Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akçakale'ye top mermisi düştü

HotLine

Öne çıkan mesajlar

Suriye sayesinde; hazir teskere olduğu için artık bir olay anında hiç bir inceleme yapılmadan düşünülmeden savaş halindeyiz zaten diyip hop ülkelere karşılık verebileceğiz içlerine kadar girebileceğiz, kendi ülke güvenliğimizi sağlamak adına...

Bir bakıma güzel aslında çok geç kararlar alınıyordu artık anında işleme koyabilecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi yeter dogu,guney.biraz da kuzeye soguk memleketlere yelken acalım lan.bıktım dogudan sıcaktan.sdf

abi senelerdir sınırı geçemiyoruz diye zart zurt adam kaybettik herifler orda günlük gülistanlık yaşıyorlar bi inelim tepelerine dağılsın gitsin köpek sürüsü
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

mani said:

http://www.youtube.com/watch?v=hH51LyLf-c0

heh sesi kesiyorlar izbeler ya. anca bukadar olur demokrasi.

daha 1 hafta önce hz.rte tv'lerde demokrasi,özgürlük bıdı bıdı yapıyordu,şaka gibi bir ülke ya fırsatını bulan kaçsın.

ne soylerse soylesin bir milletvekili mecliste konusma yaparken sesi kesmek nasil bi mantiktir nasil bir haysiyetsizliktir? rezalete bak odunlara bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Milletvekiliysen konuşursun. Süren bitmeye yakın meclis başkanı uyarır, bitince bir daha uyarır. Eğer gerekirse ek süre talep edersin verir ya da vermez, onda tekrar uyarır. Gördüğüm kadarıyla meclis başkanı süre bitimine dair hiçbir şey söylemiyor 3 dakika boyunca. Sonra lap diye ses gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Milletvekiliysen konuşursun. Süren bitmeye yakın meclis başkanı uyarır, bitince bir daha uyarır. Eğer gerekirse ek süre talep edersin verir ya da vermez, onda tekrar uyarır. Gördüğüm kadarıyla meclis başkanı süre bitimine dair hiçbir şey söylemiyor 3 dakika boyunca. Sonra lap diye ses gidiyor.

Milletvekillerinin uzun konuşturulmaması bence iyi bişey zira bu kadar çok gereksiz konuşan vekil dünyada yok.
Dediğin gibi ama görüşmeyi tamamen izlemediğimiz için bilemeyiz. Ben çok gördüm meclis tv de başbakana yardırırlarken bile süre bitiyor meclis başkanı ek süre verdim diyor ama onunda sınırı var 2 kere alabiliyor sanırım 10 ar dakikadan. Sistem kesiyor sesi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kazan kazan politikası

artık alan el değil veren eliz

komşularla sıfır sorun politikası

çözümsüzlük çözüm değildir

Bunlar RTE'nin ve Davutoğlu'nun dış politika için kullandıkları sloganlardı. Nekadar çapsız ve beceriksiz olduklarını çok iyi ifade ediyor bu laflar içinde olduğumuz duruma baktığımızda.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Rewendor said:

Milletvekillerinin uzun konuşturulmaması bence iyi bişey zira bu kadar çok gereksiz konuşan vekil dünyada yok.
Dediğin gibi ama görüşmeyi tamamen izlemediğimiz için bilemeyiz. Ben çok gördüm meclis tv de başbakana yardırırlarken bile süre bitiyor meclis başkanı ek süre verdim diyor ama onunda sınırı var 2 kere alabiliyor sanırım 10 ar dakikadan. Sistem kesiyor sesi zaten.

1- Ülkenin savaşa girip girmeyeceği konuşulurken süre aşımı muhabbeti yapmak saçmalık.

2- Dediğim gibi, eğer süre aşımı sözkonusuysa meclis başkanı uyarır. Neredeyse 3 dakikalık bir videoda 1 kere bile uyarı gelmiyor, öncesini sonrasını bilmeye gerek yok. Olay boyunca 3 dakika uyarı gelmeyip sonra bir anda ses kesiliyorsa bu rezalettir, ya meclis başkanı uyarı yapmayı bilinçli veya bilinçsiz pas geçti, ya da süreyle alakası yok işlerine gelmeyince kıstılar demektir. İki türlü de rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

kuralına uygun bir şekilde kesmiştir haysiyetsiz,öncesinde kesin saatinde saniye sayıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem kesiyor. Daha önceki muharrem ince =) videolarını izleyin. Konuşurken süre bittiği gibi kesiliyor kürsüde süre gözüküyor zaten meclis başkanı oradan açıyor hadi konuş len biraz daha izin verdim diye.

Rew o konuda haklısın da sadece sistem böyle diye anlatıyorum ben. Yoksa mecliste doğru birşey olmadığından rezil mi değil mi diye sorgulamak anlamsız.

şimdi baktım da sistem kesmiyormuş fsfsf bi konuşmasında süre işlemeye devam ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...