Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Videoyu izledim şimdi, tükürmemiş gözüküyor fakat orda hakeme bir şeyler söylerken kesin ağzından hakemin suratına tükürük gelmiştir, bilinçli bir tükürük yok ama dediğiniz gibi.O el işaretinin hiç bir açıklaması yok bu arada, bu ülkede adam bıçaklıyorlar o hareket yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar agresifsiniz ki yazacağım tek şey "ben galatasaraylıyım" olsa bile ana avrat küfür edecek potansiyeldesiniz. biraz sakin olun yahu, bizim adama da 11 maç ceza verdiler, çüş dedik mi? daha çok ceza verilsin sürünsün dedik. hakeme toparlak işareti yapıyor, sonra da vurgulu bir biçimde cümlesini tamamlıyor ki hakemin yüzüne de demek ki ağzından çıkan sulardan temas etmiş.

adam çıkarken yaptıklarından pişman oldu, çevir kazı yanmasın ne yapabilriim hoop hadi armayı öp. daha yerini bile bilmediği armayı neden iki saniyede öpmeyi akıl etsin ki bir adam? madem çok seviyorsun o takımın armasını, o armanın yerini evinin adresi gibi ezberlersin, futbolcusun lan sen. senin hayatın şov, o armada şovun bir parçası!
Sosyal ağlarda paylaş

Bide yan görüntüyü şimdi izledim de. Burdan da tükürmüş gibi hacılar. Ben de cidden çok farklı sandım görüntüyü.

Tükürük deyince o mesafeden öyle gözükmesi gerekmiyor saniyelik olayın. Sılovmoşın tükürük atacak da değil. E balgam da atmadığına göre, damlaları görmemeniz normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...