nordlydian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bilmem kaçıncı kez açılan anketimize hoş geldiniz. bakalım bu sefer ne çıkacak.. sıkıntıdan hep bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 2013 olcak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 neye göre en iyi tanking mi healing mi dps mi, pvp mi pve mi? dps ise burst dps mi substance dps mi? healing ise HOT mu direk heal mi? Tanking ise aoe mi main mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yil olmus nerdeyse 2013 druidin en iyi class oldugunu hala bilemeyenler var... Bi de esprili acmaya calismis topici... Tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hepsinin ayrı ayrı zevki var ama gene de warlocku bir ayrı severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 mage ve lock öttürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bu warlockların şerefsizliklerinden bıktım yine bir portal gibi bişi vermişler ordan oraya gidip duruyor gene namussuzlar gidin lan bi portala girinde outlande gidin bi daha gelmeyin bıktık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 onu bunu bilmem tank monkun 100k dps yaptıgını gördüm stormshout brewery de yıgınla maymunun geldigi yerde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 100k dps yapsa bile hala bi druid degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 agızıyla kuş tutsada druid diyosun yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Haste said: agızıyla kuş tutsada druid diyosun yani .. tuttuğu kuş druid olursa o zaman birşeyler olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Dk hulk gibi vuruyor epik silahla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi paladine bi ben oy verdim galiba :( paladin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Worgen Warrior karizması yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Valla klasik "yeni gelen class'ın mutlaka ve mutlaka OP olması sendromu" ile Monk şu anda. Sıfır yetenek ve/veya çaba ile şu dönen tekmeden ata ata geziyorlar tankı olsun dps'i olsun, üstüne tankken bile beni neredeyse ikiye katlıyorlar dps'te. Daha healer'ını görmek nasip olmadı, o da bir priest kadar vardır kesin. Rogue ve Shaman işaretleyenler de en iyi classı değil, oynadıklarını işaretlemişler muhtemelen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 herzaman mage, blizin torpillisi, en ezikde hunter herzamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ben açık ara DK diyorum en azından tank olarak! pve bazında değerlendirirsem gene her zaman oldugu gibi çok dayanıklı! remorseless winter özellikle aoe tanklarken healerı rahatlatma açısından çok faydalı. DS in absord+self heal olayını söylemeye zaten gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Anelor said: abi paladine bi ben oy verdim galiba :( paladin :( paladin iyi degılkı, ozellıkle prot active mitigation bokuna hem bok gıbı akıcı olmayan rotasyona mahkum, hemde simulasyon verılerıne gore dps gearla en yuksek mitigationa ulasan tek tank, haste dodge/parry den daha kıymetlı lan bole absurd bısı olabılırmı? mılelt dalga gecıo resmen birde ustune utanmadan damage cok yapıosunuz dıye sealın agzına sıctılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 daha yeni rogue 90 yaptım. Pve de dps çok kötü ilk izlenim olarak. PvP fırsatım olmadı. Bütün classlardan 85 vardı. Keşke başka bir class ile başlasaymışım. LvL kasmakta çok uzun sürüyor anasını satiim. Daha uzun süreli rogue oynayan var mı? Ne alemde şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Hep liste sonunda görüyorum heroic te falan. Belki de bana öylesi denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Benim item level 455 oldu, reforge'um rotation'um hepsi düzgün, gene 3. falanım hep. Yerine göre açık ara birinci/sonuncu oluyorsun tabii random gruplar sonuçta, ama ortalaması gayet kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Valla battle net forumlarında baktım biraz. Gerçekten kötü durumda gözüküyor. Energy regen olsun uzun cd ler olsun. Şu an en kötü melee class gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya şu druidin tree formu kalktıysa açıp başlıycam cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Talent haline geldi, 3 dakika cd'li 30 sn'lik bir özellike oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 onu da istemiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar