vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi yeter dogu,guney.biraz da kuzeye soguk memleketlere yelken acalım lan.bıktım dogudan sıcaktan.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Suriye sayesinde; hazir teskere olduğu için artık bir olay anında hiç bir inceleme yapılmadan düşünülmeden savaş halindeyiz zaten diyip hop ülkelere karşılık verebileceğiz içlerine kadar girebileceğiz, kendi ülke güvenliğimizi sağlamak adına... Bir bakıma güzel aslında çok geç kararlar alınıyordu artık anında işleme koyabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Seele said: ukranya derim. litvanyada cok iyi. litvanya hidden paradise kanka. ayrica sence hillary clinton davutogluna vermisimdir? okadar hasir nesir oldular yani artik davutoglu bu disisleri karizmasiyla milli formayi gecirmisimdir ustune acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 clinton bi monika degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 meclisten çıkan bu kararın geçerlilik süresi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 irandan bi hamle bekliyorum.once onlar vursunlar azımıza istiyorum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kavurma said: meclisten çıkan bu kararın geçerlilik süresi nedir? 1 yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 vivavale said: abi yeter dogu,guney.biraz da kuzeye soguk memleketlere yelken acalım lan.bıktım dogudan sıcaktan.sdf abi senelerdir sınırı geçemiyoruz diye zart zurt adam kaybettik herifler orda günlük gülistanlık yaşıyorlar bi inelim tepelerine dağılsın gitsin köpek sürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ikisinide yerim. ne yakisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ben askere gidcem ya aralıkta savaş çıkmasın çıkarsa minigun versinler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Şimdi biz vizesiz öropa'ya gidebiliyor muyuz? Memleket tüm dünyaya atara atar kararı almış hacı, bırak geçeyim sınır tanımıyoruz diyebilir miyiz sınırda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 S-H said: mani said: http://www.youtube.com/watch?v=hH51LyLf-c0 heh sesi kesiyorlar izbeler ya. anca bukadar olur demokrasi. daha 1 hafta önce hz.rte tv'lerde demokrasi,özgürlük bıdı bıdı yapıyordu,şaka gibi bir ülke ya fırsatını bulan kaçsın. ne soylerse soylesin bir milletvekili mecliste konusma yaparken sesi kesmek nasil bi mantiktir nasil bir haysiyetsizliktir? rezalete bak odunlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bu olay bu ülkenin tüm dünya önünde bölünmesinin başlangıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bıraksan birbirlerini bogarlar,milletvekillerinin cogunun kişisel gelişimini tamamlamış insanlar oldugunu mu dusunuyorsunuz sdfhsdfhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Süresi bitiyor. Her milletvekilinin kürsü süresi var bitince sistem sesi kesiyor meclis başkanı ek süre verdim diyor falan tamamını dinleyemediğimiz için bilemeyiz de sanmıyorum ya muharrem ince istememiştir ya da ek süresini de kullanmıştır. Babanın kürsüsü değil 8 saat çıkıp konuşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 lafını toparlayıp bitirmesi için uyarılır ve ses verilir tekrardan. havadan sudan konuşulmuyor orada. savaş tezkeresi için tartışılıyor. vereceksin süre. 2 saat konuşacaksa konuşacak. savaş kararı almak bukadar kolay olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Milletvekiliysen konuşursun. Süren bitmeye yakın meclis başkanı uyarır, bitince bir daha uyarır. Eğer gerekirse ek süre talep edersin verir ya da vermez, onda tekrar uyarır. Gördüğüm kadarıyla meclis başkanı süre bitimine dair hiçbir şey söylemiyor 3 dakika boyunca. Sonra lap diye ses gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mr_Hand said: Bu olay bu ülkenin tüm dünya önünde bölünmesinin başlangıcı. abi ülke bölünse iyi. yeminle rte dünyayi ikiye bölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Rewendor said: Milletvekiliysen konuşursun. Süren bitmeye yakın meclis başkanı uyarır, bitince bir daha uyarır. Eğer gerekirse ek süre talep edersin verir ya da vermez, onda tekrar uyarır. Gördüğüm kadarıyla meclis başkanı süre bitimine dair hiçbir şey söylemiyor 3 dakika boyunca. Sonra lap diye ses gidiyor. Milletvekillerinin uzun konuşturulmaması bence iyi bişey zira bu kadar çok gereksiz konuşan vekil dünyada yok. Dediğin gibi ama görüşmeyi tamamen izlemediğimiz için bilemeyiz. Ben çok gördüm meclis tv de başbakana yardırırlarken bile süre bitiyor meclis başkanı ek süre verdim diyor ama onunda sınırı var 2 kere alabiliyor sanırım 10 ar dakikadan. Sistem kesiyor sesi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 said: kazan kazan politikası artık alan el değil veren eliz komşularla sıfır sorun politikası çözümsüzlük çözüm değildir Bunlar RTE'nin ve Davutoğlu'nun dış politika için kullandıkları sloganlardı. Nekadar çapsız ve beceriksiz olduklarını çok iyi ifade ediyor bu laflar içinde olduğumuz duruma baktığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/05/obama_swag.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dusuncelihayvan said: Rewendor said: Milletvekiliysen konuşursun. Süren bitmeye yakın meclis başkanı uyarır, bitince bir daha uyarır. Eğer gerekirse ek süre talep edersin verir ya da vermez, onda tekrar uyarır. Gördüğüm kadarıyla meclis başkanı süre bitimine dair hiçbir şey söylemiyor 3 dakika boyunca. Sonra lap diye ses gidiyor. Milletvekillerinin uzun konuşturulmaması bence iyi bişey zira bu kadar çok gereksiz konuşan vekil dünyada yok. Dediğin gibi ama görüşmeyi tamamen izlemediğimiz için bilemeyiz. Ben çok gördüm meclis tv de başbakana yardırırlarken bile süre bitiyor meclis başkanı ek süre verdim diyor ama onunda sınırı var 2 kere alabiliyor sanırım 10 ar dakikadan. Sistem kesiyor sesi zaten. 1- Ülkenin savaşa girip girmeyeceği konuşulurken süre aşımı muhabbeti yapmak saçmalık. 2- Dediğim gibi, eğer süre aşımı sözkonusuysa meclis başkanı uyarır. Neredeyse 3 dakikalık bir videoda 1 kere bile uyarı gelmiyor, öncesini sonrasını bilmeye gerek yok. Olay boyunca 3 dakika uyarı gelmeyip sonra bir anda ses kesiliyorsa bu rezalettir, ya meclis başkanı uyarı yapmayı bilinçli veya bilinçsiz pas geçti, ya da süreyle alakası yok işlerine gelmeyince kıstılar demektir. İki türlü de rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Rewendor said: Milletvekiliysen konuşursun. Süren bitmeye yakın meclis başkanı uyarır, bitince bir daha uyarır. Eğer gerekirse ek süre talep edersin verir ya da vermez, onda tekrar uyarır. Gördüğüm kadarıyla meclis başkanı süre bitimine dair hiçbir şey söylemiyor 3 dakika boyunca. Sonra lap diye ses gidiyor. kuralına uygun bir şekilde kesmiştir haysiyetsiz,öncesinde kesin saatinde saniye sayıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sistem falan kesmiyor sesi uydurmayin.meclis baskanı kesiyor.hic mi izlemediniz meclisi. Yapılan dupeduz mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sistem kesiyor. Daha önceki muharrem ince =) videolarını izleyin. Konuşurken süre bittiği gibi kesiliyor kürsüde süre gözüküyor zaten meclis başkanı oradan açıyor hadi konuş len biraz daha izin verdim diye. Rew o konuda haklısın da sadece sistem böyle diye anlatıyorum ben. Yoksa mecliste doğru birşey olmadığından rezil mi değil mi diye sorgulamak anlamsız. şimdi baktım da sistem kesmiyormuş fsfsf bi konuşmasında süre işlemeye devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar