Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hayır bu halini bile bile "fenerbahçeli olmak" nasıl bir psikolojik süreçtir araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Senin tarzın gereksiz laf sokan cevap: Kadro değerinin yanı sıra başarı olarak da boktan olan kulüplerimizi desteklemenin birkaç kademe ötesi olsa gerek. Esas cevap: Takım sevgisi başarıya göre seçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 siz kendi takımınızı sırf başarılı diye seçtiyseniz en ufak başarısızlıkta bırakmanız lazım takımınızı. çok mantıksız bi laf etmişsin yani. alt liglerdeki yada ligin alt taraflarını mesken etmiş takımların falan taraftarları nasıl var ozmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Esh said: fenerin kadro değeri kaç milyon borusyanınki kaç beşiktaşınki kaç. fener bu topu oynamak zorunda zaten, anlamadığınız bu. ama fener şimdi böyle değil tüm tarihi boyunca bok gibi para döküp oynamayan takımlara sahip oldu. bu bir gelenek. geçen sene psg nin 4te biri değerindeki montpellier fransada, münichin yarı değerindeki dortmund almanyada şampiyon oldu, her şey para, futbolcu ismi değil boş boş izlemeyin şu 90 dakikayı birazcık futbolun mantalitesini anlamaya çalışın. EN PAHALI KADROYU KURAN KAZANSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Esh said: ama fener şimdi böyle değil tüm tarihi boyunca bok gibi para döküp oynamayan takımlara sahip oldu. bu bir gelenek. ben de soruyorum takım sevgisini neye göre kazandınız diye? renklerine mi kandınız cocukken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hala daha mantıksız konuşmaya devam ediyosun valla ya. hani sende taraftar olmasan anlicamda. ben bilmiyorum açıkçası neden fb'li olduğumu. gençliğimde de babamın, annemin bütün arkadaşları gs'li olmama uğraşmış ama olmam demişim. hani sorduğun soru anneni neden seviyosun gibi bişi. çünkü o annem. fenerbahçe'yi niye seviyosunun cevabıda, çünkü o fenerbahçe benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ALLAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 mokoko said: hani sorduğun soru anneni neden seviyosun gibi bişi. çünkü o annem. fenerbahçe'yi niye seviyosunun cevabıda, çünkü o fenerbahçe benim için. anan seni doğurduğu için seviyosun abi, feneri sevmekle annen aynı şey mi? eğer ikisini kıyaslayabiliyosan zaten konuşmayalım =P allahın manisalısı bile feneri tutuyo burda, bu psikolojik sürecn araştırılması lazım işte. var bi manipulasyon (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı tutanlar doğma büyüme semt çocukları yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Manipilasyona gerek yok ki. Senelerce sadece 3-4 takım domine etmiş ligi ve doğal olarak heryeni doğan bebe bunlardan birini ana takım olarak seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 anne sevgisiyle, takım sevgisini karşılaştırmıyorum. 2sinin nedenlerini karşılaştırıyorum. ozaman sen evlatlık olsaydın seni büyüten insanı sevmicek miydin abi, eğer annen seni doğurdu diye seviyosan. demek istediğim fb ben gençken bi şekilde benim ilgimi çekmiş ve taraftarı olmuşum. hani öle psikolojik süreç falan filan diye taraftarlar üstünden takımı aşağılamaya çalışma boşuna. insan bi çok nedenden dolayı sevebilir bi takımı. ama neden sevdiğini sorgulamak kimseye düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fenerli olmakla, galatasaray ve beşiktaşlı olmak arasında fark var işte. bu çok göze çarpıyor nedense. hani bi mekanda "fenerlidir bu" dediğinde tutuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen söyle ozmn bi mekanda bu fenerlidir dediğin adamın özelliklerinide bizde öğrenelim. neye göre bu fenerlidir diyosun mesela bi insana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tahammulu olmayıp hızlı galeyana gelen, gazı alıp umarsızca yardıran, asarım keserim ayaklarındaki insanların genelde fenerli olduğu nettir. şimdiye kadar sessiz sakin bi fenerli tanımadım açıkçası. hani gerçekten fenerli olma psikolojisinin kökeninde takım sevgisinden ziyade başka bir neden olabilir. Varlığını bir araçla kanıtlama gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kendi çevresindeki insanlardan yola çıkıp, koskoca bir futbol takımının milyonlarca taraftarına genelleme yapmakta beşiktaş'lı taraftarların göstergesi mi oluyo yoksa? genelleme yaptım oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahahahah genellemeye bak =) benim donuna kadar beşiktaş markalı ürünler giyen, her maçını izleyen arkadaşlarım var onlar bile dalga geçiyor kendi taraftarıyla nerde ayı varsa hepsi beşiktaş taraftarı diye.bu da yanlış sonuçta fener taraftarının içinde de var gsnin de trabzonun da.bu şeylere bakıp genel yargılara varmak çok yanlış sonuçta takım tutmak belli bir statü belirtisi değil. ama şöyle bir şey de var, bizim biraz daha burjuvazi olduğumuz doğru çoğunluk olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 genellemeyi ben olarak yaptım, taraftar olarak değil. bunca yıldır yaptığım bir gözlem sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 şu burjuvazi olayıda büyük yalan. sen bilet fiyatlarını 50 60 liradan başlatırsan tabi burjuvazi gibi gözükür takımın taraftarı. fb taraftarının görülebileceği tek yer olan stada belli gelir kısmının altında kimse giremiyo ki. nerden görücez burjuva olmayan taraftarı. bu gs içinde böle olmaya başladı yeni stadla beraber. beşiktaş taraftarının stadı eski ve biletleri geçen senelerde daha ucuz olduğu için bi sürü ayı var gibi gözüküyodu çünkü bu seferde belli gelir grubunun üstündekilerin gideceği bir ortam olmuyo inönüde. yoksa genele baktığınızda fb'ninde, gs'ninde, bjk'nında taraftar profili çok yakın birbirine. hepsinin burjuva taraftarıda var, ayı taraftarıda var, üniversiteli kültürlü taraftarıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yanlış gözlemler yapmışsın o zaman.her kesimin içinde sivrilik yapanlar vardır futbol için değil her şey için geçerlidir bu.100 tane adama bakıp hmmm fener taraftarı böyledir demek yanlış çünkü bjk taraftarının içinde insan kasabı tinercilerin dolu olduğunu bilmeyen yoktur şimdi biz bütün beşiktaşlıları hayvandır mı diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ama şekil 1a da görüldüğü gibi, sadece fener taraftarı gaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ah be abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Esh said: ama şekil 1a da görüldüğü gibi, sadece fener taraftarı gaz =P bu ne demek abi şimdi? bu kadar sana yazılan cevaptan bunu öu çıkardın yani? valla helal ne diyim ki. troll'e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Fenerbahçe topiğine gelip "bütün FB taraftarları şöyle böyle yamuktur benim gördüğüm, zaten pahalı olduğu halde başarısız olan takımı neden tutar insan" diye çomak soktuktan sonra 2-3 kişinin "yanlışsın" demesi sana Fenerbahçe taraftarının "gaz" olduğunu anlatıyorsa bence ilk olarak kendi beynini gözlemlemelisin abi. Gelen cevaplar da gayet olgun, genellemenin yanlış olduğunu, her taraftarın her tipten adamı olduğunu belirten cevaplar üstelik. Duyan da reel bir eleştiri yapıp ana avrat küfür yedi sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hakkaten gaza gelip tükürük saçarak falan bişi desek anlicam. başarısız troll'lük böle oluyo demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 resmen adama bişi anlatmaya çabaladığım dakikalara ve sarfettiğim efora acıdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar