KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mjölnir , ayıptır günahtır kafirliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ya bu "elçi"lerin koruyucu melekleri yok muydu? Hani bunların potansiyel tehlikede oldukları durumlarda gelip ortamı dağıtan melekler? Neden hiçbiri bu çocuğu umursamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi mjölnir ve onu alan herif niye geldi niye gitti ne saçma iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Aket-Atum said: Ya bu "elçi"lerin koruyucu melekleri yok muydu? Hani bunların potansiyel tehlikede oldukları durumlarda gelip ortamı dağıtan melekler? Neden hiçbiri bu çocuğu umursamadı? abi onlar için elçininde isteği olması lazım vs, orada bir sürü koruma büyüsü vsde vardı ayrıca samadriel geldi sordu, a.ık artırmada korumaya çalıştı diye düşündüm ben. @flashh: sam o mjolniri almadıysa kafasını ... , ama alamazda dizi gereği çok saçma olur, e o zaman koymasalarmış, zeusun şimşekini koysalarmış tek sıkımlık asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bebe dizisi mi bu buffy gibi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Hadi orada koruma büyüsü vardı da bu çocuk o iblislerin eline geçtiğinde illa İbrahim Tatlıses'in mi gelip kurtarması gerekiyordu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ya nedir bu Cass'in yazarlardan çektiği. Birde klasik Sam tripleri. En azından Crowley'i hiç kesmediler. Bu arada yazar değişti mi? Bu sezon değişecek deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Niye bugun cikti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 çarşambaya almış çünkü kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 o çekici niye bıraktılar hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 3 sam ve rl hayalleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi komedi dizisi tadında izliyorum artık bu diziyi safd ne kurgu ne mantık bekliyorum, bakıyorum öyle, esprilere falan gülüyorum arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Genel konu ile (eğer kaldıysa tabi) alakası olmayan Sam'in yine adet ağrıları ile baş etmeye çalıştığı bir bölüm. İzlemezseniz konuya dair birşey kaybetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 pek kötü bi bölümmüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 [spo] Dean leviathan ya da vampir çıkarsa şaşırmayın, tabi hala izleyen kaldıysa. Rewrite gibi olmuş, sam bir aralar half demon gibiydi şimdide dean. O kadar şey yenir mi lan. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: pek kötü bi bölümmüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 NolaxThensbane said: dasaaa said: pek kötü bi bölümmüş lan. senin nick niye silinik görünüyor vizyon sekmesinden bakınca, bikaç kişinin daha böyle sanki nick uzun olunca mı oluyor, bende mi sorun var asadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hmm HADİ ONLARA BİR ŞANS VERELİM DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Aket-Atum said: Genel konu ile (eğer kaldıysa tabi) alakası olmayan Sam'in yine adet ağrıları ile baş etmeye çalıştığı bir bölüm. İzlemezseniz konuya dair birşey kaybetmezsiniz. Zaten ilk 5 sezonu 10 üzerinde 9.5 falan olurdu Sam tripleri olmasa. Eskidern imdb 9'du 8.6'ya düşmüş Sam tripleri dışında kurguda kötü. Ama Dean ve Crowley için izlenir. Hatta Cass diyecemde o bir var bir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi bugün bölüm o kadar kötüydü ki 5kere bırakıp, başka işler yapıp 3saatte falan bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben de itiraf ediyorum ki küçültüp jdownloadera download linki falan dizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 izleyen yoktur ya. ya da kızdır falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Izliyom kacirmadan.. Seviyorum ben bunlari kosulsuz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gözünü kaçırmadan izledin mi abi son bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Evet vallada izledim hatta begendim baska acidan gorunce bunlari. Neden begendinin cevabi yok ama bu kardesleri gormeyi seviyorum bilmiyorum neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar