, nihohooh
Sosyal ağlarda paylaş

roket o sol da yaptigi idi, network solutions diye bir firma yonetirdi o donem tum domainleri, onlara sol un sertifikalariyla imzalanmis mail gondermisti ;) olay fax degil yani, sol un sertifikasi expire olmustu kimse farkinda degildi.

eksi de nasil oldu neden oldu cok net hatirlamiyorum.
bildigim sedatla fena kapismislardi.

saygi duyun demiyorum zaten, duymayin siz bilirsiniz de.. yorumunuzu yaparken duzgun yapin diyorum.

zaten adamin avukati gibi gorunuyorum da, bu olayi tamamen su sekilde degerlendirebilirsiniz, sonucta burda yorum yapan insanlar daha babalarinin pacasina varmamisken hani bu konustugunuz forum paticik olmazken, daha UO tr iken,
o server ilk kurulurken korhanin kod yazdigi odada bulunan diger 3-5 kisiden biri tamer.

uslubu yanlistir, yoruma aciktir, ucuyordur kaciyordur.. ayri.. ama iyi insandir.. ve arkadasim icin sacma sapan destursuz konusmayin diyorum.

bu..

ister saygi duyarsiniz, ister duymazsiniz da.. adamin yemek yediginiz kapta bile emegi var ;) (pati den bahsediyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

ok..

sorun su ki, mesela bundan 12 sene once bir petrol devi sirketinin tum web sitelerine ulasmistim, ordaki bilgiler bence cok onemli degildi, ama belki ahmet bu bilgilere ulasan bir adam olsa, bu bilgileri degerlendirirken, egosunun yardimiyla, tutupda gazeteye,

"kuresel petrol krizi yaratabilirdim, ama yapmadim" dese..

birincisi bu onun gercekten buna sahip oldugunu gostermez, ikincisi kendisinin uslupla ilgili sorunlari oldugunu gosterir, uc boyundan buyuk egosunun isaretidir..

ee zaten biz bu yüzden palavracı diyoruz.
arkadaşın olduğu için egosu yüksek yapar böyle canıms diye geçiyorsun ama palavracı olduğu gerçeğini değiştirmiyor

microsoftun sitesini hackledim dersin, aferim der geçeriz
ama direkt bill gatesin tüm bilgileri aldım elimi öptürecem adama lulz dersen hıhı canım kıçın açık kalmış diye dalga geçeriz
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

ok..

mesela bundan 12 sene once bir petrol devi sirketinin tum web sitelerine ulasmistim

Abi bu çok büyük petrol şirketi BP mi oluyor?
Ben bayağı bir 6 haneli icq kaldırmıştım bu işten sdjklf

PS : Tarih 2001 yada 2000 falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...