Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Q3: CPM Revisited - ÖZ KUBAT DAMAJ - REFLEX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

silahların yeriyle niye oynuyonuz? kharonun hudda da farkı hissedemedim pek. bi chat, bi de blue team red teami gördüm. 7 fark göremedim

araya kaynamis bu gormemisim.

wide a gecince kamera aspect degisiyor haliyle. fov ile de oynayinca focus yayi biraz ileri dusuyor. dolayisiyla silahlar normalde alisik oldugumuz halinden daha geride ve kucuk duruyor.
tamamen psikolojik etki.

benim hud da chat line, team oyunlarinda kalan oyuncu sayisini renk koduyla belirttim, oteki turlu tek kalinca falan bazen anlasilmiyordu veya hangi takimda oldugunu unutuyordu insan force color kullandigimiz icin.
3d ve rotasyonlu imgeler yerine 2d imgeler koydum, yazilari ortaladim, buyuttum. kalan merminin silahin ustunde kalmasini sagladim crosshairdan uzaga bakmak gerek klamayacak sekilde.
unit per second i da ortaya aldim. Birde widescreen uyumlu aspect kullandim. Geri kalan ufak tweak. Default team arena hud istenen bilgiyi tek bakista veremiyor.
Mesaj tarihi:
deno cs go deathmatch de 0.7 kill/death yapan arkadas degil miydi bu arada?

quake de ecelimizle daha hizli olebiliriz oyleyse. aksam acik birakalim server i
Mesaj tarihi:
asfgdsf gene crit

ups yi ortaya almak iyiymiş. ben takımda kaç kişi kaldığına ordan bakıldığını bile fark etmemişim. takımlar kaç kişiden oluşuyoru gösteriyo sanıyorum gereksiz. chati ortaya almasan direk kopilerdim
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

deno cs go deathmatch de 0.7 kill/death yapan arkadas degil miydi bu arada?

quake de ecelimizle daha hizli olebiliriz oyleyse. aksam acik birakalim server i

YUKLUYORUM
Mesaj tarihi:
reborn diye bi proje varmış yeni duydum.
http://www.twitch.tv/thegdstudio/b/326106062?t=125m00s

esrealityde last hope fln demişler duel arena oyunları için asdasd

CPM lafı geciyo
  • Yeni Oluştur...