Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akçakale'ye top mermisi düştü

HotLine

Öne çıkan mesajlar

Red said:

muharrem ince hep güzel konuşuyor da.bize laftan fazlası lazım artık.çıkıp burda paticikte de güzel konuşan insanlar görebiliriz muharrem ince kadar.bir işe yaramadıktan sonra anlamı yok

ben ardeth, dasaa ve aquila 3lusunden 1inin ilerde meclis kulislerinde atar yaparken gormeyi umuyorum. ozellikle ardethi. aquila zayif kalio da oda heralde dogru zamani beklio:)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

muharrem ince hep güzel konuşuyor da.bize laftan fazlası lazım artık.çıkıp burda paticikte de güzel konuşan insanlar görebiliriz muharrem ince kadar.bir işe yaramadıktan sonra anlamı yok

laftan fazlası devrim ya da darbe oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

abi soyle bakarsak artik yapilcak devrim kalmadi? uzay cagina girdik ne devrimi. darbe desen zaten darbe isini sondurduler. geriye de bisey kalmio. AKP gidisatini hangi guc durdurur? tabiki onu oraya getiren emperyalist ve sozde komplocu vs vs agir toplar.. onun disinda bu adami ve dusuncelerini yikacak bi guc kalmadi. en azindan simdilik manzara boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Mecliste adamlara konuşmak baya boş zaten 150 küsür AKPli varsa en fazla 1-2si vicdan azabı çeker. Geri kalanları zaten politika ve ülke yönetme konusunda tamamen niteliksiz, ticaret için pozisyonlarından nasiplenen, RTE nederse onu yapan ve onları partiye aldığı için RTEye minnettar olan fanboylar.

Ama belki İnce gibi crit çakma olaylarını ilerde yeni bir partinin ya da başkanlığının virali olarak görebiliriz. Unutmayalım ki kılıçdaroğlu da zamanında belgeleriyle baya viral yaptıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

şunu alıntılamak istiyorum:

"esad mı yoksa esed mi önce buna karar vermeliyiz. düşmanını tanımadan hiçbir şey yapamazsın."

Görüyor ve artırıyorum. SAdece suriye mi yoksa karşımıza çin,rusya gibi devletler çıkar mı?

Ayrıca yanımızakilerde kim biliyormuyuz
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Bi bombayla teskere geldi, bi bombayla da kanunen haklıyız gelir. Zira böyle bir olay daha olursa artık kimse gelip de "relax sakin" filan demez sanırsam. Ki o bomba da illaki gelecek. İte kaka sokulacaz işte savaşa. Giren gene bize girecek.

Sana niye giriyor hocam? Ne kadar kapasitesi olan bir millet olduk yau
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...