loop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aykut istifa diyorlar da, geçen yılki durum her takımın başına gelmeyecek bir durumdu, ve o halde şampiyonluğa aykut hocadan başkası oynatamazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 adamın tek iyi olduğu şey şike suçlaması altındaki takıma futbol oynatmaya devam etmekmiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesit bakkal keyif almaya eğlenmeye geldik demişti, kastettiği buymuş demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 OH BE AYKUT İSTİFA ETTİ helal lan karabük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aykut istifa etmiş , hay allah ya !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oh iyi tarihi fark yemeden istfia etti de bundan sonra kim gelecek bu zamanda kimi bulabiliriz ki ? ne ara takımı tanıyacak,transfer yapacak vs hani gs büyük sıçsa belki şampiyon olurduk ama böyle bu sene hepten çöp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Açılın bu sefer geliyor kimse tutamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bence geri gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz de istifa etse bari, bosa gitmese. Ali koc baskan fenerbahce sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Taraftarın istifa talepleri adamı baymış belli ki. 2 maç kaybettin mi bu ülkede tüm taraftar başlıyor istifa istifa diye bağırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aykutun kaybettiği maçlar burdan şampiyonlar ligine yol olur yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aykut yetmez. aziz ve yönetim de gitmeli. asıl kabus onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sexdrugsrocknroll said: aykut yetmez. aziz ve yönetim de gitmeli. asıl kabus onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yönetim istifayı kabul etmiyoruz , hocanın arkasındayız demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Onu dicek zaten.. Aykut kesinlikle bidaha dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aziz arkasındaymış aykutun diyola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kithnos_1 said: yönetim istifayı kabul etmiyoruz , hocanın arkasındayız demiş Yönetim değil kurumsal iletişim Yönetim kabul etmese bile Aykut lafını yutmaz gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 inşallah geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 galatasaray sk olarak biz de karşıyız istifaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bonjo said: kithnos_1 said: yönetim istifayı kabul etmiyoruz , hocanın arkasındayız demiş Yönetim değil kurumsal iletişim Yönetim kabul etmese bile Aykut lafını yutmaz gider. Güntekin yönetim diyor onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 konudan devam edelim.http://forum.paticik.com/read.php?29,6648329,6648329#msg-6648329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aziz git yoksa ben gidecegim bu takimdan. Yeter be yahu. Takim degistircem yeminle , ne adammis be. Tiksinir oldum artik. Bir sene hapis yatmismis seyirci ne yapmismis, oha artik. Viva barca .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 GEd said: Taraftarın istifa talepleri adamı baymış belli ki. 2 maç kaybettin mi bu ülkede tüm taraftar başlıyor istifa istifa diye bağırmaya. fener 2. lige dusecek nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Aykut istikrar için bırakmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar