Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 simdi biri bana ögretsin, 360p dandik şarkıyı dinleyemiyorum ya. düzgün vidyo izlemek için dahi vpn/proxy mi kullanacagız simdi? bu kadar oksimoron iş mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ulan 50mbit internetle youtubeda 240p vidyo bile izleyemiyorum bu ne ps: ttnet ile alakalı değil. superonline fiber var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Gelin VPN verelim kasmayın sağ tık clik yapıosun bağlanıosun temiz iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 şuan sizin için ücretsiz bana mailinizi atıyorsunuz size pazartesi atacaz Kupon kodunuz la beraber 3 ay ücretsiz kullanacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 seni ajan ilan etmemişlermiydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 youtubun bu kadar yavaş olmasını nedeni olan cdn sunucularının sorumlusu youtube mu? turktelekom mu? ona göre kulak çınlatalım, kim işini yapmıyor da bu kadar yavaşlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 vpn ile girince çatır çatır izlediğime göre ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 TTNet, evet. Proxy filan çok güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar