moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sorun şu tahkime başvurulduğu zaman yine onaylayacaklar kanıta rağmen. caner olayında olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hakemin raporu > görüntüler. Şikenin de görüntüleri vardı ama sahaya yansımamış, hakem yazmamış kenks dediler mesela. Saygı duyduk. Bu da öyle işte. Yazmış Halis'ciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Theridone said: yok abi adam troll değil, mentalite o şekilde bence. SOLDOR GOLOTOSOROY DAVUL VERÖN BONO tipi OKEY CİMBOM OKEY LETS GO OKEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tahkimi kapatalım o zaman hiç bi işe yaramasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Videoyu izledim şimdi, tükürmemiş gözüküyor fakat orda hakeme bir şeyler söylerken kesin ağzından hakemin suratına tükürük gelmiştir, bilinçli bir tükürük yok ama dediğiniz gibi.O el işaretinin hiç bir açıklaması yok bu arada, bu ülkede adam bıçaklıyorlar o hareket yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 moriarty said: tahkimi kapatalım o zaman hiç bi işe yaramasın. olur mu, tahkim galatasarayımızın cezalarını nasıl düşürcek o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yazin yazin devam aynen. siz yazin valequenta yazinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Aykut Hoca 3 Temmuz template'ini hazırlayıp konuşsun yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 haksız da sayılmaz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hayır gs ile ne alakası varsa. Biz yendik agalar, çok hafta var diğer maça. Cezası biter o zaman kadar adamın. Bize giren çıkan yok o açıdan. Demirören kankanıza ağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Masquerade said: Aykut Hoca 3 Temmuz template'ini hazırlayıp konuşsun yarın. yanına volkan ve gokhan gönülü alır başlar ağlamaya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bal gibi tükürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 fenerin asıl rakibi besiktas sonucta aynı puanda degil mi bu adamlar. bence besiktası korumak icin yapılmıs bu hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 barnacle said: bal gibi tükürmüş http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 O kadar agresifsiniz ki yazacağım tek şey "ben galatasaraylıyım" olsa bile ana avrat küfür edecek potansiyeldesiniz. biraz sakin olun yahu, bizim adama da 11 maç ceza verdiler, çüş dedik mi? daha çok ceza verilsin sürünsün dedik. hakeme toparlak işareti yapıyor, sonra da vurgulu bir biçimde cümlesini tamamlıyor ki hakemin yüzüne de demek ki ağzından çıkan sulardan temas etmiş. adam çıkarken yaptıklarından pişman oldu, çevir kazı yanmasın ne yapabilriim hoop hadi armayı öp. daha yerini bile bilmediği armayı neden iki saniyede öpmeyi akıl etsin ki bir adam? madem çok seviyorsun o takımın armasını, o armanın yerini evinin adresi gibi ezberlersin, futbolcusun lan sen. senin hayatın şov, o armada şovun bir parçası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bide yan görüntüyü şimdi izledim de. Burdan da tükürmüş gibi hacılar. Ben de cidden çok farklı sandım görüntüyü. Tükürük deyince o mesafeden öyle gözükmesi gerekmiyor saniyelik olayın. Sılovmoşın tükürük atacak da değil. E balgam da atmadığına göre, damlaları görmemeniz normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Red said: Masquerade said: Aykut Hoca 3 Temmuz template'ini hazırlayıp konuşsun yarın. yanına volkan ve gokhan gönülü alır başlar ağlamaya sdfs benim türk arkadaşlarım da var. sorun tükürüyor muyum der falan. tükürmüş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Beyler PFDK görüntülere bakmaz hakem raporuna bakar. Tahkim esas görüntüleri vs Fenerin savunması olarak alabilir ve inceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Volkan sakal uzatmaya başlar yine, 12 hafta kabasakalk olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Masquerade said: Red said: Masquerade said: Aykut Hoca 3 Temmuz template'ini hazırlayıp konuşsun yarın. yanına volkan ve gokhan gönülü alır başlar ağlamaya sdfs benim türk arkadaşlarım da var. sorun tükürüyor muyum der falan. tükürmüş işte. Bu görüntüde de bariz tükürüyor lan, bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 3 megapikselde nasıl anladın abi, sana HQ video veriyoruz :) http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi suratına bir şekilde tükürük gelmediyse öyle rahat yazamaz hakem. Küfür değil ki bu tespiti zor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Theridone said: 3 megapikselde nasıl anladın abi, sana HQ video veriyoruz :) http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3 mp görüntüde de ağzından salya çıkmış bariz adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 balgamlı kartopu seklinde tukuruk mu yakalamaya kasiyorsunuz? balgamsiz 8, balgamli 12 mac zaten. en alttan alti mayeleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi neyi tartisiyorsunuz hakem zevkinden mi tukurdu bana diyor? tukurmus iste cezasini da yedi iyi oldu, iyi alisti bu millet ceza yememeye ha. surada mantikli 2 kelime edemeyen 3-5 elemandan seviyesiz, troll falan laflarini isitebildigim icin susmustum da dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar