Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Ya bu "elçi"lerin koruyucu melekleri yok muydu? Hani bunların potansiyel tehlikede oldukları durumlarda gelip ortamı dağıtan melekler? Neden hiçbiri bu çocuğu umursamadı?

abi onlar için elçininde isteği olması lazım vs, orada bir sürü koruma büyüsü vsde vardı ayrıca samadriel geldi sordu, a.ık artırmada korumaya çalıştı diye düşündüm ben.

@flashh: sam o mjolniri almadıysa kafasını ... , ama alamazda dizi gereği çok saçma olur, e o zaman koymasalarmış, zeusun şimşekini koysalarmış tek sıkımlık asdasda
Mesaj tarihi:
Ya nedir bu Cass'in yazarlardan çektiği. Birde klasik Sam tripleri. En azından Crowley'i hiç kesmediler. Bu arada yazar değişti mi? Bu sezon değişecek deniyordu.
Mesaj tarihi:
abi komedi dizisi tadında izliyorum artık bu diziyi safd ne kurgu ne mantık bekliyorum, bakıyorum öyle, esprilere falan gülüyorum arada..
Mesaj tarihi:
[spo] Dean leviathan ya da vampir çıkarsa şaşırmayın, tabi hala izleyen kaldıysa. Rewrite gibi olmuş, sam bir aralar half demon gibiydi şimdide dean. O kadar şey yenir mi lan. [/spo]
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

dasaaa said:

pek kötü bi bölümmüş lan.

senin nick niye silinik görünüyor vizyon sekmesinden bakınca, bikaç kişinin daha böyle sanki nick uzun olunca mı oluyor, bende mi sorun var asadf
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Genel konu ile (eğer kaldıysa tabi) alakası olmayan Sam'in yine adet ağrıları ile baş etmeye çalıştığı bir bölüm. İzlemezseniz konuya dair birşey kaybetmezsiniz.

Zaten ilk 5 sezonu 10 üzerinde 9.5 falan olurdu Sam tripleri olmasa. Eskidern imdb 9'du 8.6'ya düşmüş Sam tripleri dışında kurguda kötü. Ama Dean ve Crowley için izlenir. Hatta Cass diyecemde o bir var bir yok.
  • Yeni Oluştur...