Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LXXXVIII.Geleneksel En İyi Sınıf Anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu warlockların şerefsizliklerinden bıktım yine bir portal gibi bişi vermişler ordan oraya gidip duruyor gene namussuzlar gidin lan bi portala girinde outlande gidin bi daha gelmeyin bıktık yeter
Mesaj tarihi:
Valla klasik "yeni gelen class'ın mutlaka ve mutlaka OP olması sendromu" ile Monk şu anda. Sıfır yetenek ve/veya çaba ile şu dönen tekmeden ata ata geziyorlar tankı olsun dps'i olsun, üstüne tankken bile beni neredeyse ikiye katlıyorlar dps'te. Daha healer'ını görmek nasip olmadı, o da bir priest kadar vardır kesin.

Rogue ve Shaman işaretleyenler de en iyi classı değil, oynadıklarını işaretlemişler muhtemelen :p
Mesaj tarihi:
Ben açık ara DK diyorum en azından tank olarak! pve bazında değerlendirirsem gene her zaman oldugu gibi çok dayanıklı! remorseless winter özellikle aoe tanklarken healerı rahatlatma açısından çok faydalı. DS in absord+self heal olayını söylemeye zaten gerek yok.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

abi paladine bi ben oy verdim galiba :(

paladin :(

paladin iyi degılkı, ozellıkle prot active mitigation bokuna hem bok gıbı akıcı olmayan rotasyona mahkum, hemde simulasyon verılerıne gore dps gearla en yuksek mitigationa ulasan tek tank, haste dodge/parry den daha kıymetlı lan bole absurd bısı olabılırmı? mılelt dalga gecıo resmen

birde ustune utanmadan damage cok yapıosunuz dıye sealın agzına sıctılar
Mesaj tarihi:
daha yeni rogue 90 yaptım. Pve de dps çok kötü ilk izlenim olarak. PvP fırsatım olmadı. Bütün classlardan 85 vardı. Keşke başka bir class ile başlasaymışım. LvL kasmakta çok uzun sürüyor anasını satiim. Daha uzun süreli rogue oynayan var mı? Ne alemde şu sıralar.
Mesaj tarihi:
Benim item level 455 oldu, reforge'um rotation'um hepsi düzgün, gene 3. falanım hep. Yerine göre açık ara birinci/sonuncu oluyorsun tabii random gruplar sonuçta, ama ortalaması gayet kötü.
  • Yeni Oluştur...