Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

TeddyLop said:

Balığı çatalla yiyenler,alt seviyeye mensup ama dışarda balığı çatalla yedikleri zaman kendilerini elit zanneden tiplerdir.

kendini kurtarmaya çalışma şimdi sdfs

evinizde balık bıçağı çatalı da yoktur şimdi sizde
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

tayyipten gram haz etmem ama "aaaaa tavuğu elle yiyor tüü kalıbına" diyenler de komik duruma düşüyorlar be hacı.yani tayyibi eleştirecek zibilyon tane konu varken neden bu kadar basit bir şeye takılıyor insanlar

çünkü en kolayı,sokağa çıkıp eleştirsen tazyikli su ve biber gazı var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

TeddyLop said:

Balığı çatalla yiyenler,alt seviyeye mensup ama dışarda balığı çatalla yedikleri zaman kendilerini elit zanneden tiplerdir.

kendini kurtarmaya çalışma şimdi sdfs

evinizde balık bıçağı çatalı da yoktur şimdi sizde

Niye çalışayım ki? Balık-kanat-but vs. bunları çatalla yiyenlere oldum olası gülüp eğlenmişimdir,sonradan görme ve birazda kendini bir bok sanma çabaları sadece.

Evde var fakat 1 kere bile kullanmadım,dışardada kullanmadım kullanmıcamda.

Sizin gibilerin bir üst leveli ; midye dolmayı çay kaşığıyla yemeye çalışanlardır herhalde ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

doğru tahmin etmişim.sadece hamsi yemiş.yoksa kanat,midye dolma vs ile balığı bir tutmazdı sdfs

tamam kardeş sen elle levrek çupra ye.çatalla yiyenlere gül

Bir çok büyük balık çeşidinide yedim balık seven biriyim merak etme sen,tahminlerle iş yapıcaksan buralarda harcama kendini iddaa oyna.
Belki 3-5 kuruş kazanırsında çatalla balık yemek için biryere gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam iyice arap yaptı ya bizi, evet somon filetoyu elle yiyiyorum, bir yandan bir avuç pilav atıyorum ağzıma.

Yetemediğin yerde konuyu çok acayip yerlere çekmişsin,daha fazla cevap vermekle kendimi yoramıcam.
Neyin nerde nasıl yapılcağını bilmekle ilgili değil senin anlattıkların ya neyse bb canıms

Edik: Adam ısrarla kendini kraliyet ailesi mensubu sanmaya devam ediyor,durduramıyoruz.
Tamam sensin kardeşim hadi uyu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...