erdalz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 düz 29u doldurunca, yüksek 32yi doldurunca, doktora 35i doldurunca bitiyor diye biliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hacı sen 86lı değil misin? okul gönderecek onlarda ss kabul edecek... okulun bitmediyse askeriye hiç bişey yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 87'liyim. Bakalım yarın koşturcam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yeni gidip gelmiş biri olarak söylüyorum hayatımın en güzel günleriydi. devam etmek istedim olmadı. her türk gencinin vatani vazifesidir nöbet tutmanın huzuruna ordaki kardeşliğe alışınca insanın eve dönesi gelmiyor. biran önce git yap derim. insanların söylediklerine kulak asma XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 gitmemek http://www.wpclipart.com/sign_language/thumbs_up_large.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Vingthor said: yeni gidip gelmiş biri olarak söylüyorum hayatımın en güzel günleriydi. devam etmek istedim olmadı. her türk gencinin vatani vazifesidir nöbet tutmanın huzuruna ordaki kardeşliğe alışınca insanın eve dönesi gelmiyor. biran önce git yap derim. insanların söylediklerine kulak asma XD Yarın gidip başvuruyorum. Tutmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 86 lı olup olmaman farketmez!! yüksek lisansa başladığından itibaren askerlik 3 yıl tecil verir. Bu süre içinde bitiremezsen, askersin. Çünkü artık yüksekten atılma da kalktı, adamlar "gelince yapsın şeklinde" düşünüyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Tek seçeneğin 3 gün askerlik için sınav oluyor ya, o sınavı kapsayacak şekilde rapor alıyorsun. Böylece bir sonraki döneme kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 deadwoll said: Vingthor said: yeni gidip gelmiş biri olarak söylüyorum hayatımın en güzel günleriydi. devam etmek istedim olmadı. her türk gencinin vatani vazifesidir nöbet tutmanın huzuruna ordaki kardeşliğe alışınca insanın eve dönesi gelmiyor. biran önce git yap derim. insanların söylediklerine kulak asma XD Yarın gidip başvuruyorum. Tutmayın beni. yok lan aman diyim ne askerliği ben kim askerlik kim yapmasam yapmam alakam yok şaka yapıyodum ya dfhkd askerliği öven abi rpsi yaptıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hakkaten şundan gaza gelip gidip ölsen falan ne gülerim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Vingthor said: yeni gidip gelmiş biri olarak söylüyorum hayatımın en güzel günleriydi. devam etmek istedim olmadı. her türk gencinin vatani vazifesidir nöbet tutmanın huzuruna ordaki kardeşliğe alışınca insanın eve dönesi gelmiyor. biran önce git yap derim. insanların söylediklerine kulak asma XD abi ciddi misin? Moral ver az oyleyse cidden :) edit: lan sakaymis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Manyak mısın, nasıl ciddi olabilir ki :D:D:D:D edit: Vingthor said: hakkaten şundan gaza gelip gidip ölsen falan ne gülerim ya AHAHAHAHAH XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Vingthor said: hakkaten şundan gaza gelip gidip ölsen falan ne gülerim ya Ölürsem sebebimsin. Sabah gittim tecili bozdurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Anelor said: 86 lı olup olmaman farketmez!! yüksek lisansa başladığından itibaren askerlik 3 yıl tecil verir. Bu süre içinde bitiremezsen, askersin. Çünkü artık yüksekten atılma da kalktı, adamlar "gelince yapsın şeklinde" düşünüyorlar... İyi de 2.5 senelik vermişler işte tecili. 2010 eylülünde başladım, 2013 martında askere yolluyorlar sdghgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Baggio said: İş yerinin çirkeflik derecesini bilemiyorum ama askerlikle ilgili bir belge sunmazsan normal istifa yerine koyup dehleyebilirler, uğraşırsın sonra dava mava. Aralık celbinde gidecek olanlar 5 kasımdan itibaren silis kağıdını bağlı olduğu askerlik şubesinden alabiliyormuş, bununla birlikte şirkete istifa için başvurabiliyormuşuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Eh normal. Bu arada 12'sinde gidiyor olsan da 1 Aralık'tan itibaren resmi olarak askersin, SGK'da çalışıyor gösteremezler seni. Son güne kadar çalış malış derlerse yeme yani, en geç 30 Kasım'da bırakıcan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Sağlık personeli olarak alacaklar beni korkarım , hadi siz de gelin yanlızlık çekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Yok zaten İK ile görüştüm silis kağıdı ve çıkmak istediğim tarihi söylememi istediler herhangi bir sıkıntı yok kasım 5 kağıdı aldığım gibi istifa dilekçesini yolluyorum. Aslında hazır istifa ederken müdüre nasıl söyleyemediklerimi söyleyip rahatlayasım var belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi hangi belgeler goturuluyordu basvururken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Diploma, N.C., 3 tane de fotoğraf kimlik yerine N.C. yerine başka bir şey kabul etmiyorlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Peki abi ben zaten lisans ve yuksek lisansla tecil ettirmistim. Dosyamda vardir diplomalar herhalde. Fotograflar da vardi. Yalnizca avukatlik ruhsatimi gotururum. Degil mi? Bu arada hangi saatler arasinda yapiliyordu bu islemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 deadwoll said: Vingthor said: hakkaten şundan gaza gelip gidip ölsen falan ne gülerim ya Ölürsem sebebimsin. Sabah gittim tecili bozdurdum. ben de tecili bozdurdum gecenlerde, kasimda gel ister tecile devam edersin ister aralikta gitmek istiyorum dersin dedi gorevli. aralik celbi basvurusu ekimde bitiyor? sana ne dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 zaidral said: deadwoll said: Vingthor said: hakkaten şundan gaza gelip gidip ölsen falan ne gülerim ya Ölürsem sebebimsin. Sabah gittim tecili bozdurdum. ben de tecili bozdurdum gecenlerde, kasimda gel ister tecile devam edersin ister aralikta gitmek istiyorum dersin dedi gorevli. aralik celbi basvurusu ekimde bitiyor? sana ne dediler? zaaaaa aralıkda askersin hacı bu arada son yoklama 20 ekim.unutma gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 simdi konustum, kasimda gel aralikta git dedi kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Giovanni said: Peki abi ben zaten lisans ve yuksek lisansla tecil ettirmistim. Dosyamda vardir diplomalar herhalde. Fotograflar da vardi. Yalnizca avukatlik ruhsatimi gotururum. Degil mi? Bu arada hangi saatler arasinda yapiliyordu bu islemler? 0800-1700 arası gidip yaptırıyorsun dosyada varsa eğer istemezler bir daha. Bir de muayneye sevk ederlerse randevu alıp git hastaneye randevusuz almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar