sadman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu beta için niye 10gb dosya indiriyor? halihazıda bulunan rift dosyalarını copy paste yapıp, extra olanları download etmek mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 mümkün değil ayrı bir client bu pts gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 olmadı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yeni mi başlıyorsunuz acaba oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yok, ilk günden beri hesabım var ama çok fazla oynamıyorum, arada sırada 1-2 ay açıp takılıyorum tek başıma. hiçbir zaman focus olamadım ama her zaman beni çeken bişey olmuştur bu oyunda adını koyamadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aklimi celdi bu expansion, bayagi eklenmis malzeme var yeni arti ev falan gelmis. duo basladik bakalim hayirlisi. 15 gun idare etse yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 oyunu güzel makyajladılar ya yoklukta iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Oyun diger oyunlara göre su an daha iyi bence :) sadmanın dedi gibi yoklukta iyi gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bu ev olayı nasıldır, nedir, güzelmidir ? açıklayabilecek birisi var mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Valla ben çok fazla bakmadım ama gördüğüm kadarıyla bir olayı yok. Vendordan gidip direk satın alıyosun. Dünyadan izole bi şekilde, görünmez duvarları olan sırf laf olsun diye oyuna eklenen bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Instance'ta yani evler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 evet instanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 trial oynuyorum 2 gündür şu oyun türkiyede neden tutmadı anlamak zor saçma sapan uzak doğu oyunlarını tonla oynayan var kesinlikle hakettiği yerde değil rift alsammı diye düşünüyorum sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 WoW'dan fazlası sadece grafikleri olduğu için olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 wowdan çıktığı andan beri fersah fersah daya iyi rift oyun motoru dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bilmiyorum sanırım oyun bana fazla kolay geldi. 1-2 ayda üzerindeki eşyaları diziyordun. sonra mini game de pvp pvp... rekabet pek yok. guildlar arası olsun, oyuncular arası olsun. en azından benim hatırladığım hali budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ağır bir motoru var ama alışınca gidiyor onun dışında WOW dan 2 gömlek üstte bir oyun. ( Pardon uçan binekleri yok ) Türkiye'de tutmadı çünkü o dönem çıkan her oyun WOW ile kıyaslandığı için daha ilk 10 leveline bakıp WOW çakması dendi, kenara atıldı. Yinede EVE gibi bununda kendine özel bir kitlesi oluştu. Kendi aralarında geçinip gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 jonq said: Türkiye'de tutmadı çünkü o dönem çıkan her oyun WOW ile kıyaslandığı için daha ilk 10 leveline bakıp WOW çakması dendi, kenara atıldı. Yinede EVE gibi bununda kendine özel bir kitlesi oluştu. Kendi aralarında geçinip gidiyorlar. WoW çakması olmayan kısmını ben göremedim pek ? nedir varmıdır "farklı" yapan noktası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 open world content wowun 5 katı falandı benim oynadığım zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 WOW vs RIFT tartışmaları daha önce çoğu kez yapıldı. Eski konulara bak lütfen. Aynı şeyleri ikide bir baştan tartışmak istemiyorum artık. Şu bir gerçek ki WOW'ın populeritesi yüzünden çıkan her yeni oyun ( klon olsun olmasın ) gibi buna da klon klon diyerek Rift'in çok hakkı yenildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Zaten swtor un artık yılan yılmaz savunucusu kendisi, laf anlatmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 oyunda epey oyuncu var mı? ben bıraktığımda oldukça boştu bu yüzden çok sıkılıyordum. gw2, diablo3, bf3 üçlüsüyle takılıyorum aslında almaya niyetliydim expansion'ı ama değer mi bilemedim. gw2 ve d3'ün baydığı şu günlerde gideri var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 trial oynadığım dönem de oyuncular la karşılaşıyorsun baya baya, yada onlarda benim gibi sınırlı lvl atlamıyolarsa eğer :) oynayan var gibi duruyor yani, oyun yok işte wow a dönmektense başlasammı bi gaz alsam dalıp gidicem rift dünyasına. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ya low level yerlerde pek adam bulunmuyor quest vs falan yaparken ama warfront ve instancelara + open world raide falan her daim adam bulunuyor her lvlda. Icewatch serverında da populasyon iyiydi gayet geçen ay. Çıktığından beri hakkı yendi bu oyunun halbuki gayet iyi durumda. Geçen biri demiş Eve gibi kendi sadık tayfasını oluşturdu diye. Hakkaten öyle ne gelen var ne giden. Hep stabil, sabit:) Edit: Bi openworld pvp'si eksik işte, o da pvp serverında adam yokluğundan. Anlamış değilim :/ Edit2: Ne kadar çok adam demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Eskiden, Instant Adventure olayının oyuna geldiği dönemler ki benim başladığım zamana denk geliyor, Blodrion serverinde ne pvp dönerdi. 2 full raid rift kavgası yapardı zerg üstüne zerg şehirlere baskınlar falan tey tey... Ondan sonra WoW da WoW... Wow kadar taş düşsün başınıza. Yazık ettiniz güzelim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar