Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 balığı elle yiyen hayatında hamsiden başka balık yememiş ya da dışarda hiç balık yememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Balığı çatalla yiyenler,alt seviyeye mensup ama dışarda balığı çatalla yedikleri zaman kendilerini elit zanneden tiplerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hamsiden başka hiç bir balık sevemiyorum. hamsi mükemmel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Balık yenir mi lan ? Aklınızı başınıza toplayın. http://www.youtube.com/watch?v=Vqe4xdWH8Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 karides tava yiyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 TeddyLop said: Balığı çatalla yiyenler,alt seviyeye mensup ama dışarda balığı çatalla yedikleri zaman kendilerini elit zanneden tiplerdir. kendini kurtarmaya çalışma şimdi sdfs evinizde balık bıçağı çatalı da yoktur şimdi sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Red said: balığı elle yiyen hayatında hamsiden başka balık yememiş ya da dışarda hiç balık yememiştir hahahaha ne kadar doğru lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 altı üstü balık neyini tartışıyorsunuz ya bedava verseler yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Gizli said: tayyipten gram haz etmem ama "aaaaa tavuğu elle yiyor tüü kalıbına" diyenler de komik duruma düşüyorlar be hacı.yani tayyibi eleştirecek zibilyon tane konu varken neden bu kadar basit bir şeye takılıyor insanlar çünkü en kolayı,sokağa çıkıp eleştirsen tazyikli su ve biber gazı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Myshkin said: altı üstü balık neyini tartışıyorsunuz ya bedava verseler yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Red said: TeddyLop said: Balığı çatalla yiyenler,alt seviyeye mensup ama dışarda balığı çatalla yedikleri zaman kendilerini elit zanneden tiplerdir. kendini kurtarmaya çalışma şimdi sdfs evinizde balık bıçağı çatalı da yoktur şimdi sizde Niye çalışayım ki? Balık-kanat-but vs. bunları çatalla yiyenlere oldum olası gülüp eğlenmişimdir,sonradan görme ve birazda kendini bir bok sanma çabaları sadece. Evde var fakat 1 kere bile kullanmadım,dışardada kullanmadım kullanmıcamda. Sizin gibilerin bir üst leveli ; midye dolmayı çay kaşığıyla yemeye çalışanlardır herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Valla üzerinde takım elbise, çıplak elle but yerken babamı görsem ona da gülerim. bi peçete saraymış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 doğru tahmin etmişim.sadece hamsi yemiş.yoksa kanat,midye dolma vs ile balığı bir tutmazdı sdfs tamam kardeş sen elle levrek çupra ye.çatalla yiyenlere gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Daha 2 gün önce grida,kefal,lidaki yedim, bugün de mezgit yedim. Hepsini de ellerimle yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Red said: doğru tahmin etmişim.sadece hamsi yemiş.yoksa kanat,midye dolma vs ile balığı bir tutmazdı sdfs tamam kardeş sen elle levrek çupra ye.çatalla yiyenlere gül Bir çok büyük balık çeşidinide yedim balık seven biriyim merak etme sen,tahminlerle iş yapıcaksan buralarda harcama kendini iddaa oyna. Belki 3-5 kuruş kazanırsında çatalla balık yemek için biryere gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 istersem kaşıkla somon yerim lan sizene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Pipetlede salatanın suyundan çekersin yudum yudum çok şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 küçükken kamışla tozşeker emerdim lan o geldi aklıma sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 elitlikle falan alakası yok işin.nerde ne yapılacağını bilmek sadece istavrit hamsi mezgit elle yemeye musait balıklardır. fakat oturup ben levrek fletoyu elimle yiyorum diyen bildiğin köylüdür.istediği kadar savunsun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 et balık kelle bunlar yenir elle. dicem ama hiç kelleye daldığınızı sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ben her türlü yiyen biri olarak az dalmadım kelleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ya abi balık elle mi çatal bıçakla mı yenir diye tartışıyoruz, adam fileto elle yenir mi diyo. ulan fileto elle yenmez tabii ki, fileto filetodur, kılçıklı balık kılçıklı balıktır elle yenir. illa kaptan bariz dedirtcek dslşkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Adam iyice arap yaptı ya bizi, evet somon filetoyu elle yiyiyorum, bir yandan bir avuç pilav atıyorum ağzıma. Yetemediğin yerde konuyu çok acayip yerlere çekmişsin,daha fazla cevap vermekle kendimi yoramıcam. Neyin nerde nasıl yapılcağını bilmekle ilgili değil senin anlattıkların ya neyse bb canıms Edik: Adam ısrarla kendini kraliyet ailesi mensubu sanmaya devam ediyor,durduramıyoruz. Tamam sensin kardeşim hadi uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 fileto olunca adı balık olmuyor mu ? ayrıca aynı balık fileto olmadan da elle yenmiyor dün palamut yedim.o da mı fileto. balık elle yenir genellemesi yapıyorsan buraya yüz çeşit elle yenmeyen balık koyarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dansöz gibi kıvırmayın dışarda balığı çatalla yiyenlere gülüyorum diyordun şimdi kraliyet ailesi falan filan yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar