Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

harbiden çok ağır olmuş ya, anne küfrü olarak bile algılanabilir hani. düşünceleri bastırıyor anlamında dediydim ben asdf. onlar iki memeden ibaret değildi ONLARIN ARDINDA BİR DÜŞÜNCE VARDI FİZBAN VE DÜŞÜNCELER KURŞUNGEÇİRMEZDİR
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa eski konuda onlarca aynı formatta resim yayınlanınca ban yok, ama başkası koyunca ban var..

adminlerin ne kadar ........ olduklarının kanıtı işte.
ne kadar ironiktir ki aynı .......lar kpsslerde sınavlarda adam kayırmalara atamalarda adam kayırmalara ASLAN KAPLAN kesilip 10 larca sayfa yorum yazarlar.
sizin gibi ........lara az bile aslında

neyse zaten yakında forumu akp ye hakaret ve dine hakaretten şikayet ederler canlarım benim.
>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

bi yandan da haklı adam hani, 100-200 kişilik forumu yönetirken adam kayrılıyor ama 70 milyonu yöneten adam ülkeyi tikince, kendine gemicikler uçakçıklar alınca, başka ülkelerin iç işlerine karışıp isyanlarını destekleyince, ülke kaosa sürüklenirken ardı ardına zamlar yapınca, medyayı ele geçirip isteğince yayın yaptırınca, silahlı kuvvetlerinin üst düzey yetkililerini, terörle savaşan insanları içeri attırınca farklı düşüneni içeri tıkıp farklı düşündüğüm için içeri tıkıldım diye ağlayınca haksız oluyor. bu mudur ? yarın öbürgün 1-2 milyoncuk insanı katletse yine ses çıkartırsınız. ayıp denen bir şey var lan, insan kendine bakar önce.

edit: yazıyı yazarken ne olaylar dönmüş lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

bi yandan da haklı adam hani, 100-200 kişilik forumu yönetirken adam kayrılıyor ama 70 milyonu yöneten adam ülkeyi tikince, kendine gemicikler uçakçıklar alınca, başka ülkelerin iç işlerine karışıp isyanlarını destekleyince, ülke kaosa sürüklenirken ardı ardına zamlar yapınca, medyayı ele geçirip isteğince yayın yaptırınca, silahlı kuvvetlerinin üst düzey yetkililerini, terörle savaşan insanları içeri attırınca farklı düşüneni içeri tıkıp farklı düşündüğüm için içeri tıkıldım diye ağlayınca haksız oluyor. bu mudur ? yarın öbürgün 1-2 milyoncuk insanı katletse yine ses çıkartırsınız. ayıp denen bir şey var lan, insan kendine bakar önce.

edit: yazıyı yazarken ne olaylar dönmüş lan.

forumun loser adminlerinin elinde olsa ülkenin basindakilerdeki güç,3 güne ülkenin ismi değişir komple ülkeyi satarlar, şimdilik işte forumda ego tatmin ediyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...