Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 mizah duygusunu yitirmemeniz güzel bir şey. /hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Akp nin hiçbir politikasını anlamadık ki bu izledikleri savaş politikasını anlayabilelim, ılıman anlık değil düşünerek karar vermek ne kadar zor adamlar ve tayfası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Perspektif degerlendirilicek olursa Halifelik getiricekler falan bunlarin hepsi tatava. Baktilar ki Oslo filan baya koseye inicekler sirf bu balik kivami hafizalilar ve polat ile yatip kalkan nesili kafalayip Savasa doldurusa hatta dolmusa binip gidiyorlar. Hayir Suriye bir nuclear caksa cil yavrusu gibi kacisacaklar ama neyse yani. Simdilik gorunurde bir savas varmis havasi ile ne torpiller ne imtiyazlar ne amaclar goturuluyor. Asker ozellestirildi iste en sonunda ha ben zerre kadar takmam da takanlara ayip oldu iste :) Kisaca bu round El Cemaat in. Diyeceksiniz be adam Suriye kim nuclear kim ben diyeyim cok sessiz durandan hep cekineceksin. Adam tezkereye dahi bir ses etmedi. Eger Turkiye ciddi savasa girerse once icteki Suriye multecileri sonra Pekeke ve niceleri sapitip ortami cekip cevirmeye kalkarlar. Yani bir nevi Osmanli Birinci Dunya Harbi donemini yeniden sergiliyorlar. Kisaca at ile it izi birbirine karismis bir halde ortalik kolay gelsin hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Savaşı kınıyorum Ama eski tarihte olsaydık, eli baltalı, kel ve sakallı bir barbarian olsaydım savaş çıkabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Kısa bir suriye özeti: "Hatırlayın, 3 sene önce... Durup dururken “Suriye sınırındaki mayınları acilen temizlememiz lazım” dediler mi? Dediler. “Günler torbaya mı girdi, niye acilen?” diye soranlara... “Ottowa Sözleşmesi var, en geç 3 seneye kadar temizlememiz şart” dediler mi? Dediler. “Bu ne biçim Ottowa birader, niye illa Suriye sınırı? Mesela, niye İran sınırı değil? Suriye sınırındakiler mayın da, İran sınırındakiler karpuz mu?” diyenlere... “Faşist” dediler mi? Dediler. İhaleyi İsrail’e vermeye çalıştıkları ortaya çıktı mı? Çıktı. “Biz temizlesek olmaz mı?” diyenlere... “Paranın dini, milleti olmaz” diye akıl öğretip, “ırkçı” damgası yapıştırdılar mı? Yapıştırdılar. Sınırı temizleyene, sınırı 44 seneliğine verecekleri ortaya çıktı mı? Çıktı. “Toprağımızı niye veriyorsunuz, orası babanızın malı mı?” diye itiraz edenlere... “Adam masraf yapacak, masrafını çıkarmak için de organik tarım yapacak, win-win” dediler mi? Dediler. Mayınları temizliycez ayaklarıyla “tampon bölge”yi “bu tarafa kuramayacakları” anlaşılınca... İngiliz ve Alman basınında, bangır bangır, “Türkiye, ordusunu Suriye’ye sokacak, sınırın öte tarafında tampon bölge oluşturacak” manşetleri atıldı mı? Atıldı. Dışişleri Bakanımız “sığınmacı sayısı 100 bin olursa, Suriye tarafında güvenli bölge oluşturmak lazım” dedi mi? Dedi." Burası çok güzel miş ama: "Başbakanımız, Gaziantep’teki yetmez ama evet mitinginde, “Sevgili kardeşlerim, zaman tünelinde geriye gidelim, ne yaptılar, sanal tehditler ürettiler, endişelere maruz bıraktılar, milleti korkuttular, biz ne yaptık, Esad kardeşimle oturduk, vizeleri kaldırdık, kapılarımızı açtık, bütün o tehditlerin, o korkuların ne kadar boş olduğu ortaya çıktı, kim kazandı, Gaziantep kazandı, vizyonumuzun en canlı tanığı Gaziantep’tir” demişti miydi mi? Demişti. Gaziantep’te bomba patladı mı? Patladı." Gaziantep’te patlayan bombanın... ABD’deki sözde düşünce kuruluşu Brookings’in “savaş oyunu”nda, adıyla sanıyla “Gaziantep bombası” olarak yer aldığı ortaya çıktı mı? Çıktı. Hazır, ahalimiz unutmuşken... Biz temizleyemiyoruz, mutlaka İsraillilerin temizlemesi gerekiyor denilen, Suriye sınırındaki mayınların bir bölümü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sessiz sedasız temizlendi mi? Temizlendi. Suriye sınırımız taaa 877 kilometre uzunluğundayken, küçücük bi şerit, sadece 2-3 kilometrecik mi temizlendi yoksa? Hayret ama evet! Neresi orası yahu? Akçakale! Kaderin cilvesi işte, tam da “kafamızı bozmasınlar, sınırın öte tarafına iki-üç top mermisi düşüverir” diyen rahmetli Özal’ı kabrinden çıkardıkları gün... Sınırın bu tarafına top mermisi düştü mü? Düştü. “Hudut, şümul, miktar ve zamanı sayın hükümetimiz tarafından takdir edilmek kaydı”yla, tezkere çıktı mı? Çıktı. Ve, hâlâ deniyor ki: Bu tezkereyle ne yapılacak? Söylediler ya size kardeşim... Organik tarım." http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21627441.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Burada içeriğe hiç bakmadan çok entera basıyor diye Yılmaz Özdil'e reröre diyen odunların şu mesajı keyifle okuyup sonra linke tıklayınca kimin yazdığını gördüklerindeki surat ifadelerini görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 izmir faşist i cekirdege cigdem diyo rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 GwindonSurion said: Savaşı kınıyorum Ama eski tarihte olsaydık, eli baltalı, kel ve sakallı bir barbarian olsaydım savaş çıkabilirdi Bir elinde sarap testisi, bir elinde but, kucaginda sarisin bir hatun. Hayat sana guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Tek kelime ile süper yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 "Feamer" arkadaşım ellerine ve hafızana sağlık, ama gel görki aziz nesin hep aklıma geliyo işte bu ülkenin 60'ı akıllı ya bunlarda unutulur, rte rte çok yaşacılar savaşa hazırlanıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 1 koyup , 3 alacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Yılmaz Özdil sevmem Güzel yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 savaşa hayır diye eylemi geçtim,basın bildirisi dahi okumaya çalışanlara polis tazyikli su ve biber gazıyla saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yözdil yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Egemen Bağış: Türkiye'nin askeri gücü Suriye'yi birkaç saat içerisinde yok edecek noktadadır http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1102891&CategoryID=78 şurda red alert'ı kıs diye dalga geçtiğimiz insanlardan beteri bakanlık yapıyor nası memleket bu ya, inandın bi de bunu söylerken dimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 YokEdici Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 y0KeDiCi_EgEmeNtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 o degilde kimsenin istemedigi şey olup suriye ile resmi savaş başlarsa, ve gidip suriyeye atıyorum suudi arabistan iran ırak fln yardım ederse o zaman baya ortadoguda team match izleriz ve bunun sonu istanbula kadar dokunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yazı iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Amaç zaten topluca 1 seferde bizim üzerimizden girip halletmek yakın arabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Absolut said: Amaç zaten topluca 1 seferde bizim üzerimizden girip halletmek yakın arabı. harbi mi la ben çok uzagım bu konulardan da yani bencede mantıklı us maşası oldugumuzu 7 dümel biliyor, e us'in istedigide zaten ortadoguyu kontrol etmek suriye ile başlar o sırada iran'a 5-10 top mermisi düşer suriye ile savaşırken iran der türkiye, türkiye sen napıyorsun biz sana savaş açıyoruz der. us ve nato ülkeleri türkiyeye destek çıkar nato türkiye vs iran suriye başlar sonra arabistan lfn karısır ortlaık comolocco olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Myshkin said: Egemen Bağış: Türkiye'nin askeri gücü Suriye'yi birkaç saat içerisinde yok edecek noktadadır http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1102891&CategoryID=78 şurda red alert'ı kıs diye dalga geçtiğimiz insanlardan beteri bakanlık yapıyor nası memleket bu ya, inandın bi de bunu söylerken dimi ya bu adamlar baştayken öyle olsa bile beceremezler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 @Feuer, suudi arabistan dediğin yer amerikan üssü biliyorsun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Feuer said: Absolut said: Amaç zaten topluca 1 seferde bizim üzerimizden girip halletmek yakın arabı. harbi mi la ben çok uzagım bu konulardan da yani bencede mantıklı us maşası oldugumuzu 7 dümel biliyor, e us'in istedigide zaten ortadoguyu kontrol etmek suriye ile başlar o sırada iran'a 5-10 top mermisi düşer suriye ile savaşırken iran der türkiye, türkiye sen napıyorsun biz sana savaş açıyoruz der. us ve nato ülkeleri türkiyeye destek çıkar nato türkiye vs iran suriye başlar sonra arabistan lfn karısır ortlaık comolocco olur sonra vergilerin ile 10-20 arap beslersin çok güzel olur, başımızdakiler yetiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Myshkin said: @Feuer, suudi arabistan dediğin yer amerikan üssü biliyorsun dimi nerden bileyim ben bana ultimada +15 katana nerden cıkar diye sor sölerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar